Bitmeyen Sarılık offff

bordomavi611

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
359
191
33
31
Merhabalar bebeklerim 36 haftalık dogdu ikiz. Kiloları kızın 2 erkegın 2.5 ... Hastaneden cıktık 2 gun sonra sarılık kızın 22 erkegın 18. Ystıs verıldı ıkı gun yogun bakımda kaldılar. Degerleri 8-9 a dustu. 2 gun sonra gel dedıler . Kızın deger 10.2. Erkegın 10.7 bi ıkı gun sonra tekrar goreyım dedi bugun gittik kızın 15.8 erkegın 12.5 kıza yatıs verıldı erkegı pazartesi bıdaha göreyim dedi... Sürekli emzırıyorum 0 uykuyla gece baslarındayım ... Kakaları cıslerı gayet iyi neden gecmıyor. Cıldırcam . Hem mama hem anne sütü veriyorum .. 3 saatte 40cc ver dıyo 2 saatte 40 -50 veriyorum bazen 60 yemede sıkıntı yok neden artıyor buuuu doktor kucukler normal dıyor var mı basından gecen Allah askına bise diyin

Yeni doğan sariligi bu.. ufaklar olur öyle.. geçer canim sıkıntı yapma.. benim oğlumda da 4. Gün oldu bir gece yatmistik.. besle sen zamanla azalir

Yeni doğan sariligi bu.. ufaklar olur öyle.. geçer canim sıkıntı yapma.. benim oğlumda da 4. Gün oldu bir gece yatmistik.. besle sen zamanla azalir
Beslıyorum besliyorum gıdıyoruz yıne yukselmıs hoop alıyolar cocukları yatırıyolar kızımı aldılar sımdı yatıyor oglum yanımda onunkıde Yuksek pazartesid ekesın onu alır dusmuyor yaaa

Bende bebekken sarilik geçirmişim tam 50 gun. E köy hali annem 17 yaşında kaynana baskısı tarla isleri e bide utangaçlık oldugundan beni emzirmemis. Emzirebilseymis belki sarılıgim 50 gunu bulmazmis. En son bakmis bana bi haller oluyo babasini aramis yetiş diye. Dedem ustu basi sap saman icinde gelmis beni hastaneye götürmüş. Anneme emzirmen lazim ac bu demis sagolsun muayene parasida almamis ilac yazmis bana. Annem tabi o yasta ne bilsin korkuyla beni birakmamis emzirmis guzelce emmis uyumusum derken memeyi bırakmışım sonra kendiligimden. Suan da sariligim yok hatta vücudum bağışıklık bile kazanmış ne garip

Canım Allah şifanızı versin. Ben de yeni doğum yaptım 36. Haftada. Benim bebeğim de 26 değerle yattı sonra 9a düştü tekrar 11e yükseldi. Gerçekten çok zor bi süreç Allah yardımcımız olsun

Beslıyorum besliyorum gıdıyoruz yıne yukselmıs hoop alıyolar cocukları yatırıyolar kızımı aldılar sımdı yatıyor oglum yanımda onunkıde Yuksek pazartesid ekesın onu alır dusmuyor yaaa
Düşer canim.. küçükler bı de ikizler.. haliyle daha minik oldular.. düzelir sıkma canını

Baska bir doktora gttım 2 gun kestık anne sutunu bıdaha tahlıl verdik anne sütü sarılığı dedı emzırmeye devam ediyorum doktorun ynlıs yonledrmesınden ne hallere dusurdum kndımı pislık adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…