Hamileyim, bosanmak istiyorum

Nursu8406

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2011
78
0
86
Almanya
Selam herkese, birde sizlerden fikir alayim dedim. Kararim kesin,ama uygulamada Problem var :(

Kisa bir özet geceim 4 yillik evli, 7 aylik hamileyim. Bundan 2 sene önce tartistik ve esim bana tokat atti, bende babamin evine gittim. 1 hafta ayriliktan sonra geldi aldi beni. Esimle hic bir fikrimiz uyusmaz. Evden cikmaz. 1 Ay evde otursa disari cikmak gelmez aklina. Playstation ve Internet tek zevkidir. öyle böyle derken 2 sene daha gecti. 3 aylik hamileyken cok büyük tartistik. Yine tokat atti. Bu arada ailem tavirliydi esime bazi sebeplerden dolayi. Kavgadan 3-4 gün sonra babam gecerken ugramisti. Birden esimle tartisti ve babam beni aldi. Ailem kavgayi tokati sonradan ögrenmis oldu. 1 Ay ayriydik. Basta hic üzülmedim hatta sevindim ayildigima, ama Zaman gectikce bebegimi düsündükce, fikrim degismeye basladi. 1 Ay sonra aradi beni. Oda benim aramami beklemis. Herneyse bidaha deneyelim dedik ve geri döndüm. Bu Temmuz ayindan beri evimdeyim. Ama her günüm aglamakla gecti. DEvamli eski konular acildi felan. 1 aydan beri esimle nerdeyse hic konusmamaya onla ilgilenmemeye basladim. Icimden gelmiyordu. Ben konusmadikca yaklasmadikca oda aynisi yapmaya basladi. Hic ilgilenmiyor, merak etmiyor, biseye ihtiyacin varmi demiyo. En son 1hafta önce dayanamdim yeter artik dedim. Derdin ne? Senmi dogurcan benmi? Baya bi laf atismasindan sonra kalkti okkali bi tokat atti bana. Bu son noktaydi. Daha hakaretleri yazmiyorum bile. Sonradan bir özür diledi ama bosuna. Yap yap, sonra bi özür dile.

Özürü Kabul etmedim. Halen konusmuyoruz. O kendi halinde ben kendi halimdeyim. Bosanmayi kafama koydum. Ama nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum.

Nursucum, hem de hamileyken zor şeyler yaşamışsın. Özellikle de en çok ilgiye muhtaç olduğun dönemde... öncelikle sabır diliyorum. hakikaten güçlü bir insanmışsın.

Bebeğin için dayan derdim ama işin içinde şiddet varsa yapacak birşey yok... Sana önerim, boşanacaksan da doktor raporu al, darp edildiğine karşı. Hem kadına hem de hamile bir kadına el kaldırmak neymiş görsün eşin...

Son düzenleme:
Nursucum, hem de hamileyken zor şeyler yaşamışsın. Özellikle de en çok ilgiye muhtaç olduğun dönemde... öncelikle sabır diliyorum. hakikaten güçlü bir insanmışsın.

Bebeğin için dayan derdim ama işin içinde şiddet varsa yapacak birşey yok... Sana önerim, boşanacaksan da doktor raporu al, darp edildiğine karşı. Hem kadına hem de hamile bir kadına el kaldırmak neymiş görsün eşin...

Doktor raporu icin gec kaldim sanirim. Haftaya psikologtan randevu aldim. Bide onla görüscem. Karar vermekte cok zorlaniyorum. Sabah bi ayri aksam bi ayri düsünüyrom. Pisman olmaktan korkuyorum. Icimdeki acima duygusunu atamiyorum ( O bana acimadigi halde ) Ama ögrendigim tek sey var, bir insani asla degistiremiycegini ögrendim

Doktor raporu icin gec kaldim sanirim. Haftaya psikologtan randevu aldim. Bide onla görüscem. Karar vermekte cok zorlaniyorum. Sabah bi ayri aksam bi ayri düsünüyrom. Pisman olmaktan korkuyorum. Icimdeki acima duygusunu atamiyorum ( O bana acimadigi halde ) Ama ögrendigim tek sey var, bir insani asla degistiremiycegini ögrendim

