Bitmek Bilmeyen Böcek Sorunu!

freshvegetables

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
258
108
103
Arkadaslar merhaba herkese hayirli cumalar oncelikle, suanda yeni bir eve tasindim ve burada ogrenciyim universitede. Evim Aydin'da, bilen bilir universitenin civarindaki yerlesim alanlari daglik yerlere kurulu oldugu icin eee malumuzun havalarda sogudugu icin bocekler eve giriyor! Kapiyi pencereyi acip havalandiramiyorum ne yazik ki! Bocek dedigimde kucuk kucuk cekirge, ucan orumcek, agac bocegi felan. İllallah geldi yemin ediyorum ki ve benim bocek fobim var ölduremiyorum da gormeye bile tahammulum yok. Az once pencereden disari baktim bi sagdan cekirge firliyo bi soldan firliyor bunlari yazarken bile kasiniyorum of cok kotu daha onceden de cok kez eve girdiler ama olduremedim hep erkek arkadasim oldurdu, bir iki defa cesaret edebildim ama dayanamiyorum artik, gecen gun corabimin icinden cikti bitanesi ve ustelik o corap ayagimdaydi! Nolur yardim edin arkadaslar, gece yatarken bile yatagin icinden felan cikcak saniyorum artik midem bulaniyor

uff korkunç.. seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı fobi bende de var.

üni'de karşıyaka'da kaldığım bi evden yadigar kaldı bu fobi bana..
her yerden çıkardı böcekler. ve kocaman ve çeşit çeşit..
lavabolardan, kapılardan, camlardan, duvar diplerinden...
haftada iki kere ilaçlama yaptırdık gene de kurtulamadık.
meğer evin temeli yokmuş. taşındık

ve malesef benim şuan oturduğum evde de aynı sorun var.
çok büyük değiller ama iğrenç yaa..
gümüşçül denen böcekten var heryerde.
kımıl kımıl kımıl...
tamam insana zararı yok ama ben karıncadan bile tiksiniyorum..
ev bulduğum anda koşarak kaçıcam

ilaçlama yaptırsan eve ? zirai ilaçlardan hemde..
en azından şuan olanları öldürür.
hoş ölseler bile temizlik yine sana bakacak..
ve ertesi gün yine gelicekler...

hay allah taşınma imkanın varsa taşın canım yoksa kafayı yemek işten bile değil...

çekırge dıyınce aklıma bır anım geldı....ben çok korkarım bocekten.örumcekten hele hele cekırgeden....bırgun ofıste oturuyorum gıttım tuvalete aynaya baktım o da ne kazagımda cekırge var ben bır çığlık...ofıste tekım kımse yok....bır attım kazagı ustumden atletle kaldım...nışanlımı aradım ( sımdı esım) koş gel ofıste atletle kaldım ne kazaga yanasabııyorum ne tuvalete gıdıyorum dıye....çok korkuyorum cunku bılıyor...1 saatlık yoldan geldı kurtardı benı garıbım
bu arada hayatımda ne zaman cekırge görem hep uğur getırmıstır bana.....
çözum önerisi sunamam bılmıyoum keske sunabılsem....sadece anımı yazayım dedım...

Bende böceklede nefret ediyorum çok iğreniyorum ve çok da korkuyorum ama ne yazıkki benim de taşndığım evde yok yok . Hayatmda görmeidğim böcekler çıkıyo bazen . Sonbahar ve ilk baharda solucan mıdır kırkayak mdıır nedir evimin duvarlarında 300 400 tane ouyorlar eve bile giriyorlar artıK . Örümcekler de oluyo hamam böcekleride .
Ki hamam böcekleri en korktuğum .Ddediğin gibi öldüremiyorm bile hep eşim öldürüyor . SÜleymancık bile var dolu ..
Sineklik alablrsin bikaç camına . O çok işe yarıyor benim var . Hep oraları açtığımda içeri girmior böcekler .
Bir de böcek yemleri oluyor marketlerde evin kenarlarına onlardan alıp koy . içine girip yiyecekleri alıp yuvalarına taşıyorlar ve yuvada hepsi ölüyor .
Sinek ilacı ve de böcek ilacıda al görünce en azından üstüne sıkarsın . Ya da evde böle 3 4 saat omıycağın bir gün bütün ilaçları sık kapıları kapat 3 4 saat evi havalandırma hepsi ölsün .

Canım sen kızların dediği gibi şu pratik sinekliklerden alıp takıver, bir de ilaçlama yaptır.
Valla cesaretliymişsin, benim çorabımdan böcek çıksa hakkın rahmetine kavuşurdum herhalde.

Benimde yasadigim evde yeni yeni turemeye basladiev yeni olunca bocek cikabiliyomus,bana oyle dediler.benimde giyecegim etegimden kocaman siyah bi hamam bocegi dusmustu,o gunden sonra resmen gozlerim radar gibi evin icinde.sineklik iyi fikir,benimde sanirim disaridan geliyorlar...

Ayol titreme geldi bana. Etekten hamam böceği düştü ha? Kız çok cesaretlisiniz valla "fıyyy" diye teslim ederim ruhumu. Bak kaşıntı başladı, içim ürperdi. Ay yakardım o evi valla

Bende bir animi anlatiyim oyleyse gene evde oturuyorum bir aksam ustu ve pencere acikti, iceri giren cekirge perdeye yapismis kalmis napacagimi bilemedim, oda kokusu spreyini bosalttim hayvanin ustune bana misin demedi ve spreyin son damlasina kadar ölmedi, sonrasinda da ustume sicradi ve ben o korkuyla elimdeki spreyi nasil firlattigimi bilemedim ve firlatirkende dudagima carpmis nasil olduysa artik sonra hemen odama kactim kapadim kapimi bi de ne goreyim lambanin etrafinda vizir vizir bi sinek ucuyor tabii ben sinegi ilk gordugumde cekirge sandim onu da ve lambaya bi yumruk attim lamba patladi karanlikta kalakaldim, biryandan dudagim kaniyordu spreyi firlatirken dudagima da carpmisti, ve gece odamin kapisi oylece yattim cekirge ise oturma odasindaydi hic gitmedim yanina sabah sevgilim geldi sirf izmirden bu bocegi oldurmek icin 2dk da oldurmustu, olan benim dudagima oldu morarip kanamisti ayyy ne rezillikti yaa

ay senın bendende betermış....ben öldürmem hayatta...hele hele çekırgelerı asla....sadece korkarım ama zarar veremem...ogun nısanlım geldığındede balkon kapısına bıraktı zaten öldurme dedım kıyamam

Evini ilaçlat
Herşeyi makinası at
Bolca domestosla sil
Yiyecekleri dolapta ve kutularda sakla
Kendinde ilaç al
Hergün sil evini temiz ol!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…