Bitlendim ):

Temzilikle alakasi yok en yakin arkadasim saolsun banada 2 defa bulasti. Internet de gecmez vs tarzi yaxilar var inanama hic bosa. Eczanede sampuanlar var gayet ise yariyo. Onlarin ölmüş halini gormekten niyeyse zevk aliyorum :KK70:

Bende hepsini ölü görmekten büyük zevk alıcam biran önce geçse ):

bir arkadaşıma dr boyat demişti. sanırım boyattı. öğretmendi ve hep küçük çocuklarla bir arada bu sorun onda kaçınılmazdı.
hiç çekinmeden dr gidin sorun. o böyle çok vaka görüyordur. bit çok çabuk geçiyor insanlara. otobüste giderken bile birinden geçmiş olabilir. dert etmeyin..

Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim :KK1: nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?

kızımın okulunda bit salgını olmuştu oradan çok iyi biliyorum
en etkili bit şampuanı paranit, diğerleri sirkeleri öldürmüyor ana paranit öldürüyor
hamilelere yasak değil, kullanılabilir ama yine de önce doktoruna sor, ne olur ne olmaz
yıkandıktan sonra mutlaka 7 gün sonra tekrarlaman gerekiyor!
ve tüm aile bireyleri aynı gün uygulamanız gerekiyor!
yıkandıktan sonra, hiç bir yere oturmadan tüm koltuklarını ve halılarını süpürmen, yattığın nevresimleri değiştirmen gerekiyor!
bit, saçtan düşünce 48 saat içinde ölür ama sirke, koltuk, halı gibi tüylü yerlerde 15-20 gün yaşar!
o sırada oraya saç değerse, tekrar tutunur!

sakın bit şampuanıyla yıkanmadan önce giydiğin kıyafetlerini yıkamadan tekrar giyme! yıkadıklarını mutlaka ütüle!
montunun tüylü şapkası varsa hemen onu yıka!
vs vs vs

ben de oyle bir bitlrndim ki 100lercsi dolmus basima. tatildeydim kendi evimde olsa hemen mudahale ederdim.
tarayark ilacla falan esimi cocugumu da ayni sekilde 1 ayda tamwmen kurtulabildim.
turkiyede varmi bilmiyorum nitty gritty diye bir tarak var. yumurtalari dahi cikariyor.
ben onu kullanarak arindirdim.
Teşekkür ederim araştırıcam inşallah bulurum

kızımın okulunda bit salgını olmuştu oradan çok iyi biliyorum
en etkili bit şampuanı paranit, diğerleri sirkeleri öldürmüyor ana paranit öldürüyor
hamilelere yasak değil, kullanılabilir ama yine de önce doktoruna sor, ne olur ne olmaz
yıkandıktan sonra mutlaka 7 gün sonra tekrarlaman gerekiyor!
ve tüm aile bireyleri aynı gün uygulamanız gerekiyor!
yıkandıktan sonra, hiç bir yere oturmadan tüm koltuklarını ve halılarını süpürmen, yattığın nevresimleri değiştirmen gerekiyor!
bit, saçtan düşünce 48 saat içinde ölür ama sirke, koltuk, halı gibi tüylü yerlerde 15-20 gün yaşar!
o sırada oraya saç değerse, tekrar tutunur!

sakın bit şampuanıyla yıkanmadan önce giydiğin kıyafetlerini yıkamadan tekrar giyme! yıkadıklarını mutlaka ütüle!
montunun tüylü şapkası varsa hemen onu yıka!
vs vs vs
Her yeri temizledim ): doktora soruyum inşallah bir zararı olmaz kullanırımda bu pisliklerden kurtulurum teşekkürler

bir arkadaşıma dr boyat demişti. sanırım boyattı. öğretmendi ve hep küçük çocuklarla bir arada bu sorun onda kaçınılmazdı.
hiç çekinmeden dr gidin sorun. o böyle çok vaka görüyordur. bit çok çabuk geçiyor insanlara. otobüste giderken bile birinden geçmiş olabilir. dert etmeyin..

Kurtulmak için her yolu deneyebilirim uff çok kötü birşey

konuyu okuyunca güldüm.3srne Doğu,güneydoğu görevi yaptık bitlenmedik ,İstanbul'a gelip akraba kızından oğullarına orda da bana ki ben çok temiz çooook titiz biriyim vede kimyasala karşı bir bayanım bittim ne yspıcam derken eski usul bit taraklarından edindim bu tarak Kars Ardahan bölgesinde bulunur bilmem buralarda varmı Öküz boynuzundan Yapılıyor ve 100yıl bile kullanılıyormuş
Saçlarıma (oğlumun saçlarında boynunun Altın'da)bildiğimiz şirketle ıslattım aşırı kaçmamak lazım sonra saçlarımı sardım tabi bunlar Kafayı sıyırdılar tarayınca hemen döküldü sirkeletde öldü kısır bir döngü tabi ben kuruttum kızdan geçti
En sonunda annesine isyan bayrağı çektim oda sorunu kimyasallarla kuruttu kurtulduk

Temzilikle alakasi yok en yakin arkadasim saolsun banada 2 defa bulasti. Internet de gecmez vs tarzi yaxilar var inanama hic bosa. Eczanede sampuanlar var gayet ise yariyo. Onlarin ölmüş halini gormekten niyeyse zevk aliyorum :KK70:
Ay iğrençlik vede şampıanlar işe yaramıyor

benimde başıma geldi canım telaş etme ... üstelik ben 12 haftanın içimdeydim ... paranit bit şampuanı ve paranit sprey kullandım ... saçlarımda belime kadar uzun hani ... temizlemek imkansızdı .. düzenli bi biçimde kullandım paraniti kurtuldum çok şükür .. oturdum kocanın önüne taradı ayıkladı temizledi allah razı olsun :) onun içindeki tarakları kullan bi süre ... nevresimlerini yıka tarak ve tokalarını değiştir ... bu meretin bulaşması senin pis olduğunu göstermiyor ... bit temiz sacada bulaşıyor ... farklı ne yaptıysan onu düşün yakın cevreni bi araştır ( ben bilmediğim bi kuaför salonuna gidip fön çektirmiştim , ondan sonra çıktı bende bu meret ) doktorumun tavsiyesiyle kullanmıştım ben bu şampuan ve spreyi... doktoruna yada sağlık ocağı hemşirene danış onlar yönlendirirler. .. kafana takma kurtulursun

Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim :KK1: nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Evet olur ilaç kullanma Dr git

Canım çocuk bu biz al şampuani yıka desek yıkasan Allah korusun bişey olsa........ ara doktorunu kurtul daha kesin ve bir dakikani alacak bişey bu riske atma saçımı sariya boyasam nasil olur gibi bişey değil ki bu...

X