bitirmekte geç kaldım

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
buraya binlerce konu açtım. erkek arkadaşım beni hep kırdı hakaretlerle ayrıldı benden.ama beni sevmediğine hiç inanmadım. d yüzden bir şekilde hep barıştık. üni kuyor aynı şehirde yaşamıyoruz. aramız epeydir iyiydi. yanıma geldi iki hafta kalacaktı. bir haftası bitti bir hafta kaldı. hergün buluştuk çok iyi gidiyordu mutluyduk yani. sadece beraber vakit geçirmedik arkadaş furubumuzla falan da vakit geçirdik çok eğlendik.
ama erkek arkadaşımın şöyle bi huyu var. mesela benimle buluşacak diyelim. arkadaşları buluşalım dese benimle ya tartışıyo ya da başka bi şekilde buluşmamızı engelliyor. bazen arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını okuyorum hep o arkadaşlarına buluşalım diyor göüşelim diyor falan. bende dün bunu belirttim kavga etmek istemiyorum diye konuyu kapattı. neyse biz dün bir yere gidecektik. gitmeyelim canım soğuk olur falan dedi. biraz üzüldüm çünkü çok gitmek istediğim bi yerdi. ben senin gönlünü alırım falan dedi. konuyu açıyor gönlünü alırım falan diyor ben bişey deyincede tamam knu kapandı falan diyor. ben de birşey demedim mecburen kabullendim. sonra sinemaya gittik istediğim filme. sinemadan çıkınca arkadaşlarının yanına gitti akşam 12 sularında. konuşuyorduk öyle. sonra mesaj atmış bana arkadaşlarımla x yere gidiyoruz diye. benim gitmek istediğim fakat nun soğuk vs diye bahane ettiği yer. bende inanamıyorum sana benimle gitmedin arkadaşlarınla gidiyosun bide gönlünü alacağım demiştin böyle mi alıyosun dedim. hayatım hayır sende gel falan diyor. benim akşam o saatte çıkmam mümkün değil bal gibi biliyor. hayır gitmeni istemiyorum dedim. gideceğim sevil o kadar dedi. gidersen biter dedim tamam bb dedi direkt. kapadım telefonu. dün akşam oldu bunlar..

daha öncesindede benden sıkıldım diye ayrılmıştı. barışmıştık bi şekilde ben mesaj atmıştım hep uğraşmıştım sanki haksızmışım gibi.. birsürü şey söylemişti bana hakaretler. sonra barıştığımızda sinirle söylediğini falan söylemişti. hepsini atlatmtığımızı sanmıştım. mesaj atmayı düşünmüyorum atmak istemiyorum. benim için zerre çaba harcamadı. bu çok çocukca falan demeyin. ben çok istiyrum benimle gitmiyor ama aynı gün arkadaşlarıyla gidiyor buna kim kızmaz ki. bugüne kadar ben ayakta tuttum bu ilişkiyi. elini bile kıpırdatmadı. beraberken çok iyiyiz. ama böyle bi sorunda kesinlikle katlanamıyor bana. mesaj atmak aramak istemiyorum. birşeylerle ilgilenmek istiyrum ama mesaj atmak 1 dakikayı bile almaz ki. atıp küçük düşmekten bıktım artık.

Kesinlikle çocukça falan değil. Bence ciddi bir konu ki ilişkiniz öncesine bakılırsa baya yıpranmış. Sonuna kadar haklısınız, bence mesaj atmayın. Elinizde geleni zaten yapmışsınız. Böyle devam edecekse hiç devam etmesin. Umarım zamanla onu unutur ve mutlu olursunuz.

Çocukça değil canım..
Adam sana yeterince önem vermiyor gibi geldi bana..

İlk adımı sen atma derim ben. Kafasına estiği gibi davranıyor baksana. Seni üzmekten çekinmiyor. Sıkılan erkekten hayır gelmiyor ya Kendimden biliyorum canım..Yürümez. Üzülürsün.

senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor
böyle bir ilişki sana mutluluk falan getirmez bu yüzden bitirmekle en iyisini yapmışsın
dönüp gelirse sakın arkana bakma

3-4 saat önce mesaj attı. sevil özür dilerim falan yazmış saçmasapan bahaneler öne sürmüş bende irşey yazmadım ne yapacağım ben ya:S

evet benim kırılmam sanki onun ufacık özürüyle geçecek. uf ya

umarım.. beni çok yıprattı her zaan ilk adımı ben atıyorum

Canım aynen haklısın,okudum ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim dedim.Yalnızşöyle birşey var,hep sen çabalamış,sen uğraşmış,sen katlanmışsın.Herşeyin fazlasını yapan sen olmuşsun.Demişsin,hakaretler etti öyle böyle oldu sen yine barışmışsın.Küskünlüğün geçmiş.Yani o ben ne yaparsam yapayım,yine gelir yine barışırız düşüncesi kafasında yer etmiş.Tabi ki seviyorsun,saygım sonsuz yapmalısın etmelisin ama bir yere kadar,onun da çabalaması lazım ve onu ters köşe yapmalısın.Eğer oda seviyorsa,senin en başından yapmış oldugun tüm insiyatifleri göstermeli,seni kazanmak için çabalamalı.Bu kadar da kendine güvenmek olmaz.Kendine gelir inşallah.

