Bitkisel Reçetelerle Göğüs Bakımı

Selam,

Ben burdan kime ne yazsam ya da sorsam cevap alamadım,lütfen ısırgan otuyla ilgili soruma cevap yazın ben de her yolu deneyip sonuç alamayanlardanım.Isırgan otu suyu(aktarlarda hazır satılan) işe yarar mı?Cevabınızı xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx adresine bildirir misiniz lütfennn.

arkadaşım forumda ısırgan otuyla alakalı konu var oraya bak istersen. mail adresini de kaldır istersen senin için sakıncalı olabilir

daisy buketer demlenmiş ısırgan otu suyu demişsin ama bu tür şeyler fazla bekledilermi içlerinde hem bakteri oluştururlar hemde yararlı maddelerini kaybedeler(gün ışığı vb sebeplerden) ve en önemlisi beklemiş bitki çaylarında(1 günden fazla)
bitkinin içeriğine göre toksik bileşikler oluşabiliyor.Bu sebeblerden taze hazırlayıp kullanmak en doğrusu.

slm bitki cadısı
suna dumankaya da tarifler veriyor;
50 gr ardıç
zeytinyağı
50gr karabiber mesela..
bide melek otlu bi tarifi vardı sanırım..
belki takip etmişsindir kara üzüm çekirdeğini biçok kişi kullanıyor bir umut diye;bende kullananlardanım....bir beden büyüdü demişsin ki bu benim için çok güzel bir sonuç :) çok da basit geldi sabah aç karna üzüm çekirdeği, gündüz biara ısırgan otu çayı, komres ve yatmadan yine üzüm çekirdeği... senin başka bu konuda önerebileceğin bişeyler var mı? suna dumankayanın tarifi sence bi fayda sağlar mı? muhakkak yararları vardır ama işi gücü bırakıp tüm duyduklarımı yapmam gerekecek sonucun etkisi için..bildiğin bişey varsa nolur söyle:)

slm bitki cadısı
suna dumankaya da tarifler veriyor;
50 gr ardıç
zeytinyağı
50gr karabiber mesela..
bide melek otlu bi tarifi vardı sanırım..
belki takip etmişsindir kara üzüm çekirdeğini biçok kişi kullanıyor bir umut diye;bende kullananlardanım....bir beden büyüdü demişsin ki bu benim için çok güzel bir sonuç :) çok da basit geldi sabah aç karna üzüm çekirdeği, gündüz biara ısırgan otu çayı, komres ve yatmadan yine üzüm çekirdeği... senin başka bu konuda önerebileceğin bişeyler var mı? suna dumankayanın tarifi sence bi fayda sağlar mı? muhakkak yararları vardır ama işi gücü bırakıp tüm duyduklarımı yapmam gerekecek sonucun etkisi için..bildiğin bişey varsa nolur söyle:)

ardıçın böyle bir etkisi olduğunu bilmiyorum araştırmalarımda da böyle bir sonuca rastlamadım,okulda da bu yönde bir şey okumadım doğrusu ardıç;ödem,siyatik,eklem iltihabı,zayıf bağışıklık,adet dönemi düzensizliklerinde faydalıdır. göğüs büyütmede rezene yağını kullanabilirsin.bununla günde 1 kere masaj yapabilirsin,bununiçin badem yağıyla karıştırarak seyrelt ve öyle kullan.ayrıca çayınıda içebilirsin.rezene zaten göğüs büyültücü kremlerin içeriğindede kullanılıyor ve etkisi kanıtlanmış bir şey.melekotu ise hormon dengeleyici bir etkiye sahiptir.ama bu göğüs büyütüyor demek değildir,hormon dengesizliğinden kaynaklanan durumlarda işe yarar.eğer homon dengen iyi ise bu bitkiyi kullanmak hormonlarınızı bozabilir aman dikkat !...

arkadaşlar k.ü.ç. pek çok yarara sahiptir,antioksidandır vb. ama göğüsbüyütmez .boşuna umuda kapılmayın, bu arada yeni bir formül üzerinde çalışıyorum bir kaç arkadaşım gönüllü olarak kullanıyor. iyi netice alırsak formülü burada paylaşıcam

ha birde yurt dışında kullanaılan ve klinik olarak onaylanmış bir bitki var pueraria mirifica tuber bu bitki özü östrojen ve isoflavaonlar içeriyor ve 2 ay gibi bir sürede göğüsleri büyütüyormuş sanırım krem şimdi türkiyede de var
oestro adıyla piyasada daha detaylı bilgi edinmek isteyenler içinXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
buradan bitki ve ürünlerhakkında bilgi edinebilirsiniz ilgilenenlere duyururum.

Mesaj editlenmistir....

ben oestro kullandım 4 ayda 2cm. büyüdü şuan korumak amaçlı kullanıyorum ama bir de ilaç takviyesi düşünüyorum biraz daha büyütmek adına...

bitki cadısı; peki nar çekirdeği tozu göğüs büyütmede etkili mi sabah akşam alındığında? ya napıcam şimdi kafam karıştı. Özetle şöyle diyebilirmiyim: rezene yağı ve tatlı badem yağıyla masaj + rezene çayı + ısırgan otu çayı + nar çekirdeği tozu..düzenli kullanımla bi gelişme sağlayabilirmiyim ..lütfen yardımmm....

X