- 13 Ekim 2015
- 258
- 108
- 103
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Arkadaslar merhaba herkese hayirli cumalar oncelikle, suanda yeni bir eve tasindim ve burada ogrenciyim universitede. Evim Aydin'da, bilen bilir universitenin civarindaki yerlesim alanlari daglik yerlere kurulu oldugu icin eee malumuzun havalarda sogudugu icin bocekler eve giriyor! Kapiyi pencereyi acip havalandiramiyorum ne yazik ki! Bocek dedigimde kucuk kucuk cekirge, ucan orumcek, agac bocegi felan. İllallah geldi yemin ediyorum ki ve benim bocek fobim var ölduremiyorum da gormeye bile tahammulum yok. Az once pencereden disari baktim bi sagdan cekirge firliyo bi soldan firliyor bunlari yazarken bile kasiniyorum of cok kotudaha onceden de cok kez eve girdiler ama olduremedim hep erkek arkadasim oldurdu, bir iki defa cesaret edebildim ama dayanamiyorum artik, gecen gun corabimin icinden cikti bitanesi ve ustelik o corap ayagimdaydi! Nolur yardim edin arkadaslar, gece yatarken bile yatagin icinden felan cikcak saniyorum artik midem bulaniyor
Arkadaslar merhaba herkese hayirli cumalar oncelikle, suanda yeni bir eve tasindim ve burada ogrenciyim universitede. Evim Aydin'da, bilen bilir universitenin civarindaki yerlesim alanlari daglik yerlere kurulu oldugu icin eee malumuzun havalarda sogudugu icin bocekler eve giriyor! Kapiyi pencereyi acip havalandiramiyorum ne yazik ki! Bocek dedigimde kucuk kucuk cekirge, ucan orumcek, agac bocegi felan. İllallah geldi yemin ediyorum ki ve benim bocek fobim var ölduremiyorum da gormeye bile tahammulum yok. Az once pencereden disari baktim bi sagdan cekirge firliyo bi soldan firliyor bunlari yazarken bile kasiniyorum of cok kotudaha onceden de cok kez eve girdiler ama olduremedim hep erkek arkadasim oldurdu, bir iki defa cesaret edebildim ama dayanamiyorum artik, gecen gun corabimin icinden cikti bitanesi ve ustelik o corap ayagimdaydi! Nolur yardim edin arkadaslar, gece yatarken bile yatagin icinden felan cikcak saniyorum artik midem bulaniyor
Ayol titreme geldi bana. Etekten hamam böceği düştü ha? Kız çok cesaretlisiniz valla "fıyyy" diye teslim ederim ruhumu. Bak kaşıntı başladı, içim ürperdi. Ay yakardım o evi vallaBenimde yasadigim evde yeni yeni turemeye basladiev yeni olunca bocek cikabiliyomus,bana oyle dediler.benimde giyecegim etegimden kocaman siyah bi hamam bocegi dusmustu,o gunden sonra resmen gozlerim radar gibi evin icinde.sineklik iyi fikir,benimde sanirim disaridan geliyorlar...
çekırge dıyınce aklıma bır anım geldı....ben çok korkarım bocekten.örumcekten hele hele cekırgeden....bırgun ofıste oturuyorum gıttım tuvalete aynaya baktım o da ne kazagımda cekırge varben bır çığlık...ofıste tekım kımse yok....bır attım kazagı ustumden atletle kaldım...nışanlımı aradım ( sımdı esım) koş gel ofıste atletle kaldım ne kazaga yanasabııyorum ne tuvalete gıdıyorum dıye....çok korkuyorum cunku bılıyor...1 saatlık yoldan geldı kurtardı benı garıbım
bu arada hayatımda ne zaman cekırge görem hep uğur getırmıstır bana.....
çözum önerisi sunamam bılmıyoum keske sunabılsem....sadece anımı yazayım dedım...
Bende bir animi anlatiyim oyleyseçekırge dıyınce aklıma bır anım geldı....ben çok korkarım bocekten.örumcekten hele hele cekırgeden....bırgun ofıste oturuyorum gıttım tuvalete aynaya baktım o da ne kazagımda cekırge varben bır çığlık...ofıste tekım kımse yok....bır attım kazagı ustumden atletle kaldım...nışanlımı aradım ( sımdı esım) koş gel ofıste atletle kaldım ne kazaga yanasabııyorum ne tuvalete gıdıyorum dıye....çok korkuyorum cunku bılıyor...1 saatlık yoldan geldı kurtardı benı garıbım
bu arada hayatımda ne zaman cekırge görem hep uğur getırmıstır bana.....
çözum önerisi sunamam bılmıyoum keske sunabılsem....sadece anımı yazayım dedım...
Bende bir animi anlatiyim oyleysegene evde oturuyorum bir aksam ustu ve pencere acikti, iceri giren cekirge perdeye yapismis kalmis napacagimi bilemedim, oda kokusu spreyini bosalttim hayvanin ustune bana misin demedi ve spreyin son damlasina kadar ölmedi, sonrasinda da ustume sicradi ve ben o korkuyla elimdeki spreyi nasil firlattigimi bilemedim ve firlatirkende dudagima carpmis nasil olduysa artik sonra hemen odama kactim kapadim kapimi bi de ne goreyim lambanin etrafinda vizir vizir bi sinek ucuyor tabii ben sinegi ilk gordugumde cekirge sandim onu da ve lambaya bi yumruk attim lamba patladi karanlikta kalakaldim, biryandan dudagim kaniyordu spreyi firlatirken dudagima da carpmisti, ve gece odamin kapisi oylece yattim cekirge ise oturma odasindaydi hic gitmedim yanina sabah sevgilim geldi sirf izmirden bu bocegi oldurmek icin 2dk da oldurmustu, olan benim dudagima oldu morarip kanamisti ayyy ne rezillikti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?