Sana tavsiyem, Antakya'da ev yapımı olan gar sabunları var. Orada bu saduna defne ya da garlı değil, gar sabunu derler. İşte bu sabundan bulmaya çalış. Ben doğduğumdan beri bu sabundan kullanırım ve saçlarımla ilgili hiçbir problem yaşamıyorum.
saçlarım kıvırıcık gür kuru ince telli bazı arkdaşlar kuru saça ii gelmez yazmış ya sürekli şampuan değiştirmkten saçta deliye döndü kafam karıştı ii ce yaa :S
ben şuan dfn garlının sadece şampuanını kullanıyorum ilk kullanımda farkı hissedekceksiniz dio ama hem saçım döküldü hem kepek yaptı ikinci kullanımda gerçi şuan eski elseve kremim bitsn die ona devam ediyorum ama şampuanla yıkadıktn sonra saçlarım dolaşıyo çok, ya acaba maskesini alsam işe yarar mı ? krem mi maskemi önerirsiniz benim saç çok gür şampuanıda aktardan 450 ml ini 7.50 a almıştm valla saçıma uygun bişey bulamıcm mı yaa :1no2:
ben şuan dfn garlının sadece şampuanını kullanıyorum ilk kullanımda farkı hissedekceksiniz dio ama hem saçım döküldü hem kepek yaptı ikinci kullanımda gerçi şuan eski elseve kremim bitsn die ona devam ediyorum ama şampuanla yıkadıktn sonra saçlarım dolaşıyo çok, ya acaba maskesini alsam işe yarar mı ? krem mi maskemi önerirsiniz benim saç çok gür şampuanıda aktardan 450 ml ini 7.50 a almıştm valla saçıma uygun bişey bulamıcm mı yaa :1no2:
benim saçımda hiç boyada yok bir iki beyazım artmış boyasız çare var mı sorcam eczaneye yaa neyse paylaşırım kızlar :enbuyukkk:
Boyasız çare olarak sarmısak var benim bildiğim, 40 gün boyunca 1 diş sarmısak yutarsan beyazlar dökülür yerine siyah saç çıkarmış. Denemekten zarar gelmez, hatta sarmısak ecza deposu gibi bir nimet, bi çok şeye daha iyi gelceğine eminim.
bende bu saç kremi ve şampuanından kullandım. mersinde oturduğum için bütün aktarlarda var:) tamamen bitkiseldir. diğer şampuan ve kremlerden pahalı bu gerçek:) ama en azından bitkisel ve gerçekten işe yarıyor. tavsiye ederim arkadaşlar. bu arada saç diplerine rahatlıkla kullanabilirsiniz. defneli olduğu için saçı besleme etkisi var...
Yurtdisinda yasiyorum,tatilde bir arkadasimdan duyup almistim, yeni kullanir oldum ama hic memnun kalmadim,sac diplerimi acaip hassaslastirdi ,ayni sorunu yasayan var mi acaba?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?