Bıtmeyen evlılık sorunları

Yine de o an bakışınla gördüğünü belli etmeli,kardeşi gidince ortalığı ayağa kaldırmalıydın.Asla başkalarının yanında kavga etmeyin,bu kim olursa olsun.Haklıyken haksız olmuşsun.

Belki kız kardeşi türk kahvesi değil de filtre kahve seviyordur o yüzden ısrar etmiştir. Tamam, eşiniz ısrarla makinada yap demiş de siz de farklı davranmamışsiniz ki, ısrarla cezvede yapmışsınız işte hem de adam 5 defa söylemesine rağmen. Bu da diğer taraftan bakıldığında görünen durum :)
Borsa konusunda çok haklısınız ama keşke misafirin yanında böyle bir çıkış yapmasaydiniz. Kendinizi iyi ifade edemediginizde haklı olmanin bir anlamı kalmıyor maalesef.

Bu kadar saygısız, paranın değerini bilmeyip çar çur eden( borsa da iyi bir trader değilse parayı sokağa atsın daha iyi en azından biri bulur ihtiyacını giderir )
biri ile evlisiniz.Ne olursa olsun misafir varken kavga edilmez biz öyle öğrendik, öncesinde edilen kavga ve eşinizin ucuz hareketleri sizin sabrinizi taşırmış.
Önce gerçeklerle yüzleşin elinizdeki mal bu ,ne eksik ne fazla,bu tarz adamlarla evlenen kadınlara standart çözümüm ya deveyi gudecen ya da eyvallah deyip gidecen.....

Borsaya para yatırmakla, parayı sokağa atmak aynı şey mi sizce ? Konuda adamın portföyüne dair bilgi de yer almıyor.

Borsaya para yatırmakla, parayı sokağa atmak aynı şey mi sizce ? Konuda adamın portföyüne dair bilgi de yer almıyor.
Ayni şey değil ,buna takilmaniz saçma geldi,borsayı bilmeden oynayınca maalesef sürekli para kaybediyor insan değeri üstünde alıp değeri altında satıyor ve para pul oluyor.Ben sürekli para kaybediyor hissiyatı aldım doğru ve ya değil bu benim düşüncem.

Misafir evdeyken kavga edince aşırı hakli olsanız da ev ici mahreminizi ortaya dokmek benim gozumde cok ayip.

Eşimi, o an elim ayagim titreyecek hale gelsem dahi kimsenin yanında azarlamam ya da kavga etmem, bana yapilsa da aninda kapi disari ederim o adami. Gecimsiz buldum sizi.

Yani bu yaptiginiz hakkinizi korumak falan degilz dupeduz saygisizlik once esinize, sonra kendinize ve dolayisiyla evliliginize. Ee simdi siz el kizina dedikodu yapacak bi ton malzeme verdiniz, iyi mi oldu?

Ha sezarin hakki sezara borsa konusunda yerden goğe kadar haklisiniz ben olsam butcemi ayri tutarim, bu adama 1 lira vermem. Zaten surekli paramiz yok diye kardesine el acan insan, sizin mahreminizi once kendisi ortaya dokmus, evliliginiz hakkinda ele soz hakki vermis.

Ben sizi hatalı buldum

Anladım o mimik ve jestleri ve ben de kavga ederdim hiç umurum olmadan.
Yakalanma ihtimaline karşı o el kol hareketlerini yapabiliyorsa kavga çıkma ihtimalini de göze alacaktır.
Hiç öyle cici ev sahibi pozlarına yatamam.
Bana saygısızlık yapılırken ay evde kardeşi var ayıp olmasın diye de düşünemem. Bi zahmet kendisi düşünsün.
Bu kadar keskin konuşuyorum çünkü en tahammül edemediğim şeylerden biridir alaycı el yüz hareketleri. Varsa diyeceğin söyle.

İşte misafir olduğu için o an sesinizi çıkarmayıp misafir gittikten sonra ağzını burnunu yamultacaksınız. Bu kadar basit.

İkinizin de hataları var. Kardeşi gelmiş, onun yanında niye bağırdınız?

İkinizin de hataları var. Kardeşi gelmiş, onun yanında niye bağırdınız?
Bağırma dedığım avazım çıktığı kadar değıl arkamdan ne yapıyorsun şeklınde tepkı gösterdım valla pışman değılım şöyle kı tabıı başkasının yanında kavga edılmez ama bır erkek karısını aılesı yanında küçük düşüyorsa düşünmüyorsa saygısızca kusura bakmasın

Aynen böyle düşünüyorum

Haklısınız başkası yanında kavga edılmez o kadar çok şey bırıktı kı dayanamadım keşke olmasaydı tabı.

Bu adam kendi bu kadar şeye karışırken hangi yüzle size her şeye çok burnunu sokuyorsun diyor yahu ?

Adam sizi ailesinin yanında küçük düşürmemiş; siz kendinizi kendiniz küçük düşürmüşsünüz.

Kırk yılda bir gelen insanın yanında çocukça inatlasmanin anlamı ne ? İkiniz de birbirinizden betersiniz bütün maaşı yatırmak da çok saçmalık siz elektirik su doğalgaz market vs hiç bir şey ödemiyor musunuz ?

O kadar yıldım kı. Vajınısmustum üç ay dra gıtmedık önce kendın hallet , ben o kadar para veremem dedı
Boynumda şıddetlı düzleşme vardı dr pılates önerdı ben her ay karşılayamam dedı vs vs
Ben evlenırken ışten ayrıldım kpssye gıreceğım o 1 yıl çalışmayacaksın dedı zaten 2 ay sonra çalışacağım

Bayramlarda kaynanamgil ille sorun çıkarırlar.... Evime misafir git ille sorun çıkatır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…