• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen derdim, genital bölge temizliği ?

Aynrsvm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba hanımlar. Benim derdim de genital bölge temizliği. Evet komik bir dert gibi kalıyor burda okuduklarimizin yanında, ama inanın artık biktim. Evliyim bir de bebeğim var. O bölgeyi ağda ile kuaförde aldırıyorum. Ama arada cikinca jiletle alıyorum üstten. Ve wcden sonra çok dikkatlice temizleniyorum am buna rağmen o bölgemde hep kotu bir koku oluyor :( Her gün iç çamaşırimi değiştiririm. Ama.her akşam iç çamaşırim kokar. Eşim yakinlasmak istediğinde hep utanıyorum. Kaçıyorum. :( Elini o bölgemde degdirmesine asla izin veremiyorum. Pürüzsüz mis gibi kokan bir yer olmuyor asla orası. Hep kötü kokan ve hep biraz da olsa kıl olan bir yer oluyor. Sevişmeden önce hemen banyoya kosup temizliyorum. Ama eşim bu durumdan haz etmiyor. Doğaçlama gelişsin her şey istiyor ama öyle olmuyor . Ne önerirsiniz ? Gerçekten biktim... :(

Her kadında olan normal vajinal akıntı ve koku vardır. Bir doktora görün koku için. Eğer bir problem yoksa muhtemelen sana kokuyor gibi geliyordur. Bir jinekolog bu koku ve akıntının bazı kadınları rahatsız ettiğini söylemişti. Ayrıca kıl tüy işine bu kadar kafanı takma. Fıtrat gereği olan bir durum. Koy ver gitsin de demiyorum ama eşin yaklaşır yaklaşmaz da banyoya koşma mesela

Jiletle temizlemekten korkmayi hiç anlamıyorum. Bence en pratik yöntem. Bir de koku için enfeksiyon ya da mantar olabilir. Sadece suyla temizleyin, doktora da bir görünün. Bende de çok oluyordu. Yanma da olunca tesadüfen rahim filmi çekilirken rahimde yara olduğunu gördü doktor. Dondurttum. Şu an çok sıkıntı kalmadı.

Merhaba hanımlar. Benim derdim de genital bölge temizliği. Evet komik bir dert gibi kalıyor burda okuduklarimizin yanında, ama inanın artık biktim. Evliyim bir de bebeğim var. O bölgeyi ağda ile kuaförde aldırıyorum. Ama arada cikinca jiletle alıyorum üstten. Ve wcden sonra çok dikkatlice temizleniyorum am buna rağmen o bölgemde hep kotu bir koku oluyor :KK43: Her gün iç çamaşırimi değiştiririm. Ama.her akşam iç çamaşırim kokar. Eşim yakinlasmak istediğinde hep utanıyorum. Kaçıyorum. :KK43: Elini o bölgemde degdirmesine asla izin veremiyorum. Pürüzsüz mis gibi kokan bir yer olmuyor asla orası. Hep kötü kokan ve hep biraz da olsa kıl olan bir yer oluyor. Sevişmeden önce hemen banyoya kosup temizliyorum. Ama eşim bu durumdan haz etmiyor. Doğaçlama gelişsin her şey istiyor ama öyle olmuyor . Ne önerirsiniz ? Gerçekten biktim... :KK43:
akıntınız var mı acaba büyük ihtimal mantar var o koku yapar.. fitil ve gerekirse birkaç hapla geçebilecek bir şey doktora gidip smear yaptırın lütfen. kıla tüyede pek takılmayın her daim pürü pak gezmek imkansız zaten , isterseniz lazere gidin ama o da herkeste işe yaramıyor..

Temizliği dikkatlice yapıyorum yani pis değil kesinlikle ama koku gitmiyor asla. Bazı arkadaşlar krem losyon falan kullanıyormuş o bölgeye de güzel kokan . Sizce ne kadar doğru ?

ya mantar var ya enfeksiyon. koku sebebi budur muhtemelen. doktora gidin.

ayrıca her daim kılsız olamazsınız. bu kadar kafaya takmayın.

koku varsa enfeksiyon vardır acilen doktora gidin.
Kıl tüy olayına fazla takılmayın kadınız ve fıtratımızda var.
Ancak siz üzerinize düşen temizliğinzi zaten yapıyorsanız sııkıntı yok.
Asla doktorum losyon şampuan gibi şeyleri kullanma demişti bana ,bence kullanmayın.
Doğal su oda suyu fışkırtarak vajina içine temas ettirerek kullanma dedi.Ve iyice kurulayın.

Çözüm olarak her akşam yatağa girmeden önce yada bilemiyorum eşinizin gelmesine yakın bir vakitte ona çaktırmadan temizliğinizi yapın.Herşey zaten doğalmış gibi görünür ki doğal zaten.

Merhaba hanımlar. Benim derdim de genital bölge temizliği. Evet komik bir dert gibi kalıyor burda okuduklarimizin yanında, ama inanın artık biktim. Evliyim bir de bebeğim var. O bölgeyi ağda ile kuaförde aldırıyorum. Ama arada cikinca jiletle alıyorum üstten. Ve wcden sonra çok dikkatlice temizleniyorum am buna rağmen o bölgemde hep kotu bir koku oluyor :KK43: Her gün iç çamaşırimi değiştiririm. Ama.her akşam iç çamaşırim kokar. Eşim yakinlasmak istediğinde hep utanıyorum. Kaçıyorum. :KK43: Elini o bölgemde degdirmesine asla izin veremiyorum. Pürüzsüz mis gibi kokan bir yer olmuyor asla orası. Hep kötü kokan ve hep biraz da olsa kıl olan bir yer oluyor. Sevişmeden önce hemen banyoya kosup temizliyorum. Ama eşim bu durumdan haz etmiyor. Doğaçlama gelişsin her şey istiyor ama öyle olmuyor . Ne önerirsiniz ? Gerçekten biktim... :KK43:
Cok terliyomisunuz ozellikle yaz aylarinda o bolge kuru kalmiyo malesef buda koku yapabiliyo sik sik dus alin sk sk camasr degistrin

Acaba bebe pudrası mı kullansan koku için , birde sen fazla takıntı yapıyorsun sanki sonuçta her duş aldığında jiletle geçsen temiz kalır

Temizliginizden eminseniz geriye sadece koku yapabilecek kadin hastaliklari kaliyor... O bolgeye krem,losyon tarzi seyler surulmez. Genital bolge temizleyici jel adi altindaki ozel urunler bile onerilmiyor. Yapisi geregi zaten kendi kendini temizleyen bi organ sizin sadece saf su kullanmaniz yeterli.

Kıl tüy konusunda gerekeni yapıyormuşsunuz zaten,iki ağda arası jilet ile cıkanları temizlersiniz göbeğiniz büyüyene kadar :) ha kıl oluyorsa da oluyor;doğamızda olandan niye utanacaksınız?

Koku için mutlaka bir doktora görünün,enfeksiyon,mantar vb. Bir durum olmadığını teyit ettirin. Onun dışında genital bölgenin mis gibi kokması mümkün değil;kendi florası,akıntıları olan bir organ. Doğal kokusu çiçek gibi kokmuyor ki .

Bu kadar dert etmeyin,akışına bırakın

Kil konusunda kusursuzluk saglamaya calisma elbette temizligini yap zaten yapiyormussun insaniz sonucta
Kokuya gelince bu normal degil enfeksiyon belirtisi yanma ,kasinti vs varmj