Iyi aksamlar arkadaslar benim gibi sorun yasayanlardan deneyimlerini merak ediyorum ben 4 yil once epudral sezeryanla dogum yaptim o gunden beni gecmek bitmek bilmeyen felaket bir bel ve sirt agrisi cekiyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum hayatimi zindan etti ilk bi kac yil daha cok aci cekiyodum ama artik aciya alistim diyebilirim ve ufacik bi usutmede felcli gibi oliyorum 2 yil once doktora gittim bi sey yok dedi ama gecmiyo lanet sey tekrar gitcem dayanamiyorum sabahlari yataktan kalkmak istemiyorum ve cok gergin oluyorum acaba epudralla mi alakali yoksa baska bisey mi benim gibi ayni sorunu yasayan var mi lutfen yardim ??
Beyin cerrahina gidin kesinlikle. Detayli muayne etsin ondan evelde fizik tedavi. Bende bugun fenalardayım fitik var bende de
Ayağıniza vuruyor mu agri vuruyorsa belde disk kaymasi fitik olabilir
Insallah yoktur oyle birsey. Gecmis olsun
Beyin cerrahina gidin kesinlikle. Detayli muayne etsin ondan evelde fizik tedavi. Bende bugun fenalardayım fitik var bende de
Ayağıniza vuruyor mu agri vuruyorsa belde disk kaymasi fitik olabilir
Insallah yoktur oyle birsey. Gecmis olsun
Sağolun. Insallah degildir.
Benim boynum ve kolum agriyordu kola vurmustu ,ağrının garip olmasindan romatizma olmadığını anladim. Normalde romatizmam da var duzlesme dedi doktor ve mr.istedi ve mr da da fıtık çıktı fark ettim ki başım da ağrıyor. Senin bu durumun bas agrisi da yapar ama dedi
Bence hic aksatmayin
Kemik ölçümüne de girin.
Kan da verin
D vitamini eksikligi yaygın kemik ağrısı yapiyor ama.sizde sadece bel ve boyun bas. Beyin cerrahi isi çözer. Detaylı muayne etmeli yurutmeli kaldirip oturtmali el,goz,ayak vs muayne etmeli.