Bitkilerle mucize formuller

merhaba ben yazılarnızı yenı okudum hepsı cok guzel. bıtanesıde gogusle ılgılı yazıyodu buyumesıyle ılglı yanı. ne kadar suruyo pekı sureklımı kullanmak gerekıyor.

Evet bende merak ediyorum, cevap verebilirsen çok sevinirim yaren
Ne kadar süre kullanınca etkisini göstermeye başlıyor acaba?

göğüs büyütücü

bitkilerden hazırlanmış bir doz:

Bir tencereye yarım litre su koyup içine
250 gr. kadar çemen otu filizi atın.
Üzerine birer ya da ikişer çimdik anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyan kökü tozu, mercanköşk ve limon otu ekleyin.
Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın. Karışımın suyundan her gün 1-2 bardak için. Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.

buna bir ay devam edin,zaten bir ayda metabolizma ancak etkisini gösterir,

birde ,fındık yağı ve portakal yağı ile haftada 1-2 sefer masaj yapın,fındık yağı çatlamayı önler esneklik kazandırır,portakal yağıda sarkmayı önler cildi sıkılaştırır,

kullanılan tüm ürünlerin bitkilerin yanı sıra en önemlisi göğüs masajı üşenmeyin yarım saatinizi ayırın masaj yapın,yerçekimine karşı en güzeli masaj,

yüzünüz için olan toparlayıcı ,besleyici tüm maskeleri göğsünüz içinde yapabilirsiniz,maskeyi temizledikten sonrada yarım saat nemlendiricinizle masaj yapın bir ay sonra diriliği fark edersiniz

merhaba hanımlar bende yeni geldim aranıza ve sizin tecrübelerinizden yaralanmak isterim iki çocuk getirdim dünyaya ikisinide uzun süre emzirdim birini ikibuçuk diğerinide iki yaşına kadar hem doğumlardan karın bölgemde çatlaklar oluştu ve gitmiyor birde göğüslerimde sarkmalar oldu ne yaptıysam fazla toparlayamadım sizin bana bir önerniz varmı acaba şimdiden teşekkür ederim hanımlar

sen yapıyor musu n peki bunları ? eğer yapıyorsan yasını ve suan ki cilt durumunu gerçekten merak ettim açıkcası

Siyah noktalara kil kuru saça karanfil

Ağaçlık yerlerde, deniz kenarında ve doğayla iç içe yürürken kendinizi iyi hissederseniz. Attığınız her adımda, dünyaya daha da sıkı bastığınızı fark ederseniz. Bol oksijenli ortamlarda nefes aldığınızı düşleyin. İçinizdeki rahatlamayı ve huzuru hissedin. Aldığınız her nefeste evreni içinizde keşfedin. Evrenle olan beraberliğiniz sizi güçlendirir...

sen yapıyor musun peki bunları ? eğer yapıyorsan yasını ve suanki saç we cilt durumunu gerçekten merak ettim açıkcası

merhaba ben nelermi yapıyorum bengöğüs sıkılaştırıcı haraketler ne bileyim portakal yağının iyi olduğunu okumuştum onu kullanıyorum cilt sıkılaştırmak için birde kozmetik ürünü aldım ama çok az fark etti yaşıma gelince daha 34 yaşındayım bildiğiniz başka yöntemler varsa bilmek isterim açıkçası teşekkür ederim

merhaba hanımlar burada bulunan bulunmayana herkesin kandili mübarek olsun inşallah rabbim tekrarını nasip eylesin hanımlar

merhaba hanımlar burada bulunan bulunmayana herkesin kandili mübarek olsun inşallah rabbim tekrarını nasip eylesin hanımlar

sağol canım seninde kandilin mübarek olsun ve tabi okuyan okumayan herkezin, tüm müslüman aleminin.... allah gönlünüze göre versin kızlara.s.

