Gebeliğe Hazırlık Bitkisel destekle hamile kalalım var mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım sagol. Bnde yaptım önce birax kahverengi sonrada silince peçeteye gelecek kadar pembe akinti oldu acaba ben yanlış mı yaptim
İltihabın varsa o gitmiştir, genelde öyle söylüyorlar, ben bi gün yapabilmiştim belim çok ağrıyınca yapmadım, yaptıgım ay da hamile kalmadım, üşütmemek çok önemliymiş, allah gönlüne göre versin canım, umarım en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim sana da bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yumurta tembelliği olup hamile kalın var mı aranızda hangi kürleri kulandiniz lütfen bana yardımcı olun

Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım yumurta tembelliği olup hamile kalın var mı aranızda hangi kürleri kulandiniz lütfen bana yardımcı olun

Arkadaşım instagram da hanimlara ozel macun diye bir sayfa var onu bi incele istersen ben 2 aydır kullanıyorum sonucu guzrl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…