Bitkilerle Zayıflama Yöntemleri :)

burcuturgut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
25
0
Arkadaşlar..
benim kilo problemim yok :) ama eşim biraz göbekli :KK1: zayıfması için elimden geleni yapıyorum . Esim halinden memnun diyetleri önemsemiyor :KK14: Bende bitkisel yöntemlere basvurdum. Aktarlarda bulunan bitkilerle yapılan çaylardan içiyoruz . Aktarlardan Yeşil çay , kekik çayı , sinameki aldım :) Bu bitkiler nasıl kullanılır , faydasını gören varmı bilmek istiyorum :) Deneyimlerinizi , yorumlarınızı bekliyorum :)

canım genelde aktarlar hangi bitki nasıl kullanılır çok iyi bilirler,aldığın yere de danışabilirsin :KK31:

canım tabiki aktarlardan bilgi alabilirim o manada sölemedim :) Hangi bitki çaylarını kullanıyorsunuz , nelerin zayıflamada faydasını gördünüz , bunları bilmek istiyorum sadece:KK34:

:KK70: sen bunları tek tek arat canım forumda.öyle çok bitki kürü var ki burda :) ben adaçayı içiyorum,o da zayıflatıyo mu bilmiyorum :KK52: havalar biraz ısınsın düzenli yürüyüşe başlıcam,zayıflama şortumu da giyip :KK53:

merhaba arkadaşlar ben diyet yapamayanlardanım ne zaman diyete başlasam 2. gün daha fazla yiyip diyeti bir türlü başaramadım kuzenim bir tohumdan bahsetti acı çehre diye 3 gündür kullanıyorum sizlerinde aranızda kullananlar varmı diye merak ettim kullanan varsa işe yaradımı yada zararını gören varmı diye merak ettim teşkkürler :KK71::KK56:

23 kilo verdim. bu süre içinde sürekli yeşil çay içtim. faydası olduğunu düşünüyorum ben. sabah ve akşam 5 dk kadar demleyip 2 fincan içiyodum. sinameki bağırsakları çalıştırıyo ve tuvalete çıkartıyo. ama yeşil çay vucuttaki fazla suyu attırıyo. o bakımdan kilo vermede etkisi var. ama sadece bitkilerle zayıflamayı da beklememek lazım.

göbek için biberiye çayı alabilirsin bak. göbek yağlarını eritmede çok faydalı oldugunu söylüyolar.

Zeytin yaprağı ile biberiyeyi bir arkadaş yazmıştı sanırım diyetisyeni tavsiye etmişti..
Zeytin yağrağının yağ yaktığı kanıtlanmış.Zencefil ve limonda şahane bu konuda..
Yeşil çay tabi ki vazgeçilmez oldu..

Kızlar ben kullandım sinameki otunu kaynatıp içiyoruz eşimle birlikte pek faydasını göremedim .:KK54: genelde ishal yapıyor diyorlar , bagırsakları düzene sokar falan ama bizde tam tersi oldu :KK1:
23 kilo verdim. bu süre içinde sürekli yeşil çay içtim. faydası olduğunu düşünüyorum ben. sabah ve akşam 5 dk kadar demleyip 2 fincan içiyodum. sinameki bağırsakları çalıştırıyo ve tuvalete çıkartıyo. ama yeşil çay vucuttaki fazla suyu attırıyo. o bakımdan kilo vermede etkisi var. ama sadece bitkilerle zayıflamayı da beklememek lazım.

göbek için biberiye çayı alabilirsin bak. göbek yağlarını eritmede çok faydalı oldugunu söylüyolar.
canım 23 kilo mu !! bravo sana tebrik ederim:nazar: nasıl verdin bu kadar kiloyu ?? bana biraz tavsiye versen :KK34:

merhaba arkadaşlar ben diyet yapamayanlardanım ne zaman diyete başlasam 2. gün daha fazla yiyip diyeti bir türlü başaramadım kuzenim bir tohumdan bahsetti acı çehre diye 3 gündür kullanıyorum sizlerinde aranızda kullananlar varmı diye merak ettim kullanan varsa işe yaradımı yada zararını gören varmı diye merak ettim teşkkürler
canım acı çehre hiç duymadım ben. biraz araştırdım :)
Acı cehre, kullanan kişiyi oldukça kısa sürede ve hızlı bir biçimde zayıflatan bir bitki tohumu karışımdır. Bu bitki tohumu karışımını kullanarak 1 ayda yaklaşık 8-10 kilo vermek mümkündür.Acı cehre, alternatif tıp dünyasının ünlüleri tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir bitki tohumu karışımıdır. Ayrıca sadece hızlı zayıflama için değil, kabızlık için de faydalıdır.Zararı yok canım ve faydalı birşey :) deneyen herkes işe yaradığını söylüyor :) bende denemeye başlıcam :)

Son düzenleme:
kekikle yeşil çayı karıştırarak kaynatıp içebilirsiniz bence.beşibiryerdeki gibi.ama sinameki hakkında bi fikrim yok :)

sinameki uzun süreli kullanıldığında bagırsak tembelliği yapar arkadaşlar fazla tüketilmesi alışkanlık haline gelir bırakınca kabılık yapar bunu tv de çogu bitki uzmanı söylemiştir googlede aratırsanız sinamekinin zararları diye çıkıyor bence fazla kullanılmamalı bende iki gündür zeytin yaprağı ile biberiye kaynatıp içiyorum umarım zayıflamya yardımcı olur vermem gereken 10 kilo var :KK53:

ya bende de bitkiler var ama epeydir içmedim.hepsini karıştırıp çok suyla kaynatıp içiyordum :) ama şimdi hava soğuk zaten soğuyunca soguk soğuk içemem diye ayarlamadım da içmiyorum :KK43:

canım acı çehre hiç duymadım ben. biraz araştırdım :)
Acı cehre, kullanan kişiyi oldukça kısa sürede ve hızlı bir biçimde zayıflatan bir bitki tohumu karışımdır. Bu bitki tohumu karışımını kullanarak 1 ayda yaklaşık 8-10 kilo vermek mümkündür.Acı cehre, alternatif tıp dünyasının ünlüleri tarafından sıklıkla tavsiye edilen bir bitki tohumu karışımıdır. Ayrıca sadece hızlı zayıflama için değil, kabızlık için de faydalıdır.Zararı yok canım ve faydalı birşey :) deneyen herkes işe yaradığını söylüyor :) bende denemeye başlıcam :)

teşekkür ederim canım bende netten araştırdım ama bu ürünü satan firmalar tohum hakkında bilgi veriyor onlarda tabi zararı var demezler ürünlerine acaba sizlerin arasında kullanan varmı diye merak etmiştim zararını gören varmı kullanan daha iyi bilir
zaten ben 1 hafta kullandım ilk kullanımda midem bulandı başım döndü ve 3 saat içinde 9 kere tuvalete çıkardı tansiyonumu ölçtüm 6/4 düşmüştü ama daha sonra öğrendimki muhakkak sıvı almak gerekirmiş aksi halde vücut sıvısız kalırmış ilk gün öğle oldu ama sabah uyandığımda kendimi çok rahat hissettim tabi karnım bomboş şimdi hergün ajkaşamları bir tane çiğneyerek içiyorum bir arkadaşım bir ayda 7 kilo verdi bakalım bende sonuç ne olacak tabi bu arada spora başladım haftada 2,3 kez deli gibi yürüyorum arkasına spor aletlerine biniyorum artık dahada zayıflayamassam :KK56::104:

kekikle yeşil çayı karıştırarak kaynatıp içebilirsiniz bence.beşibiryerdeki gibi.ama sinameki hakkında bi fikrim yok :)
canım sen faydasını gördün mü , kullanıyomusun şuan ?? bende denicektim onu yan etkisi olur diye korktum :26:

kesinliklee bitkilerinn çok fazla yararı var arkadaşlar yaklaşık 3 aydır diyetteyimm son 3 hafta çok kötü saldımmm ama bitki çayını bırakmadım o kadar kaçamağa rağmen kilo almadan atlattım tavsiye edeceğim çaylar
mate: obezite tedavisinde kullanılan bir bitkidir yapılan araştırmalara göree obez olanların düzenli kullanımda kilo verdiği kilosu normal olanlarında koruduğu görülmüştür.
yeşil çay: yağ yakıcııı ve etkisini çabuk gösteren bitkilerimizdendir.
melisa: yağ yakıcı özelliğinin yanında sakinleştirici etkisi vardır uyumadan önce içerseniz rahat bir uyku geçirmenizide sağlar, depresyon tedavisindede kullanılır
biberiye:yağ yakıcı bitkilerdendir
kekik: yağ yakar ama kullanırken dikkatli olmak lazımdır.şekeri düşürür,tansiyonu yükseltir, mide rahatsızlığı olanlar da kullanmasın derim zarar verir mideye
son olarakda tarçın: çok güzel yağ yakıcı bir bitkidir, özellikle göbek bölgesindeki yağları yakar
umarımm yardımcı olabilmişimdir kızlar kolay gelsin

ve kızlar bitki çaylarını demleyerek tüketinn kaynatma yöntemini uygulamayın pek ,karışım yerinede tek tek kullanmanızı tavsiye ederim hepsinin yararını size vereceklerini ayrı ayrı alın karıştırınca bir bitki diğer bitkinin özelliğini öldürebiliyor belki daha az etkili olan daha çok etkili olanı öldürecekkk o yüzden en fazla 3 bitki karıştırarak tüketin

kesinliklee bitkilerinn çok fazla yararı var arkadaşlar yaklaşık 3 aydır diyetteyimm son 3 hafta çok kötü saldımmm ama bitki çayını bırakmadım o kadar kaçamağa rağmen kilo almadan atlattım tavsiye edeceğim çaylar
mate: obezite tedavisinde kullanılan bir bitkidir yapılan araştırmalara göree obez olanların düzenli kullanımda kilo verdiği kilosu normal olanlarında koruduğu görülmüştür.
yeşil çay: yağ yakıcııı ve etkisini çabuk gösteren bitkilerimizdendir.
melisa: yağ yakıcı özelliğinin yanında sakinleştirici etkisi vardır uyumadan önce içerseniz rahat bir uyku geçirmenizide sağlar, depresyon tedavisindede kullanılır
biberiye:yağ yakıcı bitkilerdendir
kekik: yağ yakar ama kullanırken dikkatli olmak lazımdır.şekeri düşürür,tansiyonu yükseltir, mide rahatsızlığı olanlar da kullanmasın derim zarar verir mideye
son olarakda tarçın: çok güzel yağ yakıcı bir bitkidir, özellikle göbek bölgesindeki yağları yakar
umarımm yardımcı olabilmişimdir kızlar kolay gelsin
canım sen diyeti bıraktıgın bu 3 haftada hangi bitki çayını kullandın ?? :44:

X