P Pinkyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 196 29 298 İzmir 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #1 Kızlar benim bacaklarımda çok fazla tüy yoktur yani seyrektir.O yüzden lazer yaptırmak istemiyorum.Lazer yaptırmadan evde kendim uygulayabileceğim ve size KALICI çözüm vermiş olan karışımlar varmı?? Mesela ağdadan sonra uygulayabileceğim.
Kızlar benim bacaklarımda çok fazla tüy yoktur yani seyrektir.O yüzden lazer yaptırmak istemiyorum.Lazer yaptırmadan evde kendim uygulayabileceğim ve size KALICI çözüm vermiş olan karışımlar varmı?? Mesela ağdadan sonra uygulayabileceğim.
papatyam58 ŞipidikYüzenGurbaa Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 2.839 3 66 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #2 Limon ve tuzu karıştırıp ağdadan sonra sürüyorsun ve bir gün boyunca yıkamıyorsun ama uzun süre kullanman gerek
Limon ve tuzu karıştırıp ağdadan sonra sürüyorsun ve bir gün boyunca yıkamıyorsun ama uzun süre kullanman gerek
fuingill Guru Kayıtlı Üye 25 Ekim 2007 235 9 296 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #3 papatyam58 .!.: Limon ve tuzu karıştırıp ağdadan sonra sürüyorsun ve bir gün boyunca yıkamıyorsun ama uzun süre kullanman gerek Genişletmek için tıkla... turunç dene bi kere de bile inanılmaz sonuç alırsın.
papatyam58 .!.: Limon ve tuzu karıştırıp ağdadan sonra sürüyorsun ve bir gün boyunca yıkamıyorsun ama uzun süre kullanman gerek Genişletmek için tıkla... turunç dene bi kere de bile inanılmaz sonuç alırsın.
P Pinkyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 196 29 298 İzmir 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #4 fuingill .!.: turunç dene bi kere de bile inanılmaz sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Turunç bulamam ki burda Şu limonlu tuzlu karışımı nasıl yapabilirim biraz açıklayabilirmisiniz rica etsem :)
fuingill .!.: turunç dene bi kere de bile inanılmaz sonuç alırsın. Genişletmek için tıkla... Turunç bulamam ki burda Şu limonlu tuzlu karışımı nasıl yapabilirim biraz açıklayabilirmisiniz rica etsem :)
papatyam58 ŞipidikYüzenGurbaa Kayıtlı Üye 30 Nisan 2010 2.839 3 66 İstanbul 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #5 benimde tüm bilgim bu kadar ama bu sitede bu yöntemle ilgili konular vardı biraz araştırırsan bulabilirsin
benimde tüm bilgim bu kadar ama bu sitede bu yöntemle ilgili konular vardı biraz araştırırsan bulabilirsin
P Pinkyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 196 29 298 İzmir 4 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #6 Tamam bakıcam teşekkürler :)
P Pinkyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 16 Eylül 2010 196 29 298 İzmir 10 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Pinkyy #7 başka birşey öneren yokmu acaba