bunun için eşinizi kırmayın oluyor ben hamile olmadan öncede görürdüm Dini bütün bir arkadaşa sordum dediki bunu bende çok araştırdım ve alimler birbirleirni çoook seven çiftler bu tarz rüyaları çok görür demişler ...Stres falan yok aslında esinle cok sukur çok mutluyum ama her gece rüya görüyorum sinirlenip sabah eşime bagryorm anlyo tabi gülyo sinr oluyorum. Ay canm bazen bende esinle alay ediyorum rüyaknsunda ama ya ggerçekse demekten kendi alikoyamyorm halbuki adam isten eve evden ise gelirken 5 dkgecikmez ah bu kskanclgm
Sanrm en gzel rüya yorumu bu oldu bana :) sağol cnm sevgsnden Eminem yapmicagndan da ama şeytan işte vesvese veriyorbunun için eşinizi kırmayın oluyor ben hamile olmadan öncede görürdüm Dini bütün bir arkadaşa sordum dediki bunu bende çok araştırdım ve alimler birbirleirni çoook seven çiftler bu tarz rüyaları çok görür demişler ...
Sanrm en gzel rüya yorumu bu oldu bana :) sağol cnm sevgsnden Eminem yapmicagndan da ama şeytan işte vesvese veriyor
Bende şu an rahatladm desem yeridir sagol canm :)Evet tamda bunu söyledi arkadaşım şeytan vesvese veriyor dedi ben bunu duyduktan sonra çokkk rahatladım yaniii dediğin gibi sevgisinden eminsen herşey boş rüya oooo her rüya gerçek olsa ...... Sen güzel güzel eşinle birlikte gelecek bebğinizi düşünün...))
Rica ederim canım . şükretmeliyiz boş yere ne kendi canımızı nede eşimizinkini sıkmayalım....Bende şu an rahatladm desem yeridir sagol canm :)