senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor
böyle bir ilişki sana mutluluk falan getirmez bu yüzden bitirmekle en iyisini yapmışsın
dönüp gelirse sakın arkana bakma
Çocukça değil canım..
Adam sana yeterince önem vermiyor gibi geldi bana..
İlk adımı sen atma derim ben. Kafasına estiği gibi davranıyor baksana. Seni üzmekten çekinmiyor. Sıkılan erkekten hayır gelmiyor yaKendimden biliyorum canım..Yürümez. Üzülürsün.
Kesinlikle çocukça falan değil. Bence ciddi bir konu ki ilişkiniz öncesine bakılırsa baya yıpranmış. Sonuna kadar haklısınız, bence mesaj atmayın. Elinizde geleni zaten yapmışsınız. Böyle devam edecekse hiç devam etmesin. Umarım zamanla onu unutur ve mutlu olursunuz.
mesaj attı canım birşey yazmadım veya cevah yazsamıydım :S
Canım aynen haklısın,okudum ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim dedim.Yalnızşöyle birşey var,hep sen çabalamış,sen uğraşmış,sen katlanmışsın.Herşeyin fazlasını yapan sen olmuşsun.Demişsin,hakaretler etti öyle böyle oldu sen yine barışmışsın.Küskünlüğün geçmiş.Yani o ben ne yaparsam yapayım,yine gelir yine barışırız düşüncesi kafasında yer etmiş.Tabi ki seviyorsun,saygım sonsuz yapmalısın etmelisin ama bir yere kadar,onun da çabalaması lazım ve onu ters köşe yapmalısın.Eğer oda seviyorsa,senin en başından yapmış oldugun tüm insiyatifleri göstermeli,seni kazanmak için çabalamalı.Bu kadar da kendine güvenmek olmaz.Kendine gelir inşallah.
bahanesi neymiş çok merak ettim
Benim erkek arkadaşım da ayne öyle valla bir senedir beraberiz ama onun karakteri bu hep böyleydi ikizler burcu erkeği malum allah bize sabır versiinn seni gerçekten anlıyorum sen sevdiğin için onu yanında istediğin için bişeyleri görmezden gelmişsin bahanelerine inanmayı seçmişsin bunu hangi kadın yapmıyo ki zaten .. ben olsam cevap verirdim kesin karanlıktan korktuğun kadar beni kaybetmekten de korksaydın şuan bu durumda olmazdık derdim :)
mesaj aynen şöyle canım: özür dilerim sevil ama kendi içimde götürmek istemiyordum seni.odunlar altta karanlık yerde. gidecektik korkucaktım karanlıktan biliyosun. ben giremezdim oraya anlayış göster lütfen..
hiçbirşey yazmadım bende. çok saçma. karanlıktan korkar ama bunu bahane olarak kabul edemem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?