• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen derdim, genital bölge temizliği ?

Bol papatya çayı için. Akıntı ve koku bi süre snra azalır.
Günlük ped kullanabilirsiniz. Ztn sık çamaşır değişmek en sağlıklısı.
Eğer duş alamıyorsanız da gül suyuyla silinebilirsiniz.
Tüylere lazer en iyi çözüm.
Ağda sonrası limon sürmekte faydalı olabilir

Bi kadın doğuma görünün. Muhtemelen mantar, iltihap tarzı işey olabilir. Fitille halledebilir. Ama ihmal etmeyin siz.

bence sen takıntı halıne getirmişsin ,
eşin senden uzak olsa kötü ve pis koktugunu düşünürdüm
ama sen o bölgenin dogal kokusundan bile rahatsız oluyorsun bence ,
tedavi olman lazım

pis diye sürekli yıkıyorsan o da sıkıntı, takmamaya çalış düşünme akıntı koku diye... sen takıldıkça akıntı artar, kokuyormuş gibi gelir, tabii doktora gidip enfeksiyon olmadığını teyit ettiysen ...

Merhaba hanımlar. Benim derdim de genital bölge temizliği. Evet komik bir dert gibi kalıyor burda okuduklarimizin yanında, ama inanın artık biktim. Evliyim bir de bebeğim var. O bölgeyi ağda ile kuaförde aldırıyorum. Ama arada cikinca jiletle alıyorum üstten. Ve wcden sonra çok dikkatlice temizleniyorum am buna rağmen o bölgemde hep kotu bir koku oluyor :KK43: Her gün iç çamaşırimi değiştiririm. Ama.her akşam iç çamaşırim kokar. Eşim yakinlasmak istediğinde hep utanıyorum. Kaçıyorum. :KK43: Elini o bölgemde degdirmesine asla izin veremiyorum. Pürüzsüz mis gibi kokan bir yer olmuyor asla orası. Hep kötü kokan ve hep biraz da olsa kıl olan bir yer oluyor. Sevişmeden önce hemen banyoya kosup temizliyorum. Ama eşim bu durumdan haz etmiyor. Doğaçlama gelişsin her şey istiyor ama öyle olmuyor . Ne önerirsiniz ? Gerçekten biktim... :KK43:
Lazer yaptır canım hiç değilse kil tüy dersi olmaz

Temizliği dikkatlice yapıyorum yani pis değil kesinlikle ama koku gitmiyor asla. Bazı arkadaşlar krem losyon falan kullanıyormuş o bölgeye de güzel kokan . Sizce ne kadar doğru ?
Koku , krem olayına girmeyin. Genital temizlik için azda olsa kıl tüy kalacak tabi kocanız buna alışmalı , rahatsız olmamalı . İnsanız ve uzayan bir şey bu . Zamanla alışmanız için ilk önce eşiniz her banyoda temizlenin zaten birşey kalamaz . Eşinizle yakınlaştığında onu bırakıp banyoya Girme . O isteği varsa her iki tarafın kısacık tüyleri farketse de bir rahatsızlık hissetmez rahat olun .