Şampuan ve Saç Kremleri Bitkisel DEFNE GARLI şampuan ve saç kremi kullanan var mı?

Arkadaşım ben kullanmadım ama eşime almayı düşünüyorum.fiyatı 10 lira gibi bişeydi ama bayaa büyük şişesi..sadece aktarlarda var zannedersem..saçları boyalı olanlar veya kuru olanlar saç maskesini veya kremini de kullanıyolar..sadece şampuan la da başlayabilirsin ama saçlarının yıprandığını sölemişsin belki maskesiyle birliklte daha iyi sonuçlar alabilirsin...yerimseniben

Aekadaşlar, ben de bu şampuanı almak istiyorum ama, saçları çok kurutuyor mu ?
benim saçlarım oldukça kuru ve kabarıyor. şampuandan sonra krem kullanmak zorunda kalıyor musunuz ?

Eğer saçların kuruysa krem kullanmalısın çünkü sadece şampuan bu,kendi kuruluğundan daha fazla kurutmaz ,çok da parlatıyor.Ben kullanırken berbat durumda olan saçlarım çok güzel olmuştu.
Ayrıca saç maskesi var bu markanın ve ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Eğer saçların kuruysa krem kullanmalısın çünkü sadece şampuan bu,kendi kuruluğundan daha fazla kurutmaz ,çok da parlatıyor.Ben kullanırken berbat durumda olan saçlarım çok güzel olmuştu.
Ayrıca saç maskesi var bu markanın ve ben çok memnun kaldım tavsiye ederim.

çok tesekkur ederim canım benim =)

ya bnm sçlarımın uçları çk kötü kopuyor sürekli kullansam acaba azalr mı kopmalar?:KK43:((

ya saç kremini değilde şampuanı kullanıyorum bende ve çok memnunum gerçekten , şampuanın içine birer ampül bepanthen ve evigen kırıp kullanıyorum ve çok memnunum , saç maskesini bende çok merak ediyorum ayrıca ..

cok memnunum derken kastın ne? Uzamasımı hızlandı saclar mı guclendı??

ya bnm sçlarımın uçları çk kötü kopuyor sürekli kullansam acaba azalr mı kopmalar?:KK43:((

DEFNE ve ZEYTıNYAĞLI DFN GARLI ŞAMPUAN

Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen Dfn Garlı saç şampuanı uzun süren araştırma ve deneyimlerden sonra maksimum kaliteye ulaştırılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın 21.01.2004-2919 sayılı izni ile seri üretime geçilmiştir. Defnenin antiseptik ve diğer mucizevi özelliği sayesinde Dfn Garlı şampuan, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Sağlıklı saçlar için ideal bir ortam hazırlar. Saç ve saç diplerindeki yağ ve nem oranını dengeler, sürekli kullanımında kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Defne ve zeytinyağı içindeki E vitamini başta olmak üzere diğer tabi vitaminler,saç ve saç diplerini besler, Zayıf ve yıpranmış saçları kuvvetlendirir. DFN garlı doğal şampuan bu yönleri ile boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar dahil tüm saç dipleri için ideal bir üründür.Saçların dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.

DFN GARLI ŞAMPUAN'IN ÖNERıLEN KULLANIM ŞEKLı: Düzenli kullanım halinde saçların daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan Dfn Garlı Şampuan'ın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde üç kere saç diplerine parmak uçları ile iyice yedirmek suretiyle ve her yıkamada bol durulama yapılması önerilir. Dfn Garlı'dan önce ve sonra başka şampuanın kullanılmaması, kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için dfngarlı marka saç bakım maskesi kullanılması tavsiye edilir.

Dfn Garlı Şampuanın ilk kullanımından itibaren saçın yağlanması geciktirilmiş ve tabi bir ferahlık vermiştir. Sürekli kullanıldığında kepek problemi ortadan kalkmış olacaktır. Saçlarda gürleşme ve dolgunluk artacaktır

Bir siteden aldım canım okumanda fayda var
Ben kullandım çok memnun kaldım ama senin saçlarındaki sorun bende yoktu.Sadece çok matlaşmıştı ve kurumuştu a.s.

DEFNE ve ZEYTİNYAĞLI DFN GARLI ŞAMPUAN

Defne ve saf zeytinyağı ile üretilen Dfn Garlı saç şampuanı uzun süren araştırma ve deneyimlerden sonra maksimum kaliteye ulaştırılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın 21.01.2004-2919 sayılı izni ile seri üretime geçilmiştir. Defnenin antiseptik ve diğer mucizevi özelliği sayesinde Dfn Garlı şampuan, deri gözeneklerinin açılmasını, rahat oksijen almasını sağlar. Saçın yağlanmasını geciktirir. Sağlıklı saçlar için ideal bir ortam hazırlar. Saç ve saç diplerindeki yağ ve nem oranını dengeler, sürekli kullanımında kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Defne ve zeytinyağı içindeki E vitamini başta olmak üzere diğer tabi vitaminler,saç ve saç diplerini besler, Zayıf ve yıpranmış saçları kuvvetlendirir. DFN garlı doğal şampuan bu yönleri ile boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlar dahil tüm saç dipleri için ideal bir üründür.Saçların dolgun ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar.

DFN GARLI ŞAMPUAN'IN ÖNERİLEN KULLANIM ŞEKLİ: Düzenli kullanım halinde saçların daha çabuk ve sağlıklı uzamasını sağlayan Dfn Garlı Şampuan'ın sık yıkamalarda iki kere, diğer şekillerde üç kere saç diplerine parmak uçları ile iyice yedirmek suretiyle ve her yıkamada bol durulama yapılması önerilir. Dfn Garlı'dan önce ve sonra başka şampuanın kullanılmaması, kuru ve kimyasal işlem görmüş saçlar için dfngarlı marka saç bakım maskesi kullanılması tavsiye edilir.

Dfn Garlı Şampuanın ilk kullanımından itibaren saçın yağlanması geciktirilmiş ve tabi bir ferahlık vermiştir. Sürekli kullanıldığında kepek problemi ortadan kalkmış olacaktır. Saçlarda gürleşme ve dolgunluk artacaktır

Bir siteden aldım canım okumanda fayda var
Ben kullandım çok memnun kaldım ama senin saçlarındaki sorun bende yoktu.Sadece çok matlaşmıştı ve kurumuştu a.s.

canım benim de sorunum matlaşma ve kuruluk...
yakında bu şampuana başlicam dilerim iyi gelir :))hihoyyyt

Kızlar ben uzun süredir TRESAN ısırgan özlüyü kullanıyırum. Değiştirmk istiyorum artık ama yine doğal bir şampuan kullanacağım.
Mecitefendi mi daha güzel yoksa defne garlıyı mı önerirsiniz?
Yorumlarınızı bekliyorum.a.s.

genelde bitkisel şampuanlar saçı sertleştiriyor ve taranmasında zorluk oluyor bu da mı öyle acaba. saçları sert ve mat yapıyor mu

bi cevap veren yok muu bu şampuanı kullananlaaar. şaçlara dolgunluk veriyor mu ve kolay taranmasını sağlıyormu bu şampuan

Defneli şampuanları saçları YAĞLI olan kişiler kullanmalı.
Çünkü bu şampuanlar saçları kurutur.
Normal saçlı kişiler kullanırsa saçları kurur, kuru saçlı kişilerse aşırı kurur.
Ben de kullandım, memnundum, ama sonra bıraktım çok kuruttu.

ben kullanıyorum!a.sşampuanından memnunum doğal olması nedeniyle daha güvenli geliyor!a.ssaç bakım kremi ise çok daha güzel arıyorum bulamadım bir türlü burda!:1no2:

benimde saçlarımda aşırı kuruluk kırılmalar vardı boyadan sonra oldu bunlar tabii:çok üzgünüm: şampuan olarak herhangi bi şampuanın içine (250ml) yarım şişe çam terabantin yarım şişeden biraz fazlada badem yağı koydum onu kullanıyorum krem olarakta mecitefendinin defne garlı saç maskesi var onu zaten üzerinde matlaşmış ve kuru saçlar için diyo şampuanını kullanmadım daha bilmiyorum ama 2 hafta içinde saclarım topladı çok mutluyum valla sende öyle yap sende mutlu olhihoyyythihoyyyt:1hug::nazar:

Son düzenleme:
kızlar bu defne garlı şampuan bir mucize:sm_cool::sm_cool:

şimdiye kadar denemediğim şey kalmadı,glissler,lorealler....neler neler....hepsi

kimyasal,hepsi zarar verici...ama artık ben olayımı buldum....bu şampuan kadar mükemmel

bişey ben ne gördüm ne duydum....hihoyyythihoyyyt

benim saçım kuru hatta çok kuru bile denilebilir,bazı arkadaslar kuru saçları matlaitırıo daha

çok kuruyuyo falan demişler ama hiç değil inanın..

Allah bu şampuanı üretenlerden razı olsun ........kremini de aldım....onu anlatmama bile gerek yok:teytey::teytey::teytey:

YASASIN FORMALDEHİTSİZ ,KİMYASALSIZ BICI BICILARAAAA

benimkini de kurutmadı valla!:1rolleyes:ışıl ışıl hatta annem bugün nette gördü kameradan parlıyor saçların dedi!...a.s

kızlar bu defne garlı şampuan bir mucize:sm_cool::sm_cool:

şimdiye kadar denemediğim şey kalmadı,glissler,lorealler....neler neler....hepsi

kimyasal,hepsi zarar verici...ama artık ben olayımı buldum....bu şampuan kadar mükemmel

bişey ben ne gördüm ne duydum....hihoyyythihoyyyt

benim saçım kuru hatta çok kuru bile denilebilir,bazı arkadaslar kuru saçları matlaitırıo daha

çok kuruyuyo falan demişler ama hiç değil inanın..

Allah bu şampuanı üretenlerden razı olsun ........kremini de aldım....onu anlatmama bile gerek yok:teytey::teytey::teytey:

YASASIN FORMALDEHİTSİZ ,KİMYASALSIZ BICI BICILARAAAA

Canım sen ne kadar zamandır kullanıyorsun ve saçında ne gibi değişiklikleroldu?
Böyle olumlu şeyler yazman beni sevindirdi ne zamandır bitkisel bir şampuan arayışı içindeydım, tresan'dan sıkıldım artıkgamyoncuiremsu
Bir de benim saçlarım yağlı bende de aynı olumlu etkileri gösterir mi acaba?

canım ben 1 aydır falan kullanıyorum ..ne gibi değişikler oldu,bi kere saçım hafifledi,yani diğer şampuanların içinde slikon falan varya,onlar gibi yapay yumuşaklık değil sonucu...

bende en azından dene,asla pişman olmazsın......
bende bitkisel şampuan arayışındaydım,ama artık geçti:lepi:

ben nerdeyse 2 yıldır şampuanını kullanıyorum çok memnunum.saçım çok yağlı daha az yağlanıyor dökülmesi azaldı.sürekli aldığım aktardan bu şampuanı alan ürünleri labaratuvar ortamında inceleyen bir bayan diğer şampuanlara göre katkı maddesi oranının en düşük olduğunu söylemiş ve kadın sürekli bunu kullanıyormuş.diğer defne şampuanları gibi saçı mat yapıp yapış yapış yapmıyor.saç çok dolaşmıyor da krem bile kullanmıyorum.

X