• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitkisel yağ karışımı

Bu formül gerçekten işe yarıyor mu Allah aşkına söyleyinnnn. Bir bebeğim olsun istiyorum ama olmuyor doktorlar önce kilo vermem gerektiğini söylüyor. Bu formül gerçekten işe yarıyorsa vakit kaybetmeden deniycem arkadaşlar yardım edin ltfn

merhaba arkadas bunu uzun sure uygulamıs +spor yapmıs yedıklerıne pek dıkkat etmemıs ama faydasını gormus sende gorursun sanırım canım bırazda dıkkat ederek dıyetle yanı :27:

Bence denemelisinizz iyi oluyo gerçektenn zaten zararsız doğal şeyler bi zarar getirceğini sanmıyorum canm sende denemeye baslamalsn naslsa bi zararı yok inş faydasıda olur..

cumartesi günü yağları alıp karıstırdım ve hergün kullanmaya basladım
sanki bi hafiflik hissediyorum ama ölcmedim tabiki
bide kasınıyo bu normal mi?

cumartesi günü yağları alıp karıstırdım ve hergün kullanmaya basladım
sanki bi hafiflik hissediyorum ama ölcmedim tabiki
bide kasınıyo bu normal mi?

benımde kasınıyor kız sanırım terledıgımızden dolayı olan bır kaşınma ... dus aldıgımda gecıyor cunkı :26:

:)))) kaşıntı normal ordaki yağlar parçalanıyo ama tabi yolar gibide kaşımayım :)

merhaba nilelo ne güzel zayıflamışşsın öyle okudumda ben bişi anlayamadım sanırım :) sorularıma cevap verirsen çok mutlu olcam :) şimdi bu yağları ne ölçüde karıştırıcam ? streci sarıp ne kadar bekleteyim ? sarılıyken mi spor yapacağım ? çayı nasıl ne ölçüde bitkiler koyup hazırladın ? cevap verirsen çok sevinirim:44:

canım çayda sadece kakuleyi 5-6 adet çekirdeklerini açıp katıyosun gerisi birer tutam.. ozon yağı büyük boy diğerleri küçük boy hepsini karıştırıyosun... gece yatmadan önce yapıp sabah çıkarttım ben bi kaç saat sonrada tekrar sardım spordan sonra çıkardım.. bide azcık yemeğe dikkat hepsi bu.

canım çayda sadece kakuleyi 5-6 adet çekirdeklerini açıp katıyosun gerisi birer tutam.. ozon yağı büyük boy diğerleri küçük boy hepsini karıştırıyosun... gece yatmadan önce yapıp sabah çıkarttım ben bi kaç saat sonrada tekrar sardım spordan sonra çıkardım.. bide azcık yemeğe dikkat hepsi bu.

merhaba nilelo;

ilk sayfada ozonlanmış zeytinyağı yazıyor da hangisi sadece ozon yağı mı? bugün alıcam da ben de uygulamayı düşünüyorum..

Back