çok üzüldüm adınıza
bi insan neden hamile eşine tokat atar hemde defalarca
Allah ıslah etsin o adamı
en iyi kararı sen bilir ve sen verirsin
çünkü eşini en iyi tanıyan sensin
bide şu var bence eşin senin onu bırakmayacagını düşünüyor
çünkü gidip geri dönmeniz onda bu güveni kazandırdı ve devam etti
bu sefer son olsun ya unut yada tamamen terk et

Çok üzücü bir durum yaşadıklarınız ancak bu adamın nesine acıyorsunuz, o size acıyor mu bu kadın hamile üstelikte benim bir parçam onda diye düşünüyor mu, böylelerine hiçççççç acımayı yoksa devamı gelir ezildiçe ezilirsiniz laftan anlamıyorsa başka nasıl anlatabilirsiniz ki??? allah kolaylık versin size güç versin onu da ıslah etsin.

Eşiniz tokat atmaya baya bi alışmış anlaşılan:20: Hamile bi bayana el kaldırmak onu üzmek bunlar çok yanlış tavırlar. Siz evi sürekli terkederek alıştırmışsınız baya bi onu gittiğinizde dönmemiş olsaydınız bu hareketlerine devam etmiyo olucaktı. Sizi kaybetmekten korkmuyo anladığım kadarıyla. Ona ne kadar ciddi olduğunuzu ve ona mecbur olmadığınızı gösterin artık. Bebeğinizi düşünerek yanına geri dönmüşsünüz ya o bebeğinizi düşündümü daha annesinin karnındayken annesine yaşattığı acıyı bebeğinizede yaşatarak.. Biyerden başlamanıza gerek yok aslında yediniz tokatın acısını bulunduğunuz evin kapısını çarpıp çıkmayla başlayabilirsiniz bu hayata :34:

Son düzenleme:
Herbiriniz o kadar güzel yazmis yorumlamiski... Bildigim, ama kendime bile itiraf edemedigim seyleri yazmissiniz. Inanin okadar yardimci oldunuzki anlatamam.

Herbiriniz o kadar güzel yazmis yorumlamiski... Bildigim, ama kendime bile itiraf edemedigim seyleri yazmissiniz. Inanin okadar yardimci oldunuzki anlatamam.

bosanmis tekrar eski esine donmus biri olarak sana diyecegim bosannn ve geri donme... mumkunse bebis dogmadan... bebis dogup babasina alisirsa malesef cok zor bende bu yuzden geri donmustum pisman oldumm :( ikinci evliligimi yaptim mutluyum lutfen yazik etme kendine hic bsy senden onemli dgl

allah sabır versin gerçekten zor şeyler.hiç bekleme yolunu ayır.eğer sana değer vermediğinden eminsen ayır yolunu.erkekler bize acımıyor.bizim kendlerine bağımlı olduğumuzu sanıyorlar.değişmeyeceğinide düşünyosun.helede şiddet varsa.darp raporu alman mümkün ise o raporla aç davanı.birazda onun canı yansın.

Hamilelik başlı başına zor ve hassas bi dönem çok iyi sabretmişsin olanlara arkadaşım herşeyi biraz daha fazla düşünüosun kafana takıosun kuruosun büyütüosn flln ama karnın daki bebeğn daha zarar görmesini istemiosan uzaklaş hemen o ewden çocugu karnındayken seni tokatlayan adam yarın bi gün çocugunuda tokatlamaya dövmeye başlar önüne geçemezsin sonra daha çok üzülürsün ama bu durumda aileninde senin yanında olması lazım hem maddi hem manevi çok zor dönemler geçireceksin çünkü tek aşına başaramaya bilirsin doum yapıcaksın mesela en önemlisi ondan sonra lousalık dönemini atlattn mı bebeğine verirsin bütün ilgini günlerinin nasıl geçtiğini anlamazsn herşeyn o olur Allah yardımcın olsun çok üzüldüm senn adına

aslında sende biliyorsunki boşanman gerektiğini ama işte insanı engelleyen bazı duygular oluyo dersenki hangi duygular bak onu ben bile bilmiyorum alışkanlıkmı desem elalem ne der düşüncesimi bilemiyorum mevlam yardımcın olsun

Aynı benim eşimi anlatmışsın sanki.
Benim eşimin de keyfine çok düşkün bi yapısı var 1,5 ay evde yattığını bilirim ben, playstation zıkkımı bizim evimize de girdi malesef ve ben de bu durumdan çok şikayetçiyim . Tek farkımız gebelik .
Hamile bir kadına, hatta bir kadına el kaldırmak acizliktir. Tamam çok büyük bir suçum varsa vursun ama normal şartlar altında her sinirlendiğinde el kaldırmaya hakkı yok sonuçta karşındaki hem hamile hem de savunmasız birisi.
Karakola gidip eşinden şikayetçi ol derim, ondan sonra döneceksen bile evinin önünde hep polis bulunuyor hiçbir şey yapamaz yine de yuva bozmak istemem, sen bilirsin. Allah yardımcın olsun.

Dün itibariyle bosanma davamiz görüldü ve bosandik. Buarada dogum yaptim ve kizim 5. ayini bitirdi. Dogumdan sonra 2 haftacik gercek bir aile olduk ama uzun sürmedi. Anladimki bir insan 7 sinde neyse 70 ninde ayni. Cocuk olduktan sonra degisir laflarina kanmayin. Davamiz dün görüldü ama kizim 6 haftalikken evden ayrilmistim. önümüze bakalim...

Dün itibariyle bosanma davamiz görüldü ve bosandik. Buarada dogum yaptim ve kizim 5. ayini bitirdi. Dogumdan sonra 2 haftacik gercek bir aile olduk ama uzun sürmedi. Anladimki bir insan 7 sinde neyse 70 ninde ayni. Cocuk olduktan sonra degisir laflarina kanmayin. Davamiz dün görüldü ama kizim 6 haftalikken evden ayrilmistim. önümüze bakalim...

Allah yar ve yardımcınz olsn. bebeğinize hayırlı uzun ömür dilerim. Umarım en kısa sürede yaşananların etkisinden sıyrılır, bebeğinizle güzel günler yaşarsınız.

💑💓

En doğru kararı vermişsin. Allah kolaylık versin. Bundan sonraki hayatında kızınla mutlu olursun inşallah. Zaten sana el kaldıran yarın kızına da aynısını yapardı. İyiki onu kurtardın.

Selam herkese, birde sizlerden fikir alayim dedim. Kararim kesin,ama uygulamada Problem var :KK43:

Kisa bir özet geceim 4 yillik evli, 7 aylik hamileyim. Bundan 2 sene önce tartistik ve esim bana tokat atti, bende babamin evine gittim. 1 hafta ayriliktan sonra geldi aldi beni. Esimle hic bir fikrimiz uyusmaz. Evden cikmaz. 1 Ay evde otursa disari cikmak gelmez aklina. Playstation ve Internet tek zevkidir. öyle böyle derken 2 sene daha gecti. 3 aylik hamileyken cok büyük tartistik. Yine tokat atti. Bu arada ailem tavirliydi esime bazi sebeplerden dolayi. Kavgadan 3-4 gün sonra babam gecerken ugramisti. Birden esimle tartisti ve babam beni aldi. Ailem kavgayi tokati sonradan ögrenmis oldu. 1 Ay ayriydik. Basta hic üzülmedim hatta sevindim ayildigima, ama Zaman gectikce bebegimi düsündükce, fikrim degismeye basladi. 1 Ay sonra aradi beni. Oda benim aramami beklemis. Herneyse bidaha deneyelim dedik ve geri döndüm. Bu Temmuz ayindan beri evimdeyim. Ama her günüm aglamakla gecti. DEvamli eski konular acildi felan. 1 aydan beri esimle nerdeyse hic konusmamaya onla ilgilenmemeye basladim. Icimden gelmiyordu. Ben konusmadikca yaklasmadikca oda aynisi yapmaya basladi. Hic ilgilenmiyor, merak etmiyor, biseye ihtiyacin varmi demiyo. En son 1hafta önce dayanamdim yeter artik dedim. Derdin ne? Senmi dogurcan benmi? Baya bi laf atismasindan sonra kalkti okkali bi tokat atti bana. Bu son noktaydi. Daha hakaretleri yazmiyorum bile. Sonradan bir özür diledi ama bosuna. Yap yap, sonra bi özür dile.

Özürü Kabul etmedim. Halen konusmuyoruz. O kendi halinde ben kendi halimdeyim. Bosanmayi kafama koydum. Ama nerden nasil baslayacagimi bilemiyorum.
Canım çok kolay mesela gidip tuttugunu koparan seni tek celsede o adamdan boşayacak bir avukat bulmakla işe başlayabilirsin..Yazık değil mi sana da bebeğine de iflah olmaz o adam benden söylemesi canım.

Back
X