Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aekadaşlar, ben de bu şampuanı almak istiyorum ama, saçları çok kurutuyor mu ?
benim saçlarım oldukça kuru ve kabarıyor. şampuandan sonra krem kullanmak zorunda kalıyor musunuz ?
Eğer saçların kuruysa krem kullanmalısın çünkü sadece şampuan bu,kendi kuruluğundan daha fazla kurutmaz ,çok da parlatıyor.Ben kullanırken berbat durumda olan saçlarım çok güzel olmuştu.
Ayrıca saç maskesi var bu markanın ve ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.
ya saç kremini değilde şampuanı kullanıyorum bende ve çok memnunum gerçekten , şampuanın içine birer ampül bepanthen ve evigen kırıp kullanıyorum ve çok memnunum , saç maskesini bende çok merak ediyorum ayrıca ..
ya bnm sçlarımın uçları çk kötü kopuyor sürekli kullansam acaba azalr mı kopmalar?((
DEFNE ve ZEYTİNYAĞLI DFN GARLI ŞAMPUAN
Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen Dfn Garlı saç şampuanı uzun süren araştırma ve deneyimlerden sonra maksimum kaliteye ulaştırılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın 21.01.2004-2919 sayılı izni ile seri üretime geçilmiştir. Defnenin antiseptik ve diğer mucizevi özelliği sayesinde Dfn Garlı şampuan, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Sağlıklı saçlar için ideal bir ortam hazırlar. Saç ve saç diplerindeki yağ ve nem oranını dengeler, sürekli kullanımında kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Defne ve zeytinyağı içindeki E vitamini başta olmak üzere diğer tabi vitaminler,saç ve saç diplerini besler, Zayıf ve yıpranmış saçları kuvvetlendirir. DFN garlı doğal şampuan bu yönleri ile boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar dahil tüm saç dipleri için ideal bir üründür.Saçların dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.
DFN GARLI ŞAMPUAN'IN ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ: Düzenli kullanım halinde saçların daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan Dfn Garlı Şampuan'ın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde üç kere saç diplerine parmak uçları ile iyice yedirmek suretiyle ve her yıkamada bol durulama yapılması önerilir. Dfn Garlı'dan önce ve sonra başka şampuanın kullanılmaması, kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için dfngarlı marka saç bakım maskesi kullanılması tavsiye edilir.
Dfn Garlı Şampuanın ilk kullanımından itibaren saçın yağlanması geciktirilmiş ve tabi bir ferahlık vermiştir. Sürekli kullanıldığında kepek problemi ortadan kalkmış olacaktır. Saçlarda gürleşme ve dolgunluk artacaktır
Bir siteden aldım canım okumanda fayda var
Ben kullandım çok memnun kaldım ama senin saçlarındaki sorun bende yoktu.Sadece çok matlaşmıştı ve kurumuştu a.s.
canım benim de sorunum matlaşma ve kuruluk...
yakında bu şampuana başlicam dilerim iyi gelir :))hihoyyyt
kızlar bu defne garlı şampuan bir mucize:sm_cool::sm_cool:
şimdiye kadar denemediğim şey kalmadı,glissler,lorealler....neler neler....hepsi
kimyasal,hepsi zarar verici...ama artık ben olayımı buldum....bu şampuan kadar mükemmel
bişey ben ne gördüm ne duydum....hihoyyythihoyyyt
benim saçım kuru hatta çok kuru bile denilebilir,bazı arkadaslar kuru saçları matlaitırıo daha
çok kuruyuyo falan demişler ama hiç değil inanın..
Allah bu şampuanı üretenlerden razı olsun ........kremini de aldım....onu anlatmama bile gerek yok:teytey::teytey::teytey:
YASASIN FORMALDEHİTSİZ ,KİMYASALSIZ BICI BICILARAAAA