mrb arkadaşlar siteye yeni üeyeyim saçımı boyatmak isitiyorum ama oturdugum yerde görev icabı bulunduğumdan burada bitkisel saç boyası bulmam imkansız sorum şu:internetden bitkisel saç boyası almakisitiyorum ama güvenilir bir site ve de güvenilir bir marka bilen varsa lütfen kızlar bana yardımcı olun bu hafta içi boyamam sart esim gelcek yanıma berbatım anlayacagınız acil yardıma ihtiyacım var herkese sevgiler
ama şöle bişi var bitkisel saç boyaları farklı yani bide onların makineleri var kuaförlerde oluyor genelde boyadıktan sonra onu durmadan gezdiriyorlar saçında iyice araştır bence
Valla ben bitkisel saç boyasına felan inanmıyorum içine daha az kimyasalı koyunca bitkisel diye piyasalara sürüyorlar. En güzeli beyazlaşınca boyatmak.
ama şöle bişi var bitkisel saç boyaları farklı yani bide onların makineleri var kuaförlerde oluyor genelde boyadıktan sonra onu durmadan gezdiriyorlar saçında iyice araştır bence
ya ben daha önce emzirdiğim için bitkisel boya kullandım eve bir bayan kuaför geldi o makinayı falanda görmedim yani sadece boyadı tamam yani ama iyi oldu saçım ne kullnadı bilmiyorum markası falan
bende bir kere düz renk organic markanın boyasını boyatmıştım.Normal boyadıktan sonra makinenin içine soktu garip bişidi üst kısmı yuvarlak bişi yarım saat 45 dakıka durmadan donup durmuştu:)