• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmemis evimin resimleri

Melone

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
168
0
96
39
Almanya
kizlar ben yurtdisinda yasiyorum türkiye de ev yaptiriyoruz. internette bgeniyoruz ya da yazin izine geldigimiz de secip begeniyoruz. bazen istediklerimiz olmuyo tabi haliyle basinda durmayinca. simdi evin kapilari ve laminati yapildi. evin kapilari ile laminatlar sanki bana uyumsuz gibi geldi. ama antre granit ve rengi laminata benziyor sizin de fikrinizi rica etsem ?

$IMG_1490.webp

$IMG_1497.webp

$IMG_1506.webp

$IMG_1504.webp

$IMG_1507.webp

$IMG_1501.webp

evin guzelmis canim insallah gule gule oturmak nasip olur,bizde ev yapmak istiyoruz tr ye ama henuz plan begenemedik biraz anlatirmisin nasil evin

evin guzelmis canim insallah gule gule oturmak nasip olur,bizde ev yapmak istiyoruz tr ye ama henuz plan begenemedik biraz anlatirmisin nasil evin
saol Allah razi olsun sana da nasip etsin. biz arsa aldik canim.kendimiz yaptiriyoruz. türkiye de kaynim ilgileniyor. aile apartmani olucak yani. 2009 da baslandi hala devam ediyor :) bu sene tasinmak istiyoruz Allah nasip ederse. insallah senin de diledigin gibi bi evin olur canim.

bende begendim güzel olmuş :24:

tesekkür ederim canim laminatlar uymusmu acaba ?

Canım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah.Kapılarda laminanta çok güzel olmuş bi uyumsuzluk görmedim ben.Bizde ev yaptırıyoruz beyaz laminant düşünüyodum bende ama seninkide beyazın biraz koyusu sanırım gayet güzel durmuş düşünebiliriim:):52::52:

kapılarla laminant gayette güzel uymuş canım sen gözünle görmediğin için tedirgin oluyosundur evin çok güzel olmuş döşenincede foto koyarsan seviniriz.

Canım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde oturun inşallah.Kapılarda laminanta çok güzel olmuş bi uyumsuzluk görmedim ben.Bizde ev yaptırıyoruz beyaz laminant düşünüyodum bende ama seninkide beyazın biraz koyusu sanırım gayet güzel durmuş düşünebiliriim:):52::52:

bizde ev yaptırıyorz bende laminat beyaz istedim ama çok tavsiye edilmedi kullanışı yüzünden.kapılar,duvarlar heryeri beyaz düşndm mobilyada beyaz alınca hoş durmaz dediler vazgeçtim arkadaşın renginin brz daha koyusunu yaptırdık.eviniz gayet güzel olmuş.boş hali bile gayet modern:)

Kapı modeli çok güzelmiş birde beyazı olsaymş daha da güzel dururmuş :)

Back
X