- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- Konu Sahibi barbie9393
1- Nivea arındırıcı peeling jel: Bunu bugün tamamen bitirdim. parmağmı sokarsam 1 kerelik daha kullanabilirim sanırım. Ama benim narin tombul parmacıklarım girermi bilemicem Bu ürünü ilk defa kullandım fakat çok hassas tenlilerin kullanmasını pek tavsiye etmiyorum. İçindeki tanecikler çok fazla sertler. Birdaha alırmıyım. Evet alırım.
2- Sarıkız boyalı saçlar için fön suyu: Ben bu ürünü fön öncesi değilde banyodan sonra kullandım. Çok güzel çok memnun kaldım. Tarama işlemini fazlasıyla kolaylaştırıyor. Son 1 kullanmalık kaldı. Bir daha alırmıyım. Evet alırım.
3- Otaci bitki özlü şampuan: Bana bu ürünü kuaförüm tavsiye etmişti. Kepek sorunu yaşayanlar için şiddetle tavsiye ediyorum. Sürekli olarak bunu kullanıyorum. Son 2 3 kullanımlık kaldı. Bir daha alırmıyım. Evet alırım.
4- Avon perceive vücut spreyi: Bunun parfümünüde çok beğenmiştim. Spreyide oldukça güzel kokuyor. 3 4 kere daha kullanılır sanırım. Bir daha alırmıyım. Evet alırım.
5- Innocent eau de parfum: Ah bu parfüm için kelimeler yetersiz kalıyor. Bu kokuyu ilk kokladığım an aşık oldum. Bu parfümü uzun süre önce havaalanından almıştım. Adı tam olarak bumuydu bilmiyorum. Şişesinin üstünde bu yazıyor. İçinde tek sıkımlık var açıp açıp kokluyorum Türkiyede satılıyormu satılıyorsa nerde satılıyor hiç bir fikrim yok. Bir daha alırmıyım. Bir yerde görürsem havada kaparım.
6- Avon Celebre parfüm: Avonun meşhur kokularından. Bilmeyen yoktur sanırım Son 2 3 kullanımlık kaldı. Bir daha alırmıyım. İndirimde yakalarsam neden olmasın
7- Loreal infallible pudra: Bu pudradan memnun kaldım. Kapatıcı özelliği yüksek ve hemen akmadığını söyleyebilirim. Fakat en açık rengini almama rağmen bana yinede koyu geldi. Son demlerini yaşıyor fırçanın ucuyla kenarlarını kazıyorum Bir daha alırmıyım. Belki alırım. Şuan inglotun ysm sıkıştırılmış pudrasını kullanıyorum. 3 4 kere fırçayla kullanmama rağmen dibi gözüktü. İnglotunkini birdaha alırmıyım. Bilmiyorum. Çünkü M.a.c in studio fix pudrasını alıp denemeyi düşünüyorum. Ondan memnun kalırsam inglotnkinide lorealinkinide almam.
8- Dax sulphur cilt tırnak bakım yağı: A m o n r a nın tavsiyesiyle aldığımı sanırım bir milyonuncu kez söylüyorum. Muhteşem bir ürün.Tırnaklarım asla ve asla istediğim gibi uzamıyordu. Muhakak 1 2 tanesi kırılıyor bende kesmek zorunda kalıyordum. Bu ürün hem tırnaklarımı uzattı hemde çok güzel bakım yaptı. menekşe yağıyla beraber kullanıyorum ve tırnaklarım taş gibi. Fakat geçen hafta bir kozmetikçide oje dolu sepetin içine gözüm dönmüşçesine elimi daldırıncasağ orta parmağımı kırdım incittim üzdüm Bir daha alırmıyım. Kesinlikle evet.
9- Nivea aqua sensation nemlendirici: Hiç memnun kalmadım. Çok acayipte bir kokusu var. Nemlendirme özelliği yok bence. Sürmüş olmak için krem sürmek istiyorsanız alın derim. Karma bir cilde sahibim. T bölgem yağlı yanak ve özellikle çene bölgem kupkurudur. Çene bölgeme avuçavuçsürmeme rağmen hiç bir şekilde etki etmedi bