Bitkisel yağlar öncesi cilt temizliği

SSempatiSS

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
2
0
54
Arkadaşlar yeni üyeyim. Hepinize merhabalar.Bilgilerinize görüşlerinize ihtiyacım var. 46 yaşındayım.Cildim t bölgesi dışı kuru, karma cilt. Güneş lekelerim, göz çevresi kırışıklarım var. Gündüz dışarı çıkarken diadermine lift+ güneş korumalı gündüz kremini kullanmaya başladım. Akşam neutregena visibly clear peeling jel sonra neutregena siyah nokta temizleyici tonik kullanıyorum.Ardından buğday yağı, kayısı yağı, badem yağı, üzüm çekirdeği yağı karışımını göz çevresi dahil gece yatmadan 1 saat önce sürüp yatıyorum. Cildim yağlı sivilceli vb.değil ama sürdüğüm yağ karışımı ,bunlara neden olursa diye bu kozmetik ürünleri tercih ettim. Doğru yolda mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar yeni üyeyim. Hepinize merhabalar.Bilgilerinize görüşlerinize ihtiyacım var. 46 yaşındayım.Cildim t bölgesi dışı kuru, karma cilt. Güneş lekelerim, göz çevresi kırışıklarım var. Gündüz dışarı çıkarken diadermine lift+ güneş korumalı gündüz kremini kullanmaya başladım. Akşam neutregena visibly clear peeling jel sonra neutregena siyah nokta temizleyici tonik kullanıyorum.Ardından buğday yağı, kayısı yağı, badem yağı, üzüm çekirdeği yağı karışımını göz çevresi dahil gece yatmadan 1 saat önce sürüp yatıyorum. Cildim yağlı sivilceli vb.değil ama sürdüğüm yağ karışımı ,bunlara neden olursa diye bu kozmetik ürünleri tercih ettim. Doğru yolda mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kimseden cevap gelmeyince ben de yanlış ürünler kullanıyorsam diye tedirgin oldum.Peelingi haftada bir, toniği sadece T bölgesine sürmeye karar verdim.Yağ karışımına, beyaz yağ bezelerine neden olursa diye kullanmaya ara verdim.

46 yaşındasınız cildiniz karma güneş lekeleriniz göz çevresi kırışıklıklarınız siyah noktalarınızdan rahatsızsınız anladığım kadarıyla cildinize uygun cilt programı hazırlayabiliriz bana mesaj atın lütfen sorunlarınıza çözüm bulursam ne mutlu bana

Arkadaşlar bitkisel yağlar öncesi cilt temizliği aslında tamamen cilde bağlıdır. Daha doğrusu, herhangi bir bitkisel ürün kullanmadan önce cildiniz hakkında analiz çıkartmalısınız. Mesela yağlı bir cildiniz var ise bitkisel yağ kullanmak pek de akıl karı değildir. Yağlı ciltler için ciltteki yağı azaltacak ürünler kullanmalısınız. Arkadaşlar her türlü hastalık, şifalı bitki ve bitkisel ürünler hakkında forum sitesinde bilgileri bulabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba öncelikle geçmiş olsun umarım fayda bulacaksındır.

Son düzenleyen: Moderatör:
X