Gebeliğe Hazırlık Bitkisel destekle hamile kalalım var mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Ben aç karnına günde iki defa kaynattığım böğürtlen kökü suyu ve bal-tarçın-çörekotu karışımını yiyip içiyorum. Aynı kürü uygulayanlar sonuç alanlar devam edenler bu topikte birleşelim haberdar olalım

Ben bu ay ilk kez ilaçlarla denemedim, ama öncesinde hayıt çayı içmişliğim sütlü maydonoz buharına oturmuşlugum var. Bu ay adet olursam ki inşallah olmam ben de bal tarçın çörekotu deneyeceğim, eşime de Kırkkilit otu çayı demleyeceğim her gün.

Merhaba kızlar bende bu ay hayıt otuna başlıyorum adetin 4. Günündeyim eşime de çakşır suyu içircem :) 3 ay önce o şekilde hamile kalmıştım.Deneyelim bakalım

Ben de maydanoz buharına oturdum geçen ay. Bembeyaz bir akıntı gelmisti yani işe yaramıştı iltihap konusunda ama yeniden kapmamak için özellikle böğürtleni bu yüzden kullanıyorum. Ama karnımı hareketlendiren yumurta oluştuğunu hissetmeme sebep olan bal tarçın çörekotu karışımı.çünkü ona daha önce başladım 4 gün sonra böğürtlene başladım.

Merhaba kızlar bende bu ay hayıt otuna başlıyorum adetin 4. Günündeyim eşime de çakşır suyu içircem :) 3 ay önce o şekilde hamile kalmıştım.Deneyelim bakalım

Hayıt suyu çok acı canım ondan ben içemedim.

Benim eşim kür kullanmayı kabul etmiyor
Benim eşimin sperm sayısı ve hareketi az, neofortil diye bi vitamin kullanıyor zorla ve zeytinyağına incir koyuyoruz sabahları yiyor.. anlamıyorum ki millet nasıl şıppadak hamile kalıyor kıskandıgımdan değil valla hem üzülüyorum hem imreniyorum

Hayıt suyu çok acı canım ondan ben içemedim.
Hayıt tohumunu toz haline getirdi annem sagolsun, kaynar suya atıp 10 dk sonra içiyordum bana pek acı gelmedi, belki tohum tozunun çayı olduğu içindir :) hayıt tohumu tabletleri var ondan da denesen? Ben de çok kasık agrısı yaptı o yüzden bıraktım

Kasık agrısı dedigin erken büyüyor ondan oluyor.Ben 23. Gün yumurtlarlarmış 13. Gün yumurtlama olmuştu hızlı büyüyor da ondan

Kasık agrısı dedigin erken büyüyor ondan oluyor.Ben 23. Gün yumurtlarlarmış 13. Gün yumurtlama olmuştu hızlı büyüyor da ondan
Keşke eşlerimize de testler olsa en verimli günleri haftaları falan diye :) biz kendimizi paralıyoruz onlar ne rahat.. yani benimki öyle kendi adıma.. deli ediyor bazen beni

Aynen herkes çok üretken etrafımdaki bir iki kişi hariç onlarda benim gibi bitkisel çareler deniyorlar...

Bal tarçın çörekotu yediğimden beri sadece 2 gün kasık ağrısı çektim o günler yumurtladım sanırım. Şimdi ise göğüs hassasiyeti var...

Keşke eşlerimize de testler olsa en verimli günleri haftaları falan diye :) biz kendimizi paralıyoruz onlar ne rahat.. yani benimki öyle kendi adıma.. deli ediyor bazen beni

Hem de ne rahatlar olursa olur olmazsa Allah vermemiştir diyor benimki ama ben de ona dedim ki bi laf vardır önce eşeği sağlam kazığa bağla sonra tevekkül et yani elinden geleni yap Allaha bırak öyle bişey yapmadan belki Allah da yeterince istemiyor kullarım diye vermicek

Öyle olsa denk gelemeyiz ama :) Onun verimli günü bize uymaz bizimki ona.:) Sürekli pekmez fındık fıstık yiyecekler yapacak birşey yok :)

Bal tarçın çörekotu yediğimden beri sadece 2 gün kasık ağrısı çektim o günler yumurtladım sanırım. Şimdi ise göğüs hassasiyeti var...
O da faydalı olabilir.Ben normalde 2 ayda bir ve ağrılı şekilde adet olurdum.Şimdi 4 aydır her ay oluyorum ağrısız şekilde

Kizlar mrb bende 10 aydir deniyorum 2 kimyasal yasadim rabbim bi daha yasatmasin ins kimseye. Ben haziran ayinda 3 gun corek otu yagi icmistim so ra biraktim o ay kimyasal yasadim. Bu ayda yumurtlama gunume kadar corek otu yagini ictim normalde heray hafif bir kasik agrisiyla yumurtladigimi hatta hangi taraftan yumurtladigimi hissederim bu ay o kadar agri oldu ki nerdeyse ayakta duramadim agridan sizce neden bu kadar agrimis olabilir simdi adetime 2 gun var ins hamileyimdir

Agrısı varken ilişkiye girmiş kimileri ve hamile kalmışlar ama o ağrıyla ben yapamadım yani, belki birden fazla yumurtan çatlamıştır. İnşallah hamilesindir canım benim, bekleyecek misin test yapıcak mısın? Şimdi agrın nasıl? Uyku hali göğüs agrısı falan var mı?

Agriliyken girdim iliskiye onceki gunde girdim bakalim bekleyecez artik. Bide kizlar benim normalde adete 4 gun kala feci mide bulantim olur goguslerim siser patlayacak gibi her goren hamile sanar ama 2 kimyasalda da hic mide bulantim olmadi simdi de hic bulantim yok bitek yumurtlamadan 4. 5 gun sonra hafif kasik agrisi cektim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…