Sivilceli Ciltler Bitkiderman akne setinialmayı düşünenler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bende uzun zamandır aklımda olan ara ara arastırıp tekrar rafa kaldırdıgım akne seti alma fikrini sonunda gerceklestırdım..
Acıklayıcı ve yardımcı yorumlarda bulunan arkadaslara da ayrıca tesekkur ederım... devamınıda beklıyorum sahsen... siparişimi verdım bakalım elıme gecıpte uygulamaya basladıktan sonra bende sızlere yazabılırım...

@kubayko : merhaba sen zamanında bıtkı derman akne setını kullanmıssın pekı sonuc noldu ? lutfen cevap verırsen cok sevınırım bende kullanmayı dusunuyorum!

@kubayko : merhaba sen zamanında bıtkı derman akne setını kullanmıssın pekı sonuc noldu ? lutfen cevap verırsen cok sevınırım bende kullanmayı dusunuyorum!

merhaba arkadaşlar, ben bitki derman akne setini birkaç yıl önce almıştım.öncelikle çok pahalı bir ürün. 200 tl verdiğimi hatırlıyorum.benim sadece çenemde sivilceler vardı..ara ara da yanaklarımda ve burun kenarlarında kist şeklinde deri altında ağrılı sivilceler oluşurdu. bu seti aldım. setin içinde kullanma kılavuzunda set içindeki lif ile sivilceleri kanatana kadar ovulması gerektiği yazıyordu. ben de öyle yaptım. çok acı veren bir şey. ve daha sonra üzerine diğer ürünleri uyguluyorsunuz.

diğer kullanan arkadaşlar memnun kaldılar mı bilmiyorum ama benimki bir felaketti. önceden tek tük çıkan sivilceler bütün yüzüme yayıldı. çenemdeki sivilceleri patlatınca kahverengi lekeler oluştu ve bu lekeler yaklaşık 3 yıl geçmesine rağmen daha yeni yeni geçmeye başladı.yanağımda kist şeklinde sivilce vardı..onu da patlatmıştım. o ne yaparsam yapayım geçmiyor..iz şeklinde kaldı. tabi ben sivilceler bütün yüzüme yayılınca doktora gitmek zorunda kaldım. mecburen roaccutan tedavisi gördüm 5 ay. kullananlar bilirler ne kadar sıkıntılı ve zahmetli bir dönem geçirildiğini. yanağımdaki iz de bu ilaca rağmen geçmedi. doktor iz giderici birkaç ürün daha verdi.ama ona rağmen geçmedi. en son istersen bir plastik cerraha git dedi ama ben daha beter iz kalır diye gitmedim.
belki bazı arkadaşlara iyi gelmiş olabilir ama ben kesinlikle memnun kalmadım.bir sürü eziyet çekmeme neden oldu. bana sorarsanız sivilceleriniz ciddi boyutta ise vakit kaybetmeden bir cilt doktoruna gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…