bitkisel yağ karışımı

nilelo

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
35
0
6
Denizli
Bu gün itibariyle göbekten kurtulmam gerektiğini iyice anladım çok uzun araştırmalarım sonucu kendim bir yağ hazırladım gerçi bir iki arkadaşımdan faydalarını duymuştum ama okuyunca mutlaka almam gerektiğine kadar verdim. Umarım işe yarar genelde forumda kullananlar sonuçları yazmıyorlar yada çok yazan olduğu için o bölümleri atlıyorum sanırım. ben haftada bir girerek sonuçları söylicem.şu an itibariyle göbek bölgemde sorun olduğu için oraya yoğunluk verdim 97 cm den bakalım kaça düşücek merakla bekliyorum.
Yağın içeriği:
aspir yağı
ozonlanmış zeytinyağı
biberiye yağı
avakadoyağı

maliyeti çok düşük yaklaşık 15 gün yetecek kadar karışım oluyor esasında selülit problemi olanlar içine portakal veya kekik-okalüptüs yağıda karıştırabilir. Çatlakları olan arkadaşlarda kakao yağı da eklerse dadından yenmez yani :)

inanılmaz bişeydiii.. yağı sürdüm streçe sardım yaklaşık yarım saatlik bi yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde yarım litre suuuuu üzerime dökülmüş gibiydiii

Hepiniz bakıp kaçıyorsunuz faydası olmaz buda ne diye ama size söyleyeyim 3 günde tam 1,5 cm e yakın incelme söz konusu ayrıca 500-600 gr arası gitti :) sanırım bu gidişle ayda 5 cm e yakın ve hatta fazlaa vericem

:) tartılmadan söylemiştim 500-60 gr tartımın pili bittii için akşam pil alıp tartıldım yaklaşık 2,600 gr gitmiş çok mutluyummmmmmmmmmmmmmm sanırım sporun ve içtiğim bitki çayınında faydası olsa gerek

yediklerine dikkat ediyormusun ve spor olarak ne yapıyorsun?sadece yağ karışımı inceltir ama kilo verdirmez diye düşünmüştüm meraklandım şimdi

valla hiç dikkat etmiyorum desem yeridir mesela iki gündür mücver kızartma yedim ama 4-5 adet normal kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek peynir vs ertesi gün 2 dilim yumurtalı ekmek öğleyin fazla yemiyorum ben akşamda degiğim gibi kızartma sebze yemeği bulgur pilavı falan ..neyse uzatmıyım yani dikkat etmedim.. bu yağ karışımını spreyli şişeye koydum bi güzel sürüyorum üzerini 4-5 kat streçliyorum öğleyin 3-4 saat bu sırada sporuma gidiyorum 20 dk kadar hareket 30 dk yürüyüş akşamları saat 7 gibi tekrar yağ sürüp streçliyorum sabah uyanana kadar bi iki saat havalandırıyorum tekrar sarmadan önce bide çay var biberiye kakule kekik kuşburnu atkuyruğu onu içiyorum günde 2-3 bardak o kadar bende inanamadım bunu bi arkadaşım denemişti ondada etkisi oldu ama benim metebolizmadan kaynaklanıyo sanırım 4 günde bi hayli yol kat ettim umarım verme ve incelme hızım hep aynı olurda 1,5-2 ayda göbekten eser kalmaz..

2600 den bu yana 400 gr daha gitti sanırım ilk hızdan biraz daha yavaş olmaya başladı ama yinede gidiyor yyanlız göbeğimdeki şiş ifade azalmaya başladı fark edilir derecede

inanılmaz bişeydiii.. yağı sürdüm streçe sardım yaklaşık yarım saatlik bi yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde yarım litre suuuuu üzerime dökülmüş gibiydiii

sanırınm siz vücudunuzdaki fazla suyu atıyorsunuz gerçekten yağdan mı verdiniz önemli olan o

nilelo kaç kıloydun kaç kılo oldun merak ettim
sorularımıza cvp verirsen seviniriz.
bizim de bu yağa başlayabilmemiz için sendeki değişimi daha sık yazmanı rica ediyorum

aktardan mı alacağız yağları ve kaç gr alacağız mesela

evet mecid efendi bulursanız daha iyi olur valla başladığımdan beri tabi bitki çayı ve sporda yapıyorum 3 4 m arası ve 5,5 kilo kadar gitti evet başta vicuttuki suyu atıyo sonraları wc de idrar yoluyla çay desteği ve yağ desteği ile görüleek şekilde yağ atımı başlıyo

nilelo kaç kıloydun kaç kılo oldun merak ettim
sorularımıza cvp verirsen seviniriz.
bizim de bu yağa başlayabilmemiz için sendeki değişimi daha sık yazmanı rica ediyorum

75,600 düm şu an 70,300 civarındayım 3-4 cm de incelme söz konusu tabi spor yapmaya başladım denizlide spor alanları oldukça geniş 15-20 dk spor 30 dk yürüyüş yapıyorum bidekendi hazırladığım çaydan içiyorum yediklerime hiç ama hiç dikkat etmiyorum.

merhabalar canım oncelıkle azmın ve basarından dolayı kutlarım bızlerle paylastıgın ıcınde tesekkur ederım

şu aspir yagını nereden temın ettın ?
birde ozonlanmıs zeytın yagı demıssın o nasıl oluyor ozon yagını ayrı hakıkı zeytın yagını ayrımı karıstırdın ?

Bu formül gerçekten işe yarıyor mu Allah aşkına söyleyinnnn. Bir bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor doktorlar önce kilo vermem gerektiğini söylüyor. Bu formül gerçekten işe yarıyorsa vakit kaybetmeden deniycem arkadaşlar yardım edin ltfn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…