Sebepsiz infertilite olup çuha çiçeği yağı ile hamile kalmak isteyen varmi?

Ben 20 yasinda yeni evliyim adetim duzenliydi gecikse gecikse bi hafta gecikiyodu ama bu ay bi kucuk kan geldi daha gelmedi adetim 11 gun gecikti napcm kisirmiyim nasil ogrencem ayin yedinsinde doktara gitcem yardim edin bayanlar...

yok cnm sende ne kısırı yerleşme kanaması olabilir o biraz gelen kanaman!! dikkat et kendine inşallah hamilesindir :) ( yerleşme kanaması demek bebeğin rahme yerleşmesi demek :) )

oglum 2yıl sonra 18 yaşında olucak cnm ben kendime yakıştıramam düşünsene oglumun yanında böyle gezdigimi:49:ne komik olur:1:
yok canim niye utanasinki? belliki genc anne olmussun oglunu dunyaya getirdiginde...simdi tam yasindir muhtemelen, bu duyguyu neden bir kere daha yasamayasinki? kac yasindaydin?
Ben 20 yasinda yeni evliyim adetim duzenliydi gecikse gecikse bi hafta gecikiyodu ama bu ay bi kucuk kan geldi daha gelmedi adetim 11 gun gecikti napcm kisirmiyim nasil ogrencem ayin yedinsinde doktara gitcem yardim edin bayanlar...

evet canim yerlesme kanamasi olabilir , bendede olmustu ve hamileymisim...test yap hemen...hem yeni evlisin niye korkuyorsunki olur takma kafana:34:

Back