utanmana ne gerek varki,eczanede satılan bit sampuanı ve metalden Bi tarağı var onunla sacını bir hafta yıka.kullandıgın nevresimi kaynat kıyafetlerini yıka 10 güne gecer
Hamile olduğum için kullanmamın zararı olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
utanmana ne gerek varki,eczanede satılan bit sampuanı ve metalden Bi tarağı var onunla sacını bir hafta yıka.kullandıgın nevresimi kaynat kıyafetlerini yıka 10 güne gecer
Sinek ilacıda döküyor ama hamilesiniz zararı olurmu bilmem hemde 1 kullanmada hepsi ölüyor
Temzilikle alakasi yok en yakin arkadasim saolsun banada 2 defa bulasti. Internet de gecmez vs tarzi yaxilar var inanama hic bosa. Eczanede sampuanlar var gayet ise yariyo. Onlarin ölmüş halini gormekten niyeyse zevk aliyorum
Merhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Teşekkür ederim araştırıcam inşallah bulurumben de oyle bir bitlrndim ki 100lercsi dolmus basima. tatildeydim kendi evimde olsa hemen mudahale ederdim.
tarayark ilacla falan esimi cocugumu da ayni sekilde 1 ayda tamwmen kurtulabildim.
turkiyede varmi bilmiyorum nitty gritty diye bir tarak var. yumurtalari dahi cikariyor.
ben onu kullanarak arindirdim.
Her yeri temizledim ): doktora soruyum inşallah bir zararı olmaz kullanırımda bu pisliklerden kurtulurum teşekkürlerkızımın okulunda bit salgını olmuştu oradan çok iyi biliyorum
en etkili bit şampuanı paranit, diğerleri sirkeleri öldürmüyor ana paranit öldürüyor
hamilelere yasak değil, kullanılabilir ama yine de önce doktoruna sor, ne olur ne olmaz
yıkandıktan sonra mutlaka 7 gün sonra tekrarlaman gerekiyor!
ve tüm aile bireyleri aynı gün uygulamanız gerekiyor!
yıkandıktan sonra, hiç bir yere oturmadan tüm koltuklarını ve halılarını süpürmen, yattığın nevresimleri değiştirmen gerekiyor!
bit, saçtan düşünce 48 saat içinde ölür ama sirke, koltuk, halı gibi tüylü yerlerde 15-20 gün yaşar!
o sırada oraya saç değerse, tekrar tutunur!
sakın bit şampuanıyla yıkanmadan önce giydiğin kıyafetlerini yıkamadan tekrar giyme! yıkadıklarını mutlaka ütüle!
montunun tüylü şapkası varsa hemen onu yıka!
vs vs vs
bir arkadaşıma dr boyat demişti. sanırım boyattı. öğretmendi ve hep küçük çocuklarla bir arada bu sorun onda kaçınılmazdı.
hiç çekinmeden dr gidin sorun. o böyle çok vaka görüyordur. bit çok çabuk geçiyor insanlara. otobüste giderken bile birinden geçmiş olabilir. dert etmeyin..
Kurtulmak için her yolu deneyebilirim uff çok kötü birşey
Ay iğrençlik vede şampıanlar işe yaramıyorTemzilikle alakasi yok en yakin arkadasim saolsun banada 2 defa bulasti. Internet de gecmez vs tarzi yaxilar var inanama hic bosa. Eczanede sampuanlar var gayet ise yariyo. Onlarin ölmüş halini gormekten niyeyse zevk aliyorum
Hayır tatlım bişey olmaz,sen yinede eczacıya söyle ama şampuan oldugu icin bişey olmaz yani icin rahat olsunHamile olduğum için kullanmamın zararı olur mu ?
Evet olur ilaç kullanma Dr gitMerhaba arkadaşlar 5 aylık hamileyim utanarak yazıyorum bitlendim nasıl oldu anlamadım temizliğe dikkat eden biriyim bu illetten nasıl kurtulabilirim? bebeğimin gelişimine zararı olur mu bu pisliklerin ve bit ilaçının zararı olur mu lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Sakın ilaç kullanmaHamile olduğum için kullanmamın zararı olur mu ?