Bitmek bilmeyen ilk gece korkusu :(

zeyneps90

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
43
12
34
Evet kızlar bende o kulaktan dolma bilgilerin kurbanıyım ve korkuyorum. biliyorum bunlar çok özel şeyler ama annemle görüşmüyorum, çevremde de utanmadan soracağım hiç kimse yok. bu nedenle içimde aşırı bi korku var. Mesela bakire olmama rağmen kan korkusu gibi. Oysa sözlüm bunları çok takacak biri de değil... 1 ay sonra nişanım hemen bi hafta sonra da düğünüm var ama ben şimdiden korkuyorum. Onun için lütfen yadırgamadan cevap verin.

İlk olarak söylendiği kadar çok acıyor mu?
Ne kadar kan geliyor?
Daha sonrasında kaç gün ilişkiye girmemek gerekiyor?
Öncesinde kılınan namaz nasıl kılınıyor, normal nafile namazı gibi mi ?

Lütfen cevaplayın. Çünkü soracak kimsem yok.

O söyleyenler yalan soylemis..

Hic acimiyor yani bende hic acimadi , 2-3 damla kan geliyor toz pembe.
Ertesi gunu iliskiye girmemek diye bisey yok , ara vermende gerekmiyor.
Ayrica bak bizler yasiyoruz iliskiden sonra korkutma kendini:)

Yaslariniz kac canim? Ne kadar süredir birliktesiniz acaba?

O söyleyenler yalan soylemis..

Hic acimiyor yani bende hic acimadi , 2-3 damla kan geliyor toz pembe.
Ertesi gunu iliskiye girmemek diye bisey yok , ara vermende gerekmiyor.
Ayrica bak bizler yasiyoruz iliskiden sonra korkutma kendini:)
Çok teşekkür ederim. :) öyle çok kulaktan dolma bilgi var ki tüm kızların ortak korkusu oldu bu.

Kan gelebilir de gelmeyedebilir. Zaten onemi de yok, anlasilir bakire olup olmadigin. Gunumuzde bircok kadindan ilk gece kan gelmiyor. Cunku oradan kan gelmesinin asıl sebebi kadınların kendilerini sıkmaları ve oranin zorlanmasi. Eskiden kadinlar cinsellikten uzak bir sekilde, bilinclenmeden, cinsellikten korkarak büyütüldükleri için çoğundan kan gelirmiş. Günümüzde kadınlar cinselliklerinin farkına vararak büyüdükleri için birçoğundan kan gelmiyor.:)
Ha gerçi bir Türk erkeği bunu bilecek cinsel bilgiye sahip midir orası şüpheli. Sana o kadar da güveni vardır herhalde.
Geri kalan meseleleri de umursama öyle sandığın gibi zor bir şey değil,rahat ol. Abartılacak bir tarafı yok. :)

Ha bu arada bir kadının evlilik arefesinde, sevdiği erkekle geçireceği ilk geceyi düşünürken içi sevinçle dolacağına, 'Ya ilk gece kan gelmezse ne yaparım?' diye kara kara düşünmesi -düşünmek zorunda bırakılması- ne acı. Ne çektin be Türk kadını...

Aah ah toplumun getirdiği dayatma işte. Sözlüm asla takılmaz böyle şeylere biliyorum ama... Bilinç altımıza işlemişler işte bi kere. 2 damla kanla namus ölçüldüğünü zannediyoruz.

Onu bende duymuştum olması gereken kanamamasıymiş ama burada sizlerden duyunca içim rahat etti :) çok teşekkür ediyorum.

Zipzip cim seni cok seviyorum ama sorularini gelistir artik.kir zincirlerini :)
Kız geliştirmiş ya kendini 'Ne kadar süredir berabersiniz acaba?' diye sormak suretiyle. Daha ne kadar kırabilir zincirlerini. Şu son 1-2 haftadır resmen çağ atladı zipzip.

Son düzenleme:
Ben vajinismus kurbaniydim. Bende boyle bir korkuya evlendim ve uzun süre üstünden gelemedim daha sonra eşimin destekleriyle azimlendim ve oldu. İnan korkacak bisey yok simdi pismanim kocacigimi o kadar süründürdüm diye. Aciya gelecek olursam sızladi biraz ama öyle aci falan yok Korkma rahat ol ve kasma kendini. Kan da 2 3 damla acik kirmizi renk geldi. Biz ara vermedik zaten hemen alisiyosun

Acı olayı vardı bende..ama eşin anlayışlıysa kolaylıkla halledilir o devre... Yavaş yavaş , sakin sakin
Kan gelmedi benden...
Bir gün ara vermek durumunda kaldık biz ama illa vermek gerekmiyor , kendini kasar ve orayı zorlarsanız kanamaniz olur o durumda bir gün ara verin derim :)
Namaz nafile namaz 2 rekat... İnternetten de bakabilirsiniz ...
Sakin korkma , gevşek birak kendini, ön sevismeyi uzun tutun :) hayırlı olsun yuvaniz, daim olsun huzurunuz inşaAllah :)

Bende ilk gecemi bu kuşkular korkular yüzünden mahveden birisiyim cnm malesef. Halbuki ne korkacak nede endişelenecek bileymiş. İlk gün kendimi sıktığım için izin vermedim birleşmeye ve erteledik biz ve daha sonra yaşadığımızda o ilk' i ben anlamadım bile ''oldu mu?'' Diye sormuştum hatta eşime ne acı ne biley fısfısla sıkılmış gbi pempemsi lekeler olmuştu alttaki sergide ayrıca kan gelmesede erkek anlıyor ilk olup olmadığını yada bakire olup olmadığını bu arada namaz konusuna gelirsek canım şükür namazı kılıyorsun normal nafile namaz gibi ayrıca ilk gece gerdek öncesi edilen dualar kabul olur bolbol dua et

Öncelikle geçmiş olsun canım.

Cevap için çok teşekkür ederim. Umarım bende stres yapıp aylarca süründürmem adamı.

Birde ekleyeyim ara vermen şart değil senle alakalı bişey ağrın varsa yada istemiyorsan ara verirsin biz vermemiştik ara mesela

Esıne bağlı bısey. Eğer anlayışlı davranırsa, nazık ve kıbar yaklasırsa hıc acımaz. Sende kendını rahat bırak, korkma.
Bıkac damla kanama oluyor, acık pembe rengınde.
Kanama devam etmedıgı ıcın rahatlıkla tekrar ılıskıye gırılebılır
Namaz normal nafıle namaz gıbı; en az 2 rekat olması sartıyla ıstedıgın kadar kılabılırsın ( bıldıgım kadarıyla).

Teşekkür ederim canım bende düşünmemeye çalışcam umarım benimki de kolay olur. :)

Namaz olayı daha büyük meraktı bende teşekkür ederim. Bol bol dua edicem inşallah :)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. :) Rabbim meleğinizle birlikte size de mutlu bir ömür nasip etsin inşallah. :)

Dediğiniz gibi yapcam namazımı kılcam sonra herşeyi akışına bırakcam. Cevaplar sayesinde içim çok rahat etti. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…