Bitmedi gitti idrar yolu enfeksiyonu

Soğan sarımsak bende çok yiyorum eşimde sevdiği için yemekte eksik olmuyor birde iki gündür kekik kaynatıp içiyorum bol su tüketiyorum ama bakalım gün içinde hafifliyor sabahları kötü biraz
İşte antibiyotik etkidi var Can'ım bol tüket birde genital bölgemi sadece su ile yıkıyorum duşjeli ve sabun kullanmıyorum kekik hiç aklıma gelmedi bak onunda faydası olur bıktım bende bir bogaz enfeksiyonu ikincisi idrar yolu enfeksiyonu bıktım birde kızların dediği ikili fitili dene bende deniyecem onu Rabbim hepimize şifa versin

Sanada geçmiş olsun kekik boğaz enfeksiyonuna çok iyi geliyor bendede faranjit olur boğazım 2 günde yumuşar geçer inşallah faydası olur herkese canım

kızlar bende de aşırı enfeksiyon var tuvalete gtmek istemiyordum idrarda yanma ağrı hep tuvalete gitme isteği var ama yoktu özellikle sabah kalktığımda ilk tuvalette bur sorunu çok yaşıyordum dün 1 bardak suya çay kaşığının ucuyla karbonat koydum karıştrdım içtim sonrasında ne ağrı ne yanma falan olmadı çok şükür atlattım size tavsiyemmdir

evet canim ben de enfeksiyon belirtisi hissettiğim an öyle yapıyorum

Çok geçmiş olsun. Ben de bu sorunu çok fazla yaşadım. Hatta Tüp bebek denemem bu yüzden basarisiz sonuçlandi. Sonraki transfer denemesinden önce maydonoz kürünü uyguladım. Sonra transfer yapıldı. Çok şükür doğumu bkliyorum.

Tamamen geçti mi ertesi sabah yine aynı sorunla karşılaştın mı ilk idrarda yoksa gün içinde mi fayda sağladı bende gün içinde sıkıntı olmuyor ama sabah ilk idrarda sorun var onu da deneyelim bakalım inşallah fayda eder teşekkür ederim önerin için

Merhaba canım. Benim de aynı senin gibi sürekli tekrar eden mantar enfeksiyonu var . her antibiyotik kullaniminda tekrarliyor. 15 gun once boyle bi mantar gecirdim.evliyim fitil kullandim gecti ama Yakin zamanda bir diş ameliyayı geçiricem yeniden antibiyotik kullanicam yine twkrarliycak.inan çok can sıkıcı bi durum ben de bıktım..

Ah bu enfeksiyonlar kökleri kurusun hr seferinde normal hayatın içine tükürüyor bizim. Çocuk yapma çalışmaları olmasa belki biraz geçecek ama yok her ilişkide daha çok acıyor ne ilaçlar kullandım fitil falan ama fayda yok malesef

Bende de sürekli tekrarlıyordu en son olduğumda kanama da oldu seruma rağmen Ağrım kesilmedi. Annanem maydonozu kaynat ılık suyla karıştır içime otur dedi. Eve geldim o Ağrı'yla dediği şeyi yaptım Yarım saat oturdum hepsi oymuş bir daha da olmadı.

merhabalar.. bende bu sorunu sürekli yaşıyorum. mantar da cabası kaşıntı da çok oluyor.. Pek anlamadım maydanoz suyunun içine mi oturdunuz ? birde evlimisiniz ben bekarım sorun olurmu bu durum ?

merhabalar.. bende bu sorunu sürekli yaşıyorum. mantar da cabası kaşıntı da çok oluyor.. Pek anlamadım maydanoz suyunun içine mi oturdunuz ? birde evlimisiniz ben bekarım sorun olurmu bu durum ?
Ben evliyim de sorun olacağını sanmıyorum. Evet tencerede kaynattım sapıyla birlikte. Banyoda kullandığımız genişçe bir leğen vardı ona döktüm biraz da su ekledim çoğaldı iyice . Ilık olacak şekilde ayarladım. Yarım saat içine oturdum. Mantara faydası olur mu bilmiyorum ama enfeksiyon tekrarlamadı.

teşekkür ederim bende deneyeceğim

Evli misin ben de aynı durumdayım kronikleşmiş bol bol su iç

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu ile vajinal enfeksiyon aynımı? Bende 2 ay önce doğum yaptım enfeksiyon kapmışımdır tedavi gördüm bir türlü geçmiyor ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…