sevgili arkadaşlar benim durumum hiçde iç açıcı deyil ve ne yapcamı bilmiyorum ben 34 yaşında birisiyim eşim 5 sene önce vefat etdi ve şu anda benim hayatımda birisi var ben bu kişiden ne etdimse kurtulamadım çok arsız birisi dünyayı zindan ediyor bana

Bahane??E hani bir dğeil iki değildi?Geçerli ne sebep sundu bende merak ettim

evet canım maalesef. sanki onsuz kendimi bir hiç gibi hissettim. o olmasa yapamam gibi geldi nefesim daraldı. kaybetmekten korktum hep uğraştım didindim. saçmaladım çoğu zaman haklıyken uğraştım..
işte bende onu ters köşe yapmak istiyorum ve bu bi fırsat olacakmış gibi geliyor canı. şimdi bana mesaj attı. 3 saat falan oldu.bi bahane söylemiş yk hava çk soğuk olunca şömine yerine odun koymak için karanlık bir yerden almak gerekmiş de karanlıktan çok çok krkaur onu söylemiş gitmek istemedim o yüzden lütfen anlayış göster yazmış.hiçbirşey yazmadım canım bnde ne yazacakım ki ben saçma bi bahane kesinlikle.

bahanesi neymiş çok merak ettim

mesaj aynen şöyle canım: özür dilerim sevil ama kendi içimde götürmek istemiyordum seni.odunlar altta karanlık yerde. gidecektik korkucaktım karanlıktan biliyosun. ben giremezdim oraya anlayış göster lütfen..
hiçbirşey yazmadım bende. çok saçma. karanlıktan korkar ama bunu bahane olarak kabul edemem .

Benim erkek arkadaşım da ayne öyle valla bir senedir beraberiz ama onun karakteri bu hep böyleydi ikizler burcu erkeği malum allah bize sabır versiinn seni gerçekten anlıyorum sen sevdiğin için onu yanında istediğin için bişeyleri görmezden gelmişsin bahanelerine inanmayı seçmişsin bunu hangi kadın yapmıyo ki zaten .. ben olsam cevap verirdim kesin karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın şuan bu durumda olmazdık derdim :)

ama bu böyle sürüp gitsin hiç istemiyorum kafasına göre davranıyor. ben böyle yapsam olayı çıkarmıştı kendisi o kadar kıskanıyor ki beni ya da kısıtlıyor desem daha doğru olur. bir süre birşey yazmasam ne olur ki.:9 en azından tekrar aklına gellip bana mesaj atana kadar

ee arkadaşlarıyla korkmadan nasıl girmiş

O aynen sunu yapmis ; seni goturmemesini geciyorum o ayri bisey. demiski ben bb diyeyim gideyim sevilden ozurdilerim beni nasilsa affeder. bu konuyu sevgilime sordum dedi ki adam sevdigini on planda tutar. barisma derim canim

kangren olan parmak kesilir.. kesmezsen tüm bedenine yayılır..
bunları yaşadım ve senin geçtign yollarda şuan ayak izlerim var.. daha taze ve uzun süren bir durum..
az sabretmedim bu eziyete..
ama bir noktada bitiyor.. sen de fark edeceksin..
çünkü akıtacak göz yaşın kalmıcakk
o zaman dank edecek kafana..
ben de oldugu gibi..
böyle yaparsan sen oyuncaksın elinde..
şuan hem sana hjem kendime kzııyorum.
sana kızıyorum çünkü kendini ona kaptırmışsın gözün ondan başkasını görmüyor
kendinde degerin yok gururun yok eski sevil yok artık ondan bir mesajla deli gibi mutlu olan sevil var..
çok kızıyorum sana yapma böyle artık yol ver yoluna bak..
çok sinirlendim şuan hem sana hem bana hem karşındakine hem benim karşımdakine..
üç kuruşluk bile olmayan değersiz aptalları başımıza tac etmişiz
değmez yahu bırak artık rahatla....
kendime kızıyorum çünkü aynı şeyleri yaptım..

ha bu arada gçemişe de dönmüyorum şükürler olsun ki
yaşanmış yapmışım yanlışlıklar diyorum geçiyorum zaman gelecege gidiyor geçmişe dönmüyorr
es geç güzelim
yolun bak mutluluga bak
şükürler olsun ki daha iyiyim darısı sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…