- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
Hanımlar kusura bakmayın devamlı konu açıp sizide sıkıyorum ama merak ettiğim bir konu var. Sizin gelirinz ayrı olsa hadi diyelim zamanında düğün borcu bilezik borcu bunları eşinizin ailesine odedinz diyelim bizde de durumlar aynısı oldu ödememizde gerekiyor zaten. Ama sözlenmeden önce hiç borç yapmadan düğün yapicam diyen eşimin ailesi bilmedgmz şeylere borç ödedik. Kayinbabama arabası bozulsa milyar milyar ücret ödedik. Neyse ki şükür keselerimiz ayrıldı borç bitti dediler altinimin borcunu bitirdik bu süreçte çok zorluk çektik yeniden rahata erdik derken kavga gürültü altinlarim satıldı bende eşimin ailesi almadan eşimin kanına girip araba aldirdim bu konuda yırtık. Şuan ailesine sadece kendi evlerinin kredi borcu bizim evin kredisi onların dış cephe montolama falan aylık 500 TL ödüyoruz. Şuan kredi borcu miktarı yukselmis eşime sukadar oduceksinz artık demiş bende eşime uyardım dedim ki
Bak bu zamana kadar her türlü borcumuzu ödedik babana da destek çıktık kendimiz kenara para atamiyorken daha fazla sıkısmak istemiyorum hem zaten çocuk dusunuyoruz onu nasıl gecindicez dedim. Sen tek maassin babanın evine kira geliri falan 4 maaş giriyor dedim çok Darda olsa eyvallah derim dedim. Esimde mantıklı baktı haklısın da buzamana kadar ödedim şimdiden sonra odemiycem demesi zor olur benm için dedi daha sonra dusunucem bı babamla konusuyum. Ben bundan sonra cocugumuzun gelecegine birikim yapicam diycem dedi. Bu duruma kayinbabam tabiki tepkili olur ama. Haksizmiyim sizce ? Sıkıstigmzda 50 TL bile verse geri isteyen insanlar . Ayrıca durumları da var eşime kendilerini acindiriyolar. Zaten kaynanam da bayram da geline adetten bayram harçlığı verilir benm kaynanam 15 tl verdi. Parasında değilim ama destekleri olmuyor habire borç diyip para istemesinler. Sizin esinizin ailesi de borç borç derlermi yoksa sadece biz demi var anlamiyorum
Bak bu zamana kadar her türlü borcumuzu ödedik babana da destek çıktık kendimiz kenara para atamiyorken daha fazla sıkısmak istemiyorum hem zaten çocuk dusunuyoruz onu nasıl gecindicez dedim. Sen tek maassin babanın evine kira geliri falan 4 maaş giriyor dedim çok Darda olsa eyvallah derim dedim. Esimde mantıklı baktı haklısın da buzamana kadar ödedim şimdiden sonra odemiycem demesi zor olur benm için dedi daha sonra dusunucem bı babamla konusuyum. Ben bundan sonra cocugumuzun gelecegine birikim yapicam diycem dedi. Bu duruma kayinbabam tabiki tepkili olur ama. Haksizmiyim sizce ? Sıkıstigmzda 50 TL bile verse geri isteyen insanlar . Ayrıca durumları da var eşime kendilerini acindiriyolar. Zaten kaynanam da bayram da geline adetten bayram harçlığı verilir benm kaynanam 15 tl verdi. Parasında değilim ama destekleri olmuyor habire borç diyip para istemesinler. Sizin esinizin ailesi de borç borç derlermi yoksa sadece biz demi var anlamiyorum