KANDİL TEBRİGİ İÇİN ayrı bir topik açılmış durumda yanlış yere yazmışsınız

ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Siyah noktalara kil kuru saça karanfil

Ağaçlık yerlerde, deniz kenarında ve doğayla iç içe yürürken kendinizi iyi hissederseniz. Attığınız her adımda, dünyaya daha da sıkı bastığınızı fark ederseniz. Bol oksijenli ortamlarda nefes aldığınızı düşleyin. İçinizdeki rahatlamayı ve huzuru hissedin. Aldığınız her nefeste evreni içinizde keşfedin. Evrenle olan beraberliğiniz sizi güçlendirir...

en bir süre doğal kille maske yaptım yüzüme ama sivilcelerimi daha çok arttırdıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

mevsime göre cilt maskeleri
--------------------------------------------------------------------------------

Şeftali Maskı (Yağlı Ciltler İçin)
Dörtte bir şeftali (kabukları soyulmuş)
1 tatlı kaşığı bal
1 kapsül C vitamini
Malzemeleri karıştırıp cildinize uygulayın.

Çilek Maskı (Yağlı Ciltler İçin)
2 adet çilek (ezin)
1 adet yumurta akı
1 çorba kaşığı bal
Malzemeleri karıştırın. 20 dakika yüzünüzde bekletin.

Elma Maskesi (Cildi Sıkılaştıran )
Yarım elma (rendeleyip suyunu çıkartın)
1 tatlı kaşığı yulaf unu
1 tatlı kaşığı polen
1 kapsül E vitamini
Malzemeleri karıştırıp cildinize uygulayın.

Siyah Üzüm Maskesi
3 adet siyah üzüm (suyunu çıkartın)
1 çay kaşığı badem yağı
Yarım yumurta akı
1 tatlı kaşığı süt tozu

Armut Maskesi (Nemlendirici)
1 adet armut (rendelenmiş)
1 çorba kaşığı süzme yoğurt
Yarım tatlı kaşığı bal
Yarım tatlı kaşığı badem yağı

Kiraz Maskesi (leke Giderici)
4 adet kiraz (çekirdeklerini çıkarıp ezin.
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı susam yağı
Malzemeleri karıştırın. Haftada 1 kez cildinize uygulayın. 30 dakika bekletin. Kurudukça tekrarlayın.

Avokado (Kırışıklık Giderici)
Dörtte bir avokadoyu rendeleyip krem haline getirin.
1 tatlı kaşığı susam yağı
1 tatlı kaşığı bal
Çeyrek limon
Karıştırın, 20 dakika bekletin. Ovarak çıkarın.

Kavun (Nemlendirici)
Yarım Kavun (İyice ezin)
1 tatlı kaşığı polen çorba kaşığı süt tozu
Tüm malzemeleri karıştırın, 20 dakika bekleyip yıkayın.

Greyfurt Maskesi (Gözenek Sıkılaştırıcı)
Çeyrek Greyfurt suyu
1 kahve fincanı maden suyu
1 çorba kaşığı elma yağı
Karıştırın. Tülbenti bastırıp cildinizde kuruyana kadar bekleyin.

ÇİLLERİN TEDAVİSİ İÇİN BİTKİ MASKELERİ

Cildinizdeki çillerin azalması ve tedavisi için aşağıdaki bitkisel karışımlardan size uygun olanını hazırlayıp cilt bakımı yapabilirsiniiz.

Bir demet maydanozun kök kısmındaki kalın saplarını biraz suyun içinde kaynatın. İçine bir adet limonun suyunu sıkıp hergün sabah ve akşam yüzünüzü bu suya batırdığınız pamuk ile silin. Ayrıca Sonbaharda iseniz maydanozun köklerini, ilkbaharda iseniz maydanozun yapraklarını robottan iyice geçirerek cildinize göz altlarına gelmeyecek şekilde maske şeklinde sürüp 20 dakika bekletip durulayın ve nemlendirici krem ile cildinizi nemlendirin.

Bir adet limon suyuna, bir adet yumurta sarısı, bir yemek kaşığı toz şekeri koyup karıştırın. Karışımın içine yarım bardak su ilave edip karıştırmaya devam edin. Hazırlanan karışımı yüzünüze sürüp yirmi dakika bekleyip cildinizi ılık su ile durulayın.

Bir adet domatesi dilimleyerek temizlenmiş cildinizin çilli bögesine yerleştirip yarım saat bekleyin ve cildinizi süte batırdığınız pamuk yardımı ile silin. Daha sonra biraz cildi besleyen bir bakım kremi sürün.

Leke tedavisi için çilek, orman çileği ve frenk üzümü kullanılabilir. Meyvelerden maske hazırlayıp yüzünüze uygulayın, 20-30 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayın.

