slm kızlar. ben 19 şubatta kullanmaya başladım bitki dermanı. yani bugn tam 2 ay bitmiş oluyo. tüylerimin cansız olduğu yerlerde kollarımda falan inanılmaz bi gecikme yaptı bide sanki renksiz renksiz gibi. fakat kol altı ve bikini bölgesi gibi sert tüylern olduğu yerlerde daha bi fayda göremedm elimdeki ürün daha bitmedi bitene kadar sabırla kullanıcam. ki itiraz edebilme hakkım olsun. ve zaten benm istediğin tüylern sadece gecikmesi deildi. her delikten çıkıyo hala geç çıksa ne olur yani. asıl sormak istediğim şu bu ürüne 115TL bayıldım ve öğrenciyim sonuçta zar zor alabildim bi umut. dediğm gibi ürün bitince hala durum aynı olursa eğer şikayetimi bildirmeyi düşünüyorum. ki bu leyla hanım para iadesi yapacağını söylemişti ben buna güvenerek aldım yoksa gider bioder gibi daha uygun ürünler alırdım.
kimlere başvurucam sonuç alabilecekmiyim şikayetmde bunu çok merak ediyorum. para iadesi yapacaklar mı? eğer diretirlerse ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
kimlere başvurucam sonuç alabilecekmiyim şikayetmde bunu çok merak ediyorum. para iadesi yapacaklar mı? eğer diretirlerse ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?