Şampuan ve Saç Kremleri Bitkisel DEFNE GARLI şampuan ve saç kremi kullanan var mı?

çok teşekkürler benimdebambumvar ve biricik_06a.s.
tresan şampuanıma çamterebentin dökmüştüm 1 kapak resmen su oldu şampuan :eek:klava:
Bu da benim bahanem oldu bir daha Tresan almayacağım.
İlk fırsatta ben de dfn garlı'ya başlıyorum yorumlarımı yazarım.
şimdilik sadece şampuanı deneyeceğim gerk kalırsa maskesini de alırım çünkü saçlarım yağlı ve yumuşacık. Olmadı Tresan'ın kremine devam ederim.kaydirigubbakcemile2

çok teşekkürler benimdebambumvar ve biricik_06a.s.
tresan şampuanıma çamterebentin dökmüştüm 1 kapak resmen su oldu şampuan :eek:klava:
Bu da benim bahanem oldu bir daha Tresan almayacağım.
İlk fırsatta ben de dfn garlı'ya başlıyorum yorumlarımı yazarım.
şimdilik sadece şampuanı deneyeceğim gerk kalırsa maskesini de alırım çünkü saçlarım yağlı ve yumuşacık. Olmadı Tresan'ın kremine devam ederim.kaydirigubbakcemile2

tresan berbat bi şampuan aldım bikaç kullanmadan sonra attım.bu arada çam terebentinini bir kapak koyacaksın fazlası zarar ve bu şampuan için zaten gerekli değil.bence çam terebentinini durulama suyuna az bişey koyup saç diplerine friksiyon yap daha etkili olur.

tresan berbat bi şampuan aldım bikaç kullanmadan sonra attım.bu arada çam terebentinini bir kapak koyacaksın fazlası zarar ve bu şampuan için zaten gerekli değil.bence çam terebentinini durulama suyuna az bişey koyup saç diplerine friksiyon yap daha etkili olur.

Tresan idare eder bir şampuan bana göre ama ben daha çok şey bekliyordum.
Sonradan zaten dimethicone da koydular içine:kızgın:
1 kapak kattım çam terebentini su gibi oldu şampuan iyice soğudum bende:nazar:
Dfn garlı ya da mecitefendinin yeni çıkardığı ısırganotu şampuanını düşünüyordum
Sizin yorumlara güvenerek Dfn garlıyı alıcam:lepi:
İnşallah yağlanmaya da iyi gelir.:eek:

Dün maskesini aldım, sabah kullandım, muhteşem bir şey gerçekten!!

Çok ta ferah bir kokusu var...Yumuşacık yapıyor, ben çok sevdim =)) hihoyyyt

Dün maskesini aldım, sabah kullandım, muhteşem bir şey gerçekten!!

Çok ta ferah bir kokusu var...Yumuşacık yapıyor, ben çok sevdim =)) hihoyyyt

Maskesi saç diplerine sürülüyormuş galiba canım doğru mu?
eğer öyleyse saçı yağlandırabilir.:bbo:

Hayır saçı hüç hemde hiç yağlandırmıyor ben yazdan beri kullanıyorum ve çok iyi geliyor.Kimyasal hiçbir madde de yok içinde muhteşem kokuyor tek kelimeyle harika. Kırık üçlara iyi geliyor parlatıyor daha ne olsun kihihoyyyt

DEFNE ve ZEYTİNYAĞLI DFN GARLI ŞAMPUAN

Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen Dfn Garlı saç şampuanı uzun süren araştırma ve deneyimlerden sonra maksimum kaliteye ulaştırılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın 21.01.2004-2919 sayılı izni ile seri üretime geçilmiştir. Defnenin antiseptik ve diğer mucizevi özelliği sayesinde Dfn Garlı şampuan, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Sağlıklı saçlar için ideal bir ortam hazırlar. Saç ve saç diplerindeki yağ ve nem oranını dengeler, sürekli kullanımında kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Defne ve zeytinyağı içindeki E vitamini başta olmak üzere diğer tabi vitaminler,saç ve saç diplerini besler, Zayıf ve yıpranmış saçları kuvvetlendirir. DFN garlı doğal şampuan bu yönleri ile boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar dahil tüm saç dipleri için ideal bir üründür.Saçların dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.

DFN GARLI ŞAMPUAN'IN ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ: Düzenli kullanım halinde saçların daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan Dfn Garlı Şampuan'ın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde üç kere saç diplerine parmak uçları ile iyice yedirmek suretiyle ve her yıkamada bol durulama yapılması önerilir. Dfn Garlı'dan önce ve sonra başka şampuanın kullanılmaması, kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için dfngarlı marka saç bakım maskesi kullanılması tavsiye edilir.

Dfn Garlı Şampuanın ilk kullanımından itibaren saçın yağlanması geciktirilmiş ve tabi bir ferahlık vermiştir. Sürekli kullanıldığında kepek problemi ortadan kalkmış olacaktır. Saçlarda gürleşme ve dolgunluk artacaktır

Bir siteden aldım canım okumanda fayda var
Ben kullandım çok memnun kaldım ama senin saçlarındaki sorun bende yoktu.Sadece çok matlaşmıştı ve kurumuştu a.s.
bugün aldım cnm bnde kullanmaya başlıcam inş. iyi gelir acayip cansız saçlarımın uçları :KK43::KK43: kestrmkte istemiyorm...