Bir yemek kaşığı kıyılmış maydanozu bir tatlı kaşığı bal ve çeyrek limon suyu ile karıştırıp cildinize sürün ve yarım saat bekleyin. Daha sonra cildinizi ılık su ile durulayın.

Bir adet büyük hıyarı ince ince kıyıp bir su bardağı votkanın içine koyun ve karanlık bir yerde yaklaşık on gün kadar bekletin. On gün sonra içine bir çorba kaşığı herhangi bir nemlendirici krem koyup iyice karıştırın ve çillerin üzerine sürüp yaklaşık bir saat kadar cildinizde bekletin. Daha sonra cildinizi ılık su ile durulayın.

Bir adet havucun suyuna çeyrek limonun suyunu ekleyip sabah ve akşam cildinizi bu suya batırdığınız pamuk yardımı ile silin.

Temizleme sütü formülleri
Yüzdeki gözeneklere dolan kirleri, makyajı, cildin doğal yapısını bozmadan temizlemek gerekir. Bunun da en kolay ve ucuz yolu; evimizde hazırlayacağımız doğal malzemelerden oluşan karışımlarla yapacağınız cilt bakımı ve temizliğidir. Temizleme sütünü, parmaklarınızla ve yuvarlak hareketlerle sürün.

Salatalıklı temizleme sütü
Malzeme: Bir adet salatalık, 25 gr. badem yağı.
Uygulama: İyice yıkanan salatalık kabukları soyulmadan rendelenir. 15 dakika kaynatılır ve süzülür. Üzerine badem yağı ilave edildikten sonra cilt silinir. (Hazırlanan karışım, kapalı bir şişede buzdolabında muhafaza edilir.)

Sütlü temizleme kremi
Malzeme: 500 gram inek sütü, 500 gram saf alkol.
Uygulama: Süt kaynatılmadan saf alkolle karıştırılır ve cilt bu karışımla silinir. Karışımın lekeleri de azaltan özelliği vardır. Hazırlanan karışım, kapalı bir şişede buzdolabında muhafaza edilir.

Papatyalı temizleme sütü
Malzeme: Bir kahve fincanı yağlı süt, iki çorba kaşığı sarı papatya.
Uygulama: İçine su konulan bir tencerenin üzerine başka bir tencere konur. Malzemeler üstteki tencerede karıştırılıp, kısık ateşte ısıtılır. Sütün üzerinde kaymak oluşmadan, ocaktan alınıp, iki saat dinlendirilir. Karışım süzüldükten sonra, cilt silinir. Hazırlanan karışım, kapalı bir şişede, buzdolabında bir hafta muhafaza edilir.

Tonik formülleri
Toniğin içindeki bitkiler cildin rahatlamasını sağladığından, toniklemenin ardından yapacağınız masajın etkisi de artacaktır. Hazırladığınız tonikten birkaç damla pamuğa damlatıp, silmeden tamponlayarak cildinize uygulayın. Toniklemeden sonra cildinize maden suyu püskürtün ve kağıt mendille tamponlayarak kurutun. Sonra nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.

Lavantalı tonik
Malzeme: Lavanta, melisa, papatya, hatmi çiçeği, yarım fincan saf alkol, içme suyu.
Uygulama: Kaynamış suyun içine birer tutam lavanta, melisa, papatya ve hatmi çiçeği atılır. 15-20 dakika demlenmesi beklenir. Demlendikten sonra temiz bir kaba süzülür. Karışıma yarım kahve fincanı saf alkol eklenir. Hazırlanan karışım, kapalı bir şişede buzdolabında muhafaza edilir.

Papatyalı tonik
Malzeme: Bir tutam papatya, 500 gr. su.
Uygulama: Papatya suda pişirilir ve buz kabına boşaltılıp, dondurulur. Her gün cilde kompres yapılır. Sıkıştırıcı özelliği vardır ve sarkmayı önler.

Dere otlu tonik
Malzeme: Bir demet dere otu, 25 gram badem yağı, bir şişe maden suyu.
Uygulama: Dere otu yıkanıp, mikserde çekilir. Bir kapak badem yağı ve maden suyu ilave edilir. Karışım buz kabına konup, dondurulur. Her gün cilde kompres yapılır. Cildiniz böylece daha sağlıklı, parlak ve canlı olacaktır.

merhaba hanımlar burda yazılı olan melisa çayını ve zayıflama yağını nerden bulabilirim aktarlarda bulunurmu

X