Bitkisel Ürün Sorunsalı

aylakmadame

Öf!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
961
950
23
Arkadaşlar; tamamen bitkisel, parabensiz, sülfatsız şampuan kullanılması öneriliyor ama piyasada sadece down Under natural's Nude var. Ben interner üzerinde Organix ürünlerini gördüm ama yine de fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce hangi markalara yönelmeliyim?
Duyduğum kadarıyla sülfatsız şampuanlar saçı kurutuyormuş :/ zaten benimkiler de kuru

Saydığınız özelliklere uygun LR world şampuanları var bilgi almak için facebook ciciş dolabım dan ulaşabilirsiniz

Ben otacı'nın ısırganlı şampuanını ve tresanın ısırganlı şampuanını kullandım saçlarıma çok iyi geldi. Hem bitkisel hem saç dokulmemi onledi çabuk da uzattı. Artık markalı şampuan kullanamıyorum. Markalıdan kastım elidor panten gibi yumuşacık yapan şampuanlar..

ben naturalive ürünlerini kullayorum hiç bir kimyasal kullanılmıyor sampuanı hakkında bilgim yok yorumlarar bakabilirsin ben kullandığım ürünlerden memnunum araştırabilrsin

Lokman sena sultan argan şampuanı almıştım parabensiz sülfatsız çok iyi geldi saçlarıma,internette var tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…