Bitmeyen Bel Agrisi

Smeacar

Sadece aşk
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
420
444
33
Iyi aksamlar arkadaslar benim gibi sorun yasayanlardan deneyimlerini merak ediyorum ben 4 yil once epudral sezeryanla dogum yaptim o gunden beni gecmek bitmek bilmeyen felaket bir bel ve sirt agrisi cekiyorum ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum hayatimi zindan etti ilk bi kac yil daha cok aci cekiyodum ama artik aciya alistim diyebilirim ve ufacik bi usutmede felcli gibi oliyorum 2 yil once doktora gittim bi sey yok dedi ama gecmiyo lanet sey tekrar gitcem dayanamiyorum sabahlari yataktan kalkmak istemiyorum ve cok gergin oluyorum acaba epudralla mi alakali yoksa baska bisey mi benim gibi ayni sorunu yasayan var mi lutfen yardim ??

Bel düzleşmesi gibi bir durum olabilir. MR değil de ultrason daha iyi sonuç veriyor diye biliyorum. Romatoloji uzmanına mı gittiniz?

Beyin cerrahina gidin kesinlikle. Detayli muayne etsin ondan evelde fizik tedavi. Bende bugun fenalardayım fitik var bende de
Ayağıniza vuruyor mu agri vuruyorsa belde disk kaymasi fitik olabilir
Insallah yoktur oyle birsey. Gecmis olsun

Ankilozan spondolit falan ...(romatizmalariniz var mi?). Doktora gitmelisiniz.

Bel düzleşmesi gibi bir durum olabilir. MR değil de ultrason daha iyi sonuç veriyor diye biliyorum. Romatoloji uzmanına mı gittiniz?
Hayir fizik tedaviye gitmistim romatoloji bolumu az yasadigim sehirde cok ileri tarihe vermisti randevu ama bu sefer romatolojiye gidecegim

Beyin cerrahina gidin kesinlikle. Detayli muayne etsin ondan evelde fizik tedavi. Bende bugun fenalardayım fitik var bende de
Ayağıniza vuruyor mu agri vuruyorsa belde disk kaymasi fitik olabilir
Insallah yoktur oyle birsey. Gecmis olsun
Cok sukur ayagima vurmuyo ama boyuna vuruyor ordan da basima vuruyor gecmis olsun sizede cok zor bisey insallh fitik degildir

Aynı bel ağrısı bende de var. Dr hiç gitmedim. Bunca zamandır çekiyorum. Bende epidural olmuştum.

Cok sukur ayagima vurmuyo ama boyuna vuruyor ordan da basima vuruyor gecmis olsun sizede cok zor bisey insallh fitik degildir
Sağolun. Insallah degildir.
Benim boynum ve kolum agriyordu kola vurmustu ,ağrının garip olmasindan romatizma olmadığını anladim. Normalde romatizmam da var duzlesme dedi doktor ve mr.istedi ve mr da da fıtık çıktı fark ettim ki başım da ağrıyor. Senin bu durumun bas agrisi da yapar ama dedi
Bence hic aksatmayin
Kemik ölçümüne de girin.
Kan da verin
D vitamini eksikligi yaygın kemik ağrısı yapiyor ama.sizde sadece bel ve boyun bas. Beyin cerrahi isi çözer. Detaylı muayne etmeli yurutmeli kaldirip oturtmali el,goz,ayak vs muayne etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…