Tresan idare eder bir şampuan bana göre ama ben daha çok şey bekliyordum.
Sonradan zaten dimethicone da koydular içine:kızgın:
1 kapak kattım çam terebentini su gibi oldu şampuan iyice soğudum bende:nazar:
Dfn garlı ya da mecitefendinin yeni çıkardığı ısırganotu şampuanını düşünüyordum
Sizin yorumlara güvenerek Dfn garlıyı alıcam:lepi:
İnşallah yağlanmaya da iyi gelir.:eek:

tresanın içine bnde çok az çam terebenti koydm ama sulandı çk kötü oldu attım bnde. dfn garlıyı bugün kullandm tresandan daha güzel dimethicone de yok içinde bnce snde kullan cnm . Bi de içine ampüllerden kırmayı düşünüyorm nasıl olr acaba??

arkadaslar ben de defne garlı sampuan ve kremini yeni aldım biraz önce duş yaptım ama cok sacım döküldü yaaaaaaaaaaa...
off neden öyle oldu anlamadım herkesin memnun kaldıgı ürün bana yaramadımı yoksa

Maskesi özellikle saç derisine uygulamak lazım zaten, dipleri güçlendiriyor, arındırıyor...

Ben uçlarına da sürüyorum, benim saçım oldukça kuru zaten her gün duş alırım, yağlandırması sorun değil =) yumuşatsın yeter ki =)

Bende bu şampuanı kullanıyorum. Çok memnunum. Az önce yıkadım hatta. Ben maskesinide kullanıyorum.İlk başta benimde saçlarım kötü olmuştu dökülmüştü.Hatta kullanamamıştım. Fakat zamanla alıştı. Saçlarım yumulacık ve inanın kırılmalarıda azaltıyor.
Umarım bu şampuanın üretimine asla son vermezler. Bir ömür boyu kullanabilirim çünkü :)

tresanın içine bnde çok az çam terebenti koydm ama sulandı çk kötü oldu attım bnde. dfn garlıyı bugün kullandm tresandan daha güzel dimethicone de yok içinde bnce snde kullan cnm . Bi de içine ampüllerden kırmayı düşünüyorm nasıl olr acaba??

Ben de alıcam canım bir bulsam...
Hep Mecitefendininkini veriyorlar defneli diye ama almıyorum Dfn Garlıyı bulucam inşallah.hihoyyyt
Şuanda çamterebentinden dolayı resmen suyla yıkıyorum sanki saçımı benneyaptımki
Ben hep koyarım bepanten ve evigen ampul ama ne işe yarıyor doğrusu pek anlayamadımkaydirigubbakcemile2

Ben de alıcam canım bir bulsam...
Hep Mecitefendininkini veriyorlar defneli diye ama almıyorum Dfn Garlıyı bulucam inşallah.hihoyyyt
Şuanda çamterebentinden dolayı resmen suyla yıkıyorum sanki saçımı benneyaptımki
Ben hep koyarım bepanten ve evigen ampul ama ne işe yarıyor doğrusu pek anlayamadımkaydirigubbakcemile2

bu ampüllern saçı güçlendrdiğini saç tellerini kalınlaştrdığını duymştm bnm saçlarmda çk ince telli ondan kullanmk istiyorm.Sen bii faydasını görmemişsn sanırm?

bu ampüllern saçı güçlendrdiğini saç tellerini kalınlaştrdığını duymştm bnm saçlarmda çk ince telli ondan kullanmk istiyorm.Sen bii faydasını görmemişsn sanırm?

Uzun süredir kullanıyorum canım ama öyle aman aman bir etkisini görmedim.
Benim de saç tellerim ince fark yok ama saçlarım sağlıklı:nazar:
Belki bu ampullerin de etkisi olabilir.

Dfn Garlı şampuanın fiyatı ne kadar arkadaşlar.?
Bulunca alıcam ama kazık yemeyelim di mi ama....hihoyyyt

Bugün aldım Dfn Garlı şampuanı aktarda 10 tl.fiyatı.kaydirigubbakcemile
İnşallah ben de memnun kalırım sizler gibi...kaydirigubbakcemile2

kızlar ben de bu şampuanı ve maskei 2 haftadır kullanıyorum ve şimdiden saçımın dökülmesi yarıya indi..ve parlattaı sanki..gelişmeleri paylaşırım sizlerlehihoyyyt

Sana tavsiyem, Antakya'da ev yapımı olan gar sabunları var. Orada bu saduna defne ya da garlı değil, gar sabunu derler. İşte bu sabundan bulmaya çalış. Ben doğduğumdan beri bu sabundan kullanırım ve saçlarımla ilgili hiçbir problem yaşamıyorum.

yaa bu şampuan nerde bulunuyor ben bulunduğum yerdeki aktarlarda bulamadım. eczanelerde falan olmaz değil mi

yaa bu şampuan nerde bulunuyor ben bulunduğum yerdeki aktarlarda bulamadım. eczanelerde falan olmaz değil mi
Eczanelerde olabilir. Ama olmazsa, internetten bulabilirsin sanırım, ama emin de değilim. Hala aynı tavsiyede bulunuyorum; ev yapımı bulmaya çalışın. Olmadı, Antakya'daki aktarlarla iletişime geçin. Geneli dürüsttür o adamların ve bin yıldan uzun zamandır atalarını yaptığı işin adını kirletmezler.

X