A Aytenlam Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2021 34 -37 29 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #1 Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 44.605 168.083 33 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #2 Seni döven adamdan lütfen çocuk yapma.
C Calcifer Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2014 59.307 330.720 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #3 Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Az önce konu açmadınız mı siz kocam beni dövdü diye. Çocuk isteyerek bencillik yapmayın. böyle bir evde nasıl çocuk büyüteceksiniz siz ?
Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Az önce konu açmadınız mı siz kocam beni dövdü diye. Çocuk isteyerek bencillik yapmayın. böyle bir evde nasıl çocuk büyüteceksiniz siz ?
nazeninnazen Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Aralık 2020 968 427 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #4 Merve .!.: Seni döven adamdan lütfen çocuk yapma. Genişletmek için tıkla... bu tür olaylarda acaba ben nereden kurtarabilirim diye çare arıyor insanlar üzülüyorum açıkçası
Merve .!.: Seni döven adamdan lütfen çocuk yapma. Genişletmek için tıkla... bu tür olaylarda acaba ben nereden kurtarabilirim diye çare arıyor insanlar üzülüyorum açıkçası
nazeninnazen Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Aralık 2020 968 427 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #5 Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Her kür her insana iyi gelmez bu tıp da da aynıdır yapmayın gözünüzü seviyim bu tür olaylarda evliliğinizi nereden kurtarabilirim diye düşünüyorsunuz ama yapmayın tek başınıza kalan siz olursunuz yine
Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Her kür her insana iyi gelmez bu tıp da da aynıdır yapmayın gözünüzü seviyim bu tür olaylarda evliliğinizi nereden kurtarabilirim diye düşünüyorsunuz ama yapmayın tek başınıza kalan siz olursunuz yine
LaRisaCca Mother of twins 💕 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 18.761 75.890 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #6 Bana bu soruyu başkası için sorduğunu söyle lütfen
BirAnnebirAli Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2021 699 509 13 Nisan 2021 Konu Sahibi Aytenlam #7 Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testiyle yumurtlama gününüzü takip etmenizi tavsiye ederim instagramda testleri satıp takibini yapan sayfalar var :)
Aytenlam .!.: Ebegumeci lapasi ve ya buhari yapan duydunuz mu hic?gebe kalmak icin Genişletmek için tıkla... Ovulasyon testiyle yumurtlama gününüzü takip etmenizi tavsiye ederim instagramda testleri satıp takibini yapan sayfalar var :)