- 11 Şubat 2023
- 7.972
- 15.167
Uzulmek istemiyorsan sınır şart.fedakarlık, kardeslik farklı kendini harap etmek ayrı . Kendine ait bir hayatın olduğunda, evlendiğinde , çocuğun oldugunda da sürekli arkasını toparlamani bekleyecekler. Yapmazsan hain bencil evlat olacaksın. o gücün var mı ?sanırım en doğrusu bu ama insan dayanamıyor ki..
Şimdi anne babası çok korktu ya, bundan sonra ne yaparsa yapsın 'aman evden gitmesin' diye ağır tepki veremezler korkudan. Kardeşin de bunu istiyordur muhtemelen.
Kendine zarar mı verir diye endişe etme, neden versin ki? Belli ki bencil,kendinden başkasını düşünmeyen birisi. En kötü borcu vardır. ödemeye ödemeye mahkemelik olur, ikametgahı sizde olduğu için babanın evine haciz gelir. Ama onda bile 'oglumuz ya evden giderse' diye korkup ağır tepki veremezler. Yani böyle bir durumda neden kendine zarar versin ki?
Tatlı diliyle bulmuştur bir kız, çöreklenmistir evine. Sen gönlünü ferah tut
Uyuşturucu ya da kumar sorunu gibi gözüküyormerhaba kızlar yine ben;(( daha önce kardeşim çalışmıyor sürekli para istiyor çalışmıyor diye konu açmıştım. burdan da tek bırakmam gerektiğini söyleyip dertleşmiştiniz benimle. yine sıkıntı kardeşim. olay başka boyut aldı şimdi. kardeşime iş buldum ayakları üstünede durmasını sağladım iyi de bir iş buldum 3 aydır çalışıyor. ancak ne oldugunu bilmediğimiz bir şekilde hala sürekli para isteyip babam adına çaktırmadan babamın telindeen kendi hesaplarına para göndermiş kredi çekmiş. yeni öğrendik. ne oldugunu da söylemiyor açığa çıkınca evi terketti yok kaç gündür haber alamıyoruz. ne yapacağımı şaşırdım şok üstüne şok yaşıyorum artık kaldıramıyorum. neden böyle oluyor ki((
malesef yokU
Uzulmek istemiyorsan sınır şart.fedakarlık, kardeslik farklı kendini harap etmek ayrı . Kendine ait bir hayatın olduğunda, evlendiğinde , çocuğun oldugunda da sürekli arkasını toparlamani bekleyecekler. Yapmazsan hain bencil evlat olacaksın. o gücün var mı ?
en korktuğum şey de o . kendi ayakları üstünde dursun hayatını yoluna soksun derken hergün yeni birşey çıkıyoBu benim kardesimin hayat hikayesi. Su an 45 yasinda, 3 cocugu var. Bu, bahsedilen gibi bir kızla evlendi. Bi bizim aileye, bi kizin ailesine yikila yikila bu yasa geldiler. Merak etmeyin. bir sey olmaz.
umarım değildirUyuşturucu ya da kumar sorunu gibi gözüküyor
sigara bile kullanmaz. belirsizlik sıkıntılı bi durum öğrensekte neyse çözsek diyoruz ama bakalım ne çıkacak karşımızaUyusturucu kullaniyor mu kardesiniz? Tefecilere bulasmis da olabilir. Hersey mumkun.
O zaman kenara çekilmek en doğru karar.malesef yok