H Halika Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 55 31 8 28 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #1 Soğan kürü bitkisel yol ile hamile kalmaya yardımcı oluyormuş öyle okudum fakat soğan kürü adet 'te söktüruyor nasıl olacak anlamadim
Soğan kürü bitkisel yol ile hamile kalmaya yardımcı oluyormuş öyle okudum fakat soğan kürü adet 'te söktüruyor nasıl olacak anlamadim
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.657 2 73.871 598 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #2 Doktora gidip medikal yöntemler denediniz mi öncesinde? Size dokunacak belki bu arayışlarınız.
burcusami Cennet Kuşum Elifim,Canım Oğullarım Ömerim, Erenim Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Kasım 2015 13.535 16.964 298 35 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #3 Yumurtlama zamanına kadar yapılıyor ve iltihap söküyor ben bi kac kere yaptım memnun kaldım, hatta bi hamileliğim onu yaptıktan bi kac ay sonra oldu
Yumurtlama zamanına kadar yapılıyor ve iltihap söküyor ben bi kac kere yaptım memnun kaldım, hatta bi hamileliğim onu yaptıktan bi kac ay sonra oldu
V Valued Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2022 500 181 33 30 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #4 Merhaba,Soğan kürünü nasıl uyguladınız,ne zaman başlanması gerekir
H Halika Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 55 31 8 28 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #5 gizemliasli .!.: Doktora gidip medikal yöntemler denediniz mi öncesinde? Size dokunacak belki bu arayışlarınız. Genişletmek için tıkla... Hiçbir engelim yok aslında doğal yontemlere hep basvurmusumdur sadece böyle biseyi okudum kendimce uygulamak istedim fakat hem adet söktürüp hem gebelik için faydası olması garip ve şaşırtıcı geldi:)
gizemliasli .!.: Doktora gidip medikal yöntemler denediniz mi öncesinde? Size dokunacak belki bu arayışlarınız. Genişletmek için tıkla... Hiçbir engelim yok aslında doğal yontemlere hep basvurmusumdur sadece böyle biseyi okudum kendimce uygulamak istedim fakat hem adet söktürüp hem gebelik için faydası olması garip ve şaşırtıcı geldi:)
H Halika Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 55 31 8 28 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #6 burcusami .!.: Yumurtlama zamanına kadar yapılıyor ve iltihap söküyor ben bi kac kere yaptım memnun kaldım, hatta bi hamileliğim onu yaptıktan bi kac ay sonra oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
burcusami .!.: Yumurtlama zamanına kadar yapılıyor ve iltihap söküyor ben bi kac kere yaptım memnun kaldım, hatta bi hamileliğim onu yaptıktan bi kac ay sonra oldu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
H Halika Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2022 55 31 8 28 5 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Halika #7 belkibirmucizemolur .!.: Merhaba,Soğan kürünü nasıl uyguladınız,ne zaman başlanması gerekir Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan önce başlanması gerekmiş
belkibirmucizemolur .!.: Merhaba,Soğan kürünü nasıl uyguladınız,ne zaman başlanması gerekir Genişletmek için tıkla... Yumurtlamadan önce başlanması gerekmiş