Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bitmeyen derdim, genital bölge temizliği ?
- Konu Sahibi Aynrsvm12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Temizliği dikkatlice yapıyorum yani pis değil kesinlikle ama koku gitmiyor asla. Bazı arkadaşlar krem losyon falan kullanıyormuş o bölgeye de güzel kokan . Sizce ne kadar doğru ?
Öyle bir şey yapmayın. Hiç bir doktor oraya parfümlü bir maddenin sürülmesine izin vermez. Şimdiki durumu daha da kötüleştirir. Genital bölge sadece suyla yıkanır. Doktora gidin. Çok basit bir tedavisi olacaktır koku probleminin.
Boxuk balık gibimi mi koku yoksa klasik bir kokumu?bozuk balık gibiyse mantardır.jinekologa gitmeniz lazım.Bende normal kokudan rahatsız oluyorum devamlı duş aldıgımda lactacydin dısı mor renkli sabundan kullanıyorum herhangi koku falan bırakmıyor.Temizliği dikkatlice yapıyorum yani pis değil kesinlikle ama koku gitmiyor asla. Bazı arkadaşlar krem losyon falan kullanıyormuş o bölgeye de güzel kokan . Sizce ne kadar doğru ?
Vajinanın içini yıkamak çok yanlış bir hareket oranın asidik bir ph’a ihtiyacı var eğer içini çok sık yıkıyorsanız mantarlara ve bakterilere açık hale getirirsiniz.vajinanızın içini yıkamayın sadece labiumları yıkayın.zaten içinin yıkanmaya ihtiyacı yok sonsuza kadar içini yıkamayın :)
Bağırsaklarımızı kakadan, böbreklerimizi idrardan, ağzımızı tükürükten kurtarmaya çalışmak kadar beyhude bir davranış sizinkisi... genital bölgenin de kendine has bir yapısı, kokusu, kılı tüyü vardır. Kendisiyle barışmanızı öneririm.
Ayrıca yazılmıştır ama enfeksiyon olup olmadığını kontrol ettirin.
Ayrıca yazılmıştır ama enfeksiyon olup olmadığını kontrol ettirin.
1- doktora gidin. mantar, enfektion olabilir.
2- kendiniz, ev yapimi yogurt tampanu kullanabilirsiniz.
3- erkekler dogal, saglikli vajina kokusundan haz alirlar. feromonlar sebebi. cilek, cicek, böcek kokan bir vajina dogal degildir ve haz alan bir erkek ne duydum ne gördüm.
4- kil konusunda yardimci olamicam- benim esim sinekkaydi olunca garipsiyor. temiz ama en azindan Stripe olan agda teknigi hosuna gidiyor. yani her erkek bebek poposu gibi vajina sevmiyor sonucda. fazla takmayin yani
2- kendiniz, ev yapimi yogurt tampanu kullanabilirsiniz.
3- erkekler dogal, saglikli vajina kokusundan haz alirlar. feromonlar sebebi. cilek, cicek, böcek kokan bir vajina dogal degildir ve haz alan bir erkek ne duydum ne gördüm.
4- kil konusunda yardimci olamicam- benim esim sinekkaydi olunca garipsiyor. temiz ama en azindan Stripe olan agda teknigi hosuna gidiyor. yani her erkek bebek poposu gibi vajina sevmiyor sonucda. fazla takmayin yani
Cogu kisi mantar, enfeksiyon vs olabilir demis fakat oyle bir sorun olsa kaşıntıyla, yanmayla veya ağrıyla mutlaka kendini belli eder. Tabi siz yine rutin kontrol gibi bir jinekologa gidin. Baska bir durum da olabilir
Ek olarak beslenmenizde baharatlar, sarimsak ve sogan cok tuketiyorsaniz bunlar da kokunun agirlasmasina sebep olabilir... Günlük ped hava aldirmadigindan bakterilere sebep olabilir,surekli ped kullaniyorsaniz bu da bir etken olabilir.
Ben bir ara Sebamed'in genital bolge temizleyicisini kullaniyordum,mis gibi kokuyordu. Ama nihayetinde parfum var icinde cok saglikli gelmedi,kullanmadim bir daha.. doktora gittiginizde eger saglik problemi yoksa bu tarz urunleri kullanip kullanamayacginizi sorun..
Ek olarak beslenmenizde baharatlar, sarimsak ve sogan cok tuketiyorsaniz bunlar da kokunun agirlasmasina sebep olabilir... Günlük ped hava aldirmadigindan bakterilere sebep olabilir,surekli ped kullaniyorsaniz bu da bir etken olabilir.
Ben bir ara Sebamed'in genital bolge temizleyicisini kullaniyordum,mis gibi kokuyordu. Ama nihayetinde parfum var icinde cok saglikli gelmedi,kullanmadim bir daha.. doktora gittiginizde eger saglik problemi yoksa bu tarz urunleri kullanip kullanamayacginizi sorun..
Merhaba hanımlar. Benim derdim de genital bölge temizliği. Evet komik bir dert gibi kalıyor burda okuduklarimizin yanında, ama inanın artık biktim. Evliyim bir de bebeğim var. O bölgeyi ağda ile kuaförde aldırıyorum. Ama arada cikinca jiletle alıyorum üstten. Ve wcden sonra çok dikkatlice temizleniyorum am buna rağmen o bölgemde hep kotu bir koku oluyor Her gün iç çamaşırimi değiştiririm. Ama.her akşam iç çamaşırim kokar. Eşim yakinlasmak istediğinde hep utanıyorum. Kaçıyorum. Elini o bölgemde degdirmesine asla izin veremiyorum. Pürüzsüz mis gibi kokan bir yer olmuyor asla orası. Hep kötü kokan ve hep biraz da olsa kıl olan bir yer oluyor. Sevişmeden önce hemen banyoya kosup temizliyorum. Ama eşim bu durumdan haz etmiyor. Doğaçlama gelişsin her şey istiyor ama öyle olmuyor . Ne önerirsiniz ? Gerçekten biktim...
İntim ile temizliyor musunuz? Ben çözümü onda buldum. Günde 2-3 kere çamaşır değişiyorum, ayrıca duşta intim kullanıyorum, mis gibi oluyor gayette koku falan yok. Bir de pamuklu çamaşır kullanın,