Geçmiş olsun. Deposilin var ,eğer bademcikleri şişiyorsa bir ay koruyor yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunuza danışıp ondan isteyebilirsiniz. Sadece öksürük mu oluyor yoksa ateşi de çıkıyor muMerhabalar kızım ilkokula gidiyor sürekli alt solunum yolları enfeksiyonu geçiyor dr sürekli antibiyotik veriyor 10 gün iyi sonra yine aynı malesef.Çocuk göğüse de götürdüm kaç defa viral enfeksiyonlar hemen bakteriyel enfeksiyona dönüyor antibiyotiksiz malesef iyileşmiyor. Erken doğmuştu bir süre entübe kaldı ondan mı yoksa yaşın getirdiği bir şey mi inanın düşünmekten hastalanıyorum artık. Her şeyine dikkat ediyorum ama yine de hastalanıyor.Deneyimli annelerin tavsiyesine ihtiyacım var.
Teşekkür ederim şükür bademcikleri şişmiyor deposilini sormuştum beta üremesi lazımmış kullanmak için ,geniz akıntısı var ateşleniyor sonra direkt bronşit yada zatüree oluyor.Allerji testi de yaptırdık birsey çıkmadı inşallah düzelir.Geçmiş olsun. Deposilin var ,eğer bademcikleri şişiyorsa bir ay koruyor yanlış hatırlamıyorsam. Doktorunuza danışıp ondan isteyebilirsiniz. Sadece öksürük mu oluyor yoksa ateşi de çıkıyor mu
Geçen sene okula gitti mi ,bu sene ilk kez gidiyorsa daha sık hasta oluyordur.
Alerjik bir çocukta onda etkiliyor
Teşekkür ederim kokulu deterjan vs hiç kullanmıyorum evi sık havalandırıyorum.Nefes egzersizi yaptırdığım Aerobika diye bir alet var sizin bahsettiğinize benzer . Antibiyotik kullanmak zorundayız çünkü zatüreden uzun hastane yatışımız var diretip kullanmadığımda.Dikkate alacağım tavsiyelerinizi çok sağolun.Çocuklarda ilk okul döneminde sık hastalık olması beklenen bir şey. Bağışık sisteminin geliştiği dönem. İlkokula veya çocuk kreşe başladığından itibaren sürekli aynı problemi yaşarsınız.
Sık arkadaş toplantılarına sokun, her gün mutlaka dışarı çıkarın. Hastalıklar genelde iyileşme aşamasında beklenmeden, gereksiz antibiyotik kullanılıyor ve antibiyotik kullanılmasına bağlı iyileştiği yanlış imajı oluyor.
Evde gereksiz kimyasal kullanmayın. Çamaşır suyu, yoğun deterjan kullanımı bağışıklık sistemi için çok zararlı. Böyle çocuklar daha zayıf bünyeli oluyor. Evde artık kimyasal deterjan kullanmıyorum.
Bir de ayrıca nefes çalıştırın. Sık akciğer hastalığı geçiren çocuklarda solunum çalışılması gerekiyor.
Triflow alın rüya Acaroğlu açın izleyin. Aşırı yararlı. Zerdeçal, kuş burnu çayı bol tüketiyoruz.
Bol probiyotik turşu, evde yapılan yoğurt yedirin.
Bu konuyu çocuk büyütürken bölümüne açarsanız belki daha fazla kişi görür,orada anne daha çokMerhabalar kızım ilkokula gidiyor sürekli alt solunum yolları enfeksiyonu geçiyor dr sürekli antibiyotik veriyor 10 gün iyi sonra yine aynı malesef.Çocuk göğüse de götürdüm kaç defa viral enfeksiyonlar hemen bakteriyel enfeksiyona dönüyor antibiyotiksiz malesef iyileşmiyor. Erken doğmuştu bir süre entübe kaldı ondan mı yoksa yaşın getirdiği bir şey mi inanın düşünmekten hastalanıyorum artık. Her şeyine dikkat ediyorum ama yine de hastalanıyor.Deneyimli annelerin tavsiyesine ihtiyacım var.
Maalesef bizde öyleyiz 50 gün süren kuvez serüvenimiz var premature oldukları için ciğerleri tam gelişmemişler ondan bizim bronşit ve astım var her grip olduğunda illaki hastanede yatış veriyorlarMerhabalar kızım ilkokula gidiyor sürekli alt solunum yolları enfeksiyonu geçiyor dr sürekli antibiyotik veriyor 10 gün iyi sonra yine aynı malesef.Çocuk göğüse de götürdüm kaç defa viral enfeksiyonlar hemen bakteriyel enfeksiyona dönüyor antibiyotiksiz malesef iyileşmiyor. Erken doğmuştu bir süre entübe kaldı ondan mı yoksa yaşın getirdiği bir şey mi inanın düşünmekten hastalanıyorum artık. Her şeyine dikkat ediyorum ama yine de hastalanıyor.Deneyimli annelerin tavsiyesine ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?