- 18 Temmuz 2008
- 213
- 21
- 298
- Konu Sahibi BirazMutluluk
-
bu ürün hakkında bir sitede hiç memnun kalınmadıgını boşuna para verdiklerini yazıyorlardıı yasak degilse verebilirim daha iyi karar verirsiniz almadan önce............
Üründen çok memnunum. Evet, yüzüm kurudu. Evet gerildi ve sivilcilerin kanaması yanısıra alttan yenileri de çıktı. Ancak alnımda, sol kaşımla sağ kaşım arasında kocaman bir kırmızı leke vardı. Lifle orayı temizledikçe sivilciler alttan çıktı ve onlar da kanayıp aktıkça leke küçüldü. Bu gün o kırmızılığın yarısı geçmiş durumda. Artık yüzümü kuru ve gergin hissetmiyorum ve hafif (alın bölgemde yağlanma) olduğunu bile söyleyebilirim. Tonik yaralı bölgeleri çok acıtıyor. Ama gittikçe kuruyup yok oluyorlar. Şu anda yüzümün sorunlu bölgeleri pul pul deri atıyor. Ve attıkça izlerde yavaş yavaş gidiyor. Gerçekten tavsiye ediyorum. Bayağı acılı, rahatsız edici ama değer. Ben o kırmızı leke için az uğraşmadım ama 13. günde azaldı. Umarım 1 ylık kürün sonunda tamamen giderler.
Kardeşim 6 haftadır Bitki Derman'ın saç setini kullandığı ve çok memnun kaldığı için uzun zamandır beni rahatsız eden akne izleri ve kızarıklıkları için bu ürünü aldım. Akşam ilk kez kullanacağım. Yanlız memnun kalmayanlar ve ciltlerinde sorun yaşayanlar tüketici kanunları doğrultusunda ürünün ciltlerine zarar verdiğini belirterek paralarını talep edebilir ve bu konuda halkı bilinçlendirme yoluna gidebilirler. Dışarı çıkamaz hale gelen biri forumlara yazmak yerine, hakkını hukuki anlamda aramalıdır. Şahsen bana olsa bunu yaparım. Saç setini bile almadan önce pek çok forumda iyi olmadığı yazılarını okumuştum. Oysa harika bir ürün. Bu ürünün etkileriyle ilgili yaşadıklarımı tüm samimiyetimle zaman buldukça herkesle paylaşacağım. Eğer denildiği gibi kötü etkileri olursa da, hakkımı hukuki yollardan arayacağım.
ben bu seti aldım kullandım ve set içerisindeki ürünler bitti.kesinlikle hiç bi yan etkisi yok gözeneklerim tamamen küçüldü.ve siyah noktalardan eser kalmadı fazla sivilcem yoktu ama artık sinilve çıkmıyor.zaten deriniz soyulunca lekede kalmıyor.ayrıca 4 aydır şampuanınıda kullanıyorum saçımda yağlanma sorunu vardı bunuda çözdü.inş.tüy setinide almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?