• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmek bilmeyen rüyalarım...

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Her gece rüyalarımda bebek görmekten çok bunaldim. Istiyoruz olmuyor bununla ilgili farklı kategoride konu açtım. Benim sorum bu rüyaların ne zaman sonu gelecek? Hep erkek bebek.. geçen gecede erkek bebeğim olduğunu gördüm emziriyordum sütüm taşmış artık çocuğun üstü başı batmıştı. Benim gibi böyle rüyalar gören var mı?

Rüyalar bilinçaltınızın yansımasıdır. Bilinçaltınız çocukla dolu olduğu sürece görmeye devam edersiniz muhtemelen.
Bu arada çocuk konusunu takıntı yapan ne kadar tanıdığım varsa çocukları olmadı. Ne zaman ki düşünmeyi, sorun etmeyi bıraktılar bebek geldi. Bir sağlık sorunu olmayanlar için geçerli tabi bu dediğim. Stres hamile kalmayı engelleyen büyük etkenlerden biri.

Bilinc altinizda bu yerlesik oldugu icin görüyorsunuz büyük ihtimalle rabbim enn kisa zamanda gerceklestirir insallah rüyalatini canim

Her gece rüyalarımda bebek görmekten çok bunaldim. Istiyoruz olmuyor bununla ilgili farklı kategoride konu açtım. Benim sorum bu rüyaların ne zaman sonu gelecek? Hep erkek bebek.. geçen gecede erkek bebeğim olduğunu gördüm emziriyordum sütüm taşmış artık çocuğun üstü başı batmıştı. Benim gibi böyle rüyalar gören var mı?
Bende neredeyse her gece gorur hale geldim ama karar verdim artik oluruna birakacam cok yoruldum

benim rüyalarımda bile bebeğim yok. hep başkaları hamile, başkalarının bebeği var. kucağımda bi bebek var seviyorum onu bi yandanda bu benim değil diye düşünüyorum :KK43: belki bi gün bizimde bebeğimiz olursa, o zaman rüyaların sonu gelir

Back