Merhaba herkese.. 22 yaşındayım ve bebekliğimden beri sürekli kabızlık çekiyorum.. Hem annem hem de anneannem aynı dertten muzdaripler.. Bu duruma daha fazla dayanamayıp 2 sene önce doktora gitmiştim.. Tüm hormon ve kan testlerim uygulandı.. Tiroidim sınırların dışında değildi fakat alt sınıra çok daha yakındı, doktor yediklerime ömrüm boyunca dikkat etmem gerektiğini, aslında tiroidim için ilaç verebileceğini fakat bunun için yaşımın çok genç olduğunu söylemişti. Aynı zamanda metabolizmamın yavaş çalışmasından dolayı kilo problemi de yaşıyorum. 2 hafta önce hem spora hem de diyete başladım.. Normalde hazır gıdaları bisküvi tarzı ürünleri fazla tüketirdim tatlıya düşkündüm ama 2 haftadır tam anlamıyla sağlıklı besleniyorum. Günde 3 kere salata, 2 kere çorba yiyorum yediğim ekmekler ya tam buğday ekmeği ya da kepekli ekmek. Üstelik yararı olur diye Activia yoğurt da tüketiyorum. Ama resmen daha beter oldum. Neredeyse 1 haftadır tuvalete çıkamıyorum ve müshil tarzı ilaçlar da daha çok bağırsak tembelliğine yol açtığından kullanmak istemiyorum
Bu duruma çözüm bulabilenlerin acil yardımını bekliyorum artık bıktımm..
Bu duruma çözüm bulabilenlerin acil yardımını bekliyorum artık bıktımm..