• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket bitkilerle tedaviye ne kadar inanıyorsunuz

bitkilerle tedaviye ne kadar inanıyorsunuz

• inanmıyorum

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .

çixgxdem 1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
2
0
86
52
Ankara
herkese merhaba ben 33 yaşında yeni buldum bu siteyi çok sevdim.
tüm arkadaşlarla sorun ve tavsiyelerimizi paylaşabileceyimize çok seviniyorum
bir özel şirkette çalışıyorum
özel ilgi alanım bitkisel ürünler ve lokman hekimlerdir bu konuda hatırı sayılır süredir araştırmalar yapıyorum sizlerdende deyişik tavsiyeler beklerim bende bildiklerimi sizlerle paylaşırım.

hoşgeldin canım..bitkisel ürün derken aklıma gelen tek şey rosese yanlış hatırlamıyo ve yazmıyorsam gül ürünleri vardı sadece onu kullandım.. kimyasal kullanmam yani en azından artık kullanmıyorum.. bildiklerini bir başlık altında yazar paylaşırsan ne güzel olur hem faydalanır hemde bilgi alışverişi yaparız..

tekrar hoşgeldin çiğdemcimm

ben inanıyorum,
her zaman olmasa da kullanılması gereken ve gerçekten faydalı olduğu yerler olduğunu biliyorum

aramıza hoşgeldin çiğdem 1 benim bir sorum olacaktı bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim sorunum reflü çiğ sebze ve meyve yiyemiyorum midemi rahatsız ediyor ilaç kullandım ama geçmedi şuana kadar bunun için faydalı olan herhangi bir bitki duymadım sizin bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim

canım merhaba hoş geldin. ya işth açan veya kilo aldıran bir bitki varsa yazarsann sevinirim şimdiden teşekkürler.

Benim için öncelikle bilimsel tıp gelir fakat Alternatif tıbba da değer veririm..
Bitkilerin bin bir derde devası var,buna itiraz etmek mantıksızlık olur..
Allah cc her bitkiye bir maharet ve şifa bahşetmiş..
Bilinçli bir şekilde ve iyi araştırarak kullanmak gerekiyor

Back