• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bitkisel destekle hamile kalalım var mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agriliyken girdim iliskiye onceki gunde girdim bakalim bekleyecez artik. Bide kizlar benim normalde adete 4 gun kala feci mide bulantim olur goguslerim siser patlayacak gibi her goren hamile sanar ama 2 kimyasalda da hic mide bulantim olmadi simdi de hic bulantim yok bitek yumurtlamadan 4. 5 gun sonra hafif kasik agrisi cektim o kadar
Yüreğini ferah tut canım, ben de 17 haftalık bebegimi kaybetmiştim aylardır ya yine olursa korkusu... bu ay aklımdan attım bu fikri inşallah hamile kalabilirim. Sen de düşünmemeye çalış, her gebelik aynı olcak diye bi şey Yok, aynı kişi birinci bebeğinde bulantı yaşamıyor ama ikincisinde çok bulantı yaşıyor mesela, iyi düşün iyi olsun inşallah

Ins canim bakalim bu ay oyle bir mujdeye cok ihtiyacimiz var. Hatta 3 gundur dis agrisi cekiyorum hafiften cektirmem lazim ama korkumdan gidemiyorum ya bebis varsa diye ins vardir ins corek otu ise yaramistir

Ins canim dua edelim birbirimize bi dua varmis ona basladim bugun ins tamamlayabilirsem
Tesbihle çekilen Fatiha mı? Onu henüz yapamadım ben, perşembe günü başlayacağım bi yerde onu okumuştum.Ben de bazı esmaları tesbihle çekiyorum, 101 kere allahümme ya evvelü
336 kere ya müsavir
731 kere ya halik
Bunları da yap istersen canım vaktin varsa

Evet canim o baya uzun ins tamamlayabilirim onu bi kere hacet namazi kilip baslaniyor demi sonra artik kac gunde biterse fatihalar

kizlar bende varim persembe gece yani cuma gecesi oluyor tespih duasina baslicam o fatiha olan ...adetimin 3. gunu sogan suyuna basladim sabahlari kalkip iciyorum oglenden sonrada civan percemi aslan pencesi coban cantasi bunlari kür olarak yapiyorum ve dun sut buharina oturdum bugunde oturacagim sanirim 3 gun yapil.asi gerekmis ... 2 aydir ilac kullaniyorum olmadi bu ay doktor ilac vermicem yumurtlarinin gelisimine bakalim dedi bakalim sonucu merak ediyorum ilac icmedigimde gunumde adet görmüyorum bakalim kür lerin etkisini.merak editorum birde goguslerim sizliyor otlardan mi yoksa prolaktinmi yukseliyor anlamiyorum

kizlar bende varim persembe gece yani cuma gecesi oluyor tespih duasina baslicam o fatiha olan ...adetimin 3. gunu sogan suyuna basladim sabahlari kalkip iciyorum oglenden sonrada civan percemi aslan pencesi coban cantasi bunlari kür olarak yapiyorum ve dun sut buharina oturdum bugunde oturacagim sanirim 3 gun yapil.asi gerekmis ... 2 aydir ilac kullaniyorum olmadi bu ay doktor ilac vermicem yumurtlarinin gelisimine bakalim dedi bakalim sonucu merak ediyorum ilac icmedigimde gunumde adet görmüyorum bakalim kür lerin etkisini.merak editorum birde goguslerim sizliyor otlardan mi yoksa prolaktinmi yukseliyor anlamiyorum
Hayırlısı olsun canım, Allah hayırlısını versin emeklerini ve dualarını geri çevirmesin inşallah

Soğan kürüne bugün başladım. Çörekotu bal tarçın malum hep yenmiyor yumurtlama zamanı tahminen hesaplayıp bırakmak gerekiyor... test yaptırdık henüz bişey yok çok da ümitli değilim bu ay :(

Tesbihle çekilen Fatiha mı? Onu henüz yapamadım ben, perşembe günü başlayacağım bi yerde onu okumuştum.Ben de bazı esmaları tesbihle çekiyorum, 101 kere allahümme ya evvelü
336 kere ya müsavir
731 kere ya halik
Bunları da yap istersen canım vaktin varsa
canim sen tesbih duasinu yaptin mi ben yaptim cuma gecesi bitirdim sanırım sen bu ay hamile kaldin demi maşallah

canim sen tesbih duasinu yaptin mi ben yaptim cuma gecesi bitirdim sanırım sen bu ay hamile kaldin demi maşallah
Yaptım canım tam bitirdim eşim testi getirdi yaptım ikinci çizgiyi gördüm, her şey allahtan tabi ama bu dualar da vesilesi oldu, perşembe başlamıştım diğer Perşembe'ye bitirdim. Keşke senin de olsaydı :( bi dahaki aya nasip olur inşallah

Yaptım canım tam bitirdim eşim testi getirdi yaptım ikinci çizgiyi gördüm, her şey allahtan tabi ama bu dualar da vesilesi oldu, perşembe başlamıştım diğer Perşembe'ye bitirdim. Keşke senin de olsaydı :( bi dahaki aya nasip olur inşallah

Eşim de sabahları zeytinyağında beklemiş incir yedi, akşamları da keçiboynuzu pekmezi içti, neofortil diye de bi vitamin kullandı canım, onda sperm hareketi ve sayısı azdı

Yaptım canım tam bitirdim eşim testi getirdi yaptım ikinci çizgiyi gördüm, her şey allahtan tabi ama bu dualar da vesilesi oldu, perşembe başlamıştım diğer Perşembe'ye bitirdim. Keşke senin de olsaydı :KK43: bi dahaki aya nasip olur inşallah
canimm bende cuma günü basladim cuma gecesi bitirdim ve benim bata daha 12 gun var birde 7 gunluk ayetel kursuden okudum bu ay dualarla gecti sonucunda insallah benimde dualarim kabul olur cok sevindim canim insallah rabbim kucagina almayida nasip etsin dualarin gücü iste masallah

Back