• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitmek bilmeyen kanama :((( sanki 6 ayın acısını çıkarıyor :(((

nazakcay

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
17
1
6
34
Muğla
arkadaşlar, 6 aylıkken gebeliğimizin sonlandırıldığını anlattım biçok kez....ve gebelik biteli 50 gün olmak üzere 26 ekimde olmuştu doğum... ilk zamanlarda kanamam 1 hafta sürüp bitmişti...sonra tam 1 ay sonra ilk adetim geldi 27 kasımda....iyi güzel hoş, gayet dolu dolu kanama yaşadım 1 hafta :( ama ne kanama ped yetiştiremedim :( ve ben 2 gün adet olup 3. gün azalan, 4. gün de temizlenen biriy-dim! ... :( şaştım kaldım böyle olunca, ne 1 haftası 13 gün tam tamına 13 gün şiddetli adet gördüm :( doktoruma danıştım tabi o normal dedi...sonra adetim bitti diye, kontrole gittm, tam muayene edilcem, bi baktım gene kanama olmuş :( doktorum bana denk geldiği iyi oldu dedi, ilaç falan filan verdi...neyse o gün bi daha kanama olmadı...aradan 10 gün geçti bu sürede kanama bitti tabi...ama taaakkiii geçtiğimiz cumartesiye kadar :( allahımmm bu ne ya dedim.. gene kanama olmuş :( ama resmen adet oluyorum, çok dolu dolu olmamasına rağmen adet yani... ve bugün de hala devam ediyor :(

böyle bişey başına gelen varmı arkadaşlar? :(((

Back