Bitkilerle Zayıflama Yöntemleri :)

canımm yardımcıı olur mu bilmemm ama bal ve limon laa denee birde istersenn amaa tavsiyemmm kesinlişkle şeker atmaaa
ayyy ben hep şeker atarak içiyordum :KK14: tavsiyen icin sağol canım .. bal ve limonla denicem :KK34: ama önce şekersiz içmeyi denesem daha iyi olcak galiba :KK1:

23 kilo verdim. bu süre içinde sürekli yeşil çay içtim. faydası olduğunu düşünüyorum ben. sabah ve akşam 5 dk kadar demleyip 2 fincan içiyodum. sinameki bağırsakları çalıştırıyo ve tuvalete çıkartıyo. ama yeşil çay vucuttaki fazla suyu attırıyo. o bakımdan kilo vermede etkisi var. ama sadece bitkilerle zayıflamayı da beklememek lazım.

göbek için biberiye çayı alabilirsin bak. göbek yağlarını eritmede çok faydalı oldugunu söylüyolar.

sakın ola sinameki ve çayını kullanmayın. bağırsaklara inanılmaz zararı var. bağırsak florasını alt üst ediyor.. ayrıca 3 günden fazla kullanımda bağırsağı tembelleştiriyor. bırakınca inanılmaz hazımsızlık ve kabızlık çekersiniz..
doğal ürünlerle zayıflamak istiyorsanız eşim ve benim kullandığımız bir karışım var onu şiddetle tavsiye ederim. kullanımıda basit öyle demleme blendırdan geçirme yok... hazır karışım satılıyor herbalistin yaptığı bir karışım.... şans eseri buldum bu ürün aslında ben diyet yok spor yok sadece 3 öğün yemeklerden sonra kullanıyorsunuz bol su ile o kadar... benden gören 5 arkadaşta kullandı çok memnun kaldılar... isteyene özelden yazarım ne olduğunu nerden alınabileceğini... ama tekrar söylüyorum sinameki içeren bitkisel karışım ve çaylardan uzak durun... kullanılması gerekiyor ise de sinameki 3 günden fazla asla kullanılmaz.

ben her yöntemi denedm sanırım.çay bitki ilaç...hiçbir işe yaramadıkça daha da yedim.en sonunda gittim tüp mide ameliyatı oldum:)

C
merhaba arkadaşlar ben diyet yapamayanlardanım ne zaman diyete başlasam 2. gün daha fazla yiyip diyeti bir türlü başaramadım kuzenim bir tohumdan bahsetti acı çehre diye 3 gündür kullanıyorum sizlerinde aranızda kullananlar varmı diye merak ettim kullanan varsa işe yaradımı yada zararını gören varmı diye merak ettim teşkkürler :KK71::KK56:
Canımacı cehre açlık otu sinameki gibi bitkiler bağırsak Florası nı bozuyormus kullanma derim.

X