• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bitmeyen gaz :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.983
173
bu ayda gaz kalir mi demeyin. hep gazliydi. su zaman gecer bu zaman gecer gecmedi. her gece defalarca uyaniyorduk zaten. 3-4 gecedir hic uyumuyoruz. 18 aylik ama bitmeyen gaz sorunumuz var. gastroentrolojiye randevu aldim ama daha 10 gun var randevumuza.
su an esim hala uyutmaya ugrasirken belki benzer sorunu yasayan biri vardir diye sormak istedim. iki üç gündür papatya veriyorum. pek bir etkisi olmadi. rezene kucukken verirdim onunda cok etkisi olmuyordu sanki. infolic kullandik yeni dogdugu aydan 5 aylik olana kadar. biogia falan kullandik. gecen ay tekrar biogai almistim hatta. aslinda yapilacak herseyi yapiyorum ama bilmiyorum yine de akil akildan ustundur diye yazayim dedim.

bu ayda gaz kalir mi demeyin. hep gazliydi. su zaman gecer bu zaman gecer gecmedi. her gece defalarca uyaniyorduk zaten. 3-4 gecedir hic uyumuyoruz. 18 aylik ama bitmeyen gaz sorunumuz var. gastroentrolojiye randevu aldim ama daha 10 gun var randevumuza.
su an esim hala uyutmaya ugrasirken belki benzer sorunu yasayan biri vardir diye sormak istedim. iki üç gündür papatya veriyorum. pek bir etkisi olmadi. rezene kucukken verirdim onunda cok etkisi olmuyordu sanki. infolic kullandik yeni dogdugu aydan 5 aylik olana kadar. biogia falan kullandik. gecen ay tekrar biogai almistim hatta. aslinda yapilacak herseyi yapiyorum ama bilmiyorum yine de akil akildan ustundur diye yazayim dedim.
Emiyorsa sizin yediklerinizle alakalı olabilir ..

Geçmiş olsun sorun gaz mı gerçekten daha önce hiç doktora götürmediniz mi

Geçmiş olsun sorun gaz mı gerçekten daha önce hiç doktora götürmediniz mi

karnina elimi.koydugumda anliyorim gaz oldugunu. yoksa disten diyecegim ama karni gurul gurul. daha once goturmedim cunku önce 6-7 aylik olmasini bekledim. sonra ek gidaya alisinca gecer diye umit ettim ek gidaya iyice alismasini bekledim. sonradan da geceleri ayaklarini cok fazla hareket ettiremeyecek sekilde ozel bir ayakkabi giyiyor. ondan bu kadar uyaniyordur dedim. ama son bir aydir dogru duzgun giydiremiyoruz ayakkabisini. yine sorun devam ediyor. o zaman iste yan dal uzmanlik alani oldugu icin cocuk doktoruna belirttim.o gastroentrolojiye randevu alabilmemiz icin yandal acti. randevu bulana kadar bu zaman oldu.

karnina elimi.koydugumda anliyorim gaz oldugunu. yoksa disten diyecegim ama karni gurul gurul. daha once goturmedim cunku önce 6-7 aylik olmasini bekledim. sonra ek gidaya alisinca gecer diye umit ettim ek gidaya iyice alismasini bekledim. sonradan da geceleri ayaklarini cok fazla hareket ettiremeyecek sekilde ozel bir ayakkabi giyiyor. ondan bu kadar uyaniyordur dedim. ama son bir aydir dogru duzgun giydiremiyoruz ayakkabisini. yine sorun devam ediyor. o zaman iste yan dal uzmanlik alani oldugu icin cocuk doktoruna belirttim.o gastroentrolojiye randevu alabilmemiz icin yandal acti. randevu bulana kadar bu zaman oldu.
Anladım inşllh geçer sıkıntısı yazık yavruya :(

Geçmiş olsun.
Bu sorunla ilgili doktora götürdünüz mü hiç?
Benim bebeğimde 9 ay sürdü sancılar.
İlaç felan herşey etkisizdi.

Tam ağlama kriz zamanı hemen duşa sokuyordum.
Havalar da soğuk değil şuan gayet yapılabilir.
Karnına duş başlığını tutup su gelirken,masaj yapıyordum.
Giydirip hop yatağı.
Telefondan makine sesi açıyordum.

Yatağına veya odasına gece lambaları gibi hafif müzikli renkli çalan bir aletimiz vardı.
Işık’ları kapatıp onu açardım.

Bunları yaptıktan sonra hem bebeğim,
Hemde biz rahat ettik.
Umarım çabuk atlatırsınız.

Geçmiş olsun.
Bu sorunla ilgili doktora götürdünüz mü hiç?
Benim bebeğimde 9 ay sürdü sancılar.
İlaç felan herşey etkisizdi.

Tam ağlama kriz zamanı hemen duşa sokuyordum.
Havalar da soğuk değil şuan gayet yapılabilir.
Karnına duş başlığını tutup su gelirken,masaj yapıyordum.
Giydirip hop yatağı.
Telefondan makine sesi açıyordum.

Yatağına veya odasına gece lambaları gibi hafif müzikli renkli çalan bir aletimiz vardı.
Işık’ları kapatıp onu açardım.

Bunları yaptıktan sonra hem bebeğim,
Hemde biz rahat ettik.
Umarım çabuk atlatırsınız.

cocuk gastroentrolojisine goturecegiz. randevumuz 10 gun sonra. cocuk doktoru oraya yönlendirdi. kaka analizi vs yapilmasi gerekirmis. sindirim sorunu olabilir dedi. o 10 gun nasil gececek bilmiyorum. gecen yil bu zamanlar da her gece 5-6 ya kadar esimde ben de ayakta oluyorduk. basa donduk resmen. :( tesekkurler tavsiyeniz icin

cocuk gastroentrolojisine goturecegiz. randevumuz 10 gun sonra. cocuk doktoru oraya yönlendirdi. kaka analizi vs yapilmasi gerekirmis. sindirim sorunu olabilir dedi. o 10 gun nasil gececek bilmiyorum. gecen yil bu zamanlar da her gece 5-6 ya kadar esimde ben de ayakta oluyorduk. basa donduk resmen. :KK43: tesekkurler tavsiyeniz icin
Çok üzüldüm çok zor durum.
Ama dediğim gibi tam ağlama kriz zamanı bir duş eminim yani umarım iyi gelecektir.

Gaz degildir bence.. yavrularin derdi bitmiyoki... gaz bitiyo dis basliyo kus basliyo derken ahh neler cekiyoruz, analik cok zor.

Gaz degildir bence.. yavrularin derdi bitmiyoki... gaz bitiyo dis basliyo kus basliyo derken ahh neler cekiyoruz, analik cok zor.
karnindaki gurultular olmasa ben de oyle diyecegim ama yok. sabaha karsi cikardiktan sonra gazini rahatca uyuyor. artik eminim. eskiden ayakkabisindandir belki diyordum ama degil.

karnindaki gurultular olmasa ben de oyle diyecegim ama yok. sabaha karsi cikardiktan sonra gazini rahatca uyuyor. artik eminim. eskiden ayakkabisindandir belki diyordum ama degil.
Ayakkabi ne alaka? O zaman bagirsaklarina baktirin? Doktora gittiniz mi? Bu aya kadar gaz inan hic duymadim

ayrica da evet analik zor ya :( ahh olmadi soyle 7-8 de uyuyup sabaha kadar uyanmayan cocuklarim. boylesi cocuklar da var. ben uykuyu seven bir bebekmisim. hep benimkiler de oyle olacak sandim. :(

Ayakkabi ne alaka? O zaman bagirsaklarina baktirin? Doktora gittiniz mi? Bu aya kadar gaz inan hic duymadim
baska biri sormustu ona yazmistim. okudugunuzu dusundum. gece giydigi ortopedik ayakkabi var. haraketlerini biraz kisitliyor. cok olmasa da. o yuzden hem de haraket kisitliligindan gazini cikaramiyordur diye dusundum. ama son bir aydir dogru duzgun goydirmedigimiz halde yine de ayni.

baska biri sormustu ona yazmistim. okudugunuzu dusundum. gece giydigi ortopedik ayakkabi var. haraketlerini biraz kisitliyor. cok olmasa da. o yuzden hem de haraket kisitliligindan gazini cikaramiyordur diye dusundum. ama son bir aydir dogru duzgun goydirmedigimiz halde yine de ayni.
Yok okumadim canim ilk postuna gore yorum yaptim. Ayakkabidan degildir asla. Bu konuda tecrubeliyim. Ne icin takiyor ayakkabilarini?

ayrica da evet analik zor ya :KK43: ahh olmadi soyle 7-8 de uyuyup sabaha kadar uyanmayan cocuklarim. boylesi cocuklar da var. ben uykuyu seven bir bebekmisim. hep benimkiler de oyle olacak sandim. :KK43:
Gececek insallah:) benim cocuklarda uyumazlar kizim seninkiyle yasit hala uyanir ve 2 ayliktan beri doktorlardan gelmiyoruz: ( ama gececek.

Back