1-watsonsdan aldığım superdrug tea tree&peppermint normal saçlar için şampuan: 3 liraya falan almıştım, market şampuanlarından daha iyi, hayvanlar üzerinde deney de yapmıyor, ferahlatıcı bir kokusu var, içeriğinde paraben var ama zaten saçımda ne kadar kalıyor ki diye düşünüyorum.
2-Rossmann vücut yağı: havaların soğumasıyla cildim kurumasın diye bu yağa müptela oldum, harika bir kokusu var, 150 ml vücut yağı bana 6 ay falan yetti, yine alırım da Rossmann uzak
3- marks&spencer wild berry hand lotion: kokusuna kanıp aldım, biraz fazla büyük geldi, vücuduma da kullandım. yapısının losyon olması hoşuma gitti, fazla ağır değil. Pompalı şişesi sayesinde sürekli sürdüm de ellerim kurumadı:) Marks&spencer da hayvanlar üzerinde test yapmıyormuş
4-Avon extraordinary parfüm: artık kataloglarda göremiyorum zaten nasıl oldu anlamadım ama üzerinde 2007 yazıyor, 5 yıl nasıl dayandı bilmiyorum, ağır kokuyor, ama içi simliydi, son kalanları çantama sıktım, her açtığımda güzel kokuyor
5-Antistax varis jeli: henüz varislerim yok bunu annemden çaldım, işten yorgun gelince, şişen ayaklarımı ve bacaklarımı ovdum, yapısı jöle gibi, içeriğini bilmiyorum ama kesin alkol var, bildiğin saf alkol kokuyor, bu yüzden uzun vadede cildi kurutabilir, annemin varislerine ve benim yorgun bacaklarıma bir etki göstermedi. Bir de eczaneden almış, bazen kozmetikler daha iyi oluyor
6- Solecrin spf 50 güneş kremi: bu kremi yazın kullanmıştım, kenarda unutulmuş, yapısı hafif, bu küçük tüp koca yaz yetti, sadece yüzüme sürdüm tabii, bir daha zam yaparlarsa lrp e geçiyorum
7-lancome visionnaire serum: bu küçücük testerdan tabiiki lekelerim gitmedi ve gözeneklerim küçülmedi, ama yüzümü aydınlattı gerçekten, büyük boy alabilirim, gece bakımı için iyi nemlendiriyor
8-avene clean ac: sivilcelerim çoğaldığında ilaç sürüyorum, yatmadan da bu kremi sürdüğümde ilaç yüzümü kurutmuyor ama avene çok masum görünsede paraben içeriyormuş
9-avon ruj:ruj bitirmek kolay değil, insan sıkılıyor kenara atıyor ve rujlar bozuluyor, bu benim çantamdaydı. sabah evden çıkarken 1 kere sürüyorsun ama çantada olunca günde 40 kere:) işte size taktik