- 9 Temmuz 2007
- 41
- 0
- 53
-
- Konu Sahibi bitki cadxixsxix
Cnm şu göğüs büyütme işini nasıl yaptın ya ısırgan çayını göğüslerine mi sürdün yani nasıl uyguladın günde kaç kez yaptın?
ben bir beden büyüttüm.birbaşka arkadaşımın da emzirme sonrası sarkma problemi vardı oda diğer formülü denedi.
Sonuç iyiydi.Ben C.B.Ü. Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümü mezunuyum.Çok emin olmadığım ,hocalarımla paylaşmadığım veye denemediğim hiç bir formülü prensip olarak önermiyorum.Tıbbi bitkiler bazen göründükleri kadar masum olmayabiliyor çünki.
bitki cadısı bi soru sorucaktım da...ben rezene yağı sürerek masj yapıyorum...sence etkisi olur mu ne dersin??lütfen cevap yazabilir misin
Seni gökte ararken yerde buldum canımcım:1hug:
"1) Yeşil çay hamilelikte sakıncalımıdır?
2) Çatlakları yoketmenin ve oluşmasını engellemenin bitkisel ve mucize bir yolu varmıdır? " gibi sorularım olacakŞimdiden teşekkürlerŞeniz
rezene yağı gerginlik sağlamak ve büyütmek için göğüs kemlerinde kullanılıyor ama tek başına çok etkili olmayabilir canım
Güzel,dolgun ve dik göğüslere sahip olmayı kim istemezki
Suda bir gece bekletilmiş aşağıdaki karışımla göğüs banyosu ,kompres ve masaj
1 litre su için,1/2 tutam kırlangıç otu(yaprak ve çiçek),1 tutam lavanta(çiçek)
1 tutam ısırgan(taze yaprak) ve 2 baş papatya
Elbetteki bu tarifler bir mucize yaratmıyor ama bu konuda hiç bir sakıncası olmayan bitki özleriyle tedavi kuşkusuz diğer yöntemlere göre en ölçülü olanıdır.
Bu tariflerden ben ve çevremdeki arkadaşlarım kullandık ve memnun kaldık umarım sizlerinde işine yarar.
çok sağol güzelim...ben ısırgana başlamayı düşünüyorum şimdi.bide araştırmalarıma göre ada çayı ve rezena çayı da var göğüs büyüten sence hangisini içip hangisiini :çok üzgünüm:kompres yapmalıyım
Merhaba bitki cadısı
saw palmettoyu soracaktım sana. Mutlaka biliyorsundur gerçi. Sabal ekstresi diye de geçiyor. Güney amerikada yetişen bi palmiye ağacıymış. Genelde erkeklerde kullanılıyor ama bazı yabancı sitelerde bayanlarda PCO ve hirsutizm sorunlarında kullanıldığı yazıyor Ayrıca göğüs büyüttüğü söyleniyor? Senin yorumun nedir? Bi de bitkilerde sanırım göğüs büyütmesi için fito östrojen bulunması gerekiyor. Bunda da yapay hormonların yan etkilerinin görülme olasılığı ne kadar?
canım kaynamış suyun içine atıp mı bekleteceğiz soğuk mu (saçma mı oldu sorum hoş gör canım)
bitki cadısı mate çayının yararını soracaktım
gerçektende yağ yakımını mı sağlıyor?
ilgin için şimdiden teşekkürler