inanılmaz bişeydiii.. yağı sürdüm streçe sardım yaklaşık yarım saatlik bi yürüyüş yaptım ve eve geldiğimde yarım litre suuuuu üzerime dökülmüş gibiydiii
Bu gün itibariyle göbekten kurtulmam gerektiğini iyice anladım çok uzun araştırmalarım sonucu kendim bir yağ hazırladım gerçi bir iki arkadaşımdan faydalarını duymuştum ama okuyunca mutlaka almam gerektiğine kadar verdim. Umarım işe yarar genelde forumda kullananlar sonuçları yazmıyorlar yada çok yazan olduğu için o bölümleri atlıyorum sanırım. ben haftada bir girerek sonuçları söylicem.şu an itibariyle göbek bölgemde sorun olduğu için oraya yoğunluk verdim 97 cm den bakalım kaça düşücek merakla bekliyorum.
Yağın içeriği:
aspir yağı
ozonlanmış zeytinyağı
biberiye yağı
avakadoyağı
maliyeti çok düşük yaklaşık 15 gün yetecek kadar karışım oluyor esasında selülit problemi olanlar içine portakal veya kekik-okalüptüs yağıda karıştırabilir. Çatlakları olan arkadaşlarda kakao yağı da eklerse dadından yenmez yani :)
nilelo kaç kıloydun kaç kılo oldun merak ettim
sorularımıza cvp verirsen seviniriz.
bizim de bu yağa başlayabilmemiz için sendeki değişimi daha sık yazmanı rica ediyorum
aktardan mı alacağız yağları ve kaç gr alacağız mesela
Bu gün itibariyle göbekten kurtulmam gerektiğini iyice anladım çok uzun araştırmalarım sonucu kendim bir yağ hazırladım gerçi bir iki arkadaşımdan faydalarını duymuştum ama okuyunca mutlaka almam gerektiğine kadar verdim. Umarım işe yarar genelde forumda kullananlar sonuçları yazmıyorlar yada çok yazan olduğu için o bölümleri atlıyorum sanırım. ben haftada bir girerek sonuçları söylicem.şu an itibariyle göbek bölgemde sorun olduğu için oraya yoğunluk verdim 97 cm den bakalım kaça düşücek merakla bekliyorum.
Yağın içeriği:
aspir yağı
ozonlanmış zeytinyağı
biberiye yağı
avakadoyağı
maliyeti çok düşük yaklaşık 15 gün yetecek kadar karışım oluyor esasında selülit problemi olanlar içine portakal veya kekik-okalüptüs yağıda karıştırabilir. Çatlakları olan arkadaşlarda kakao yağı da eklerse dadından yenmez yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?