Acı olayı vardı bende..ama eşin anlayışlıysa kolaylıkla halledilir o devre... Yavaş yavaş , sakin sakin
Kan gelmedi benden...
Bir gün ara vermek durumunda kaldık biz ama illa vermek gerekmiyor , kendini kasar ve orayı zorlarsanız kanamaniz olur o durumda bir gün ara verin derim :)
Namaz nafile namaz 2 rekat... İnternetten de bakabilirsiniz ...
Sakin korkma , gevşek birak kendini, ön sevismeyi uzun tutun :) hayırlı olsun yuvaniz, daim olsun huzurunuz inşaAllah :)
Çok dar oluyor zor giriyo ilk girmesinde. Erkek bunu hissediyor sonuçta ve kadinin tepkisinden de anlasiliyo
peki erkek daha önce hiç ilişkiye girmemişse yine aradaki farkı anlarmı ya çok özür dilerim biraz ayıp oluyor bu sorular ama stres oldum
Anlamaz. Karşılaştırma yapabilen biri bakir olmaz. Zaten vajina kendini çabuk toparlıyor.peki erkek daha önce hiç ilişkiye girmemişse yine aradaki farkı anlarmı ya çok özür dilerim biraz ayıp oluyor bu sorular ama stres oldum
kir zincirleriniZipzip cim seni cok seviyorum ama sorularini gelistir artik.kir zincirlerini :)
zipzip su klasik ve meshur sorunu her yeni yazisinda guluyorumYaslariniz kac canim? Ne kadar süredir birliktesiniz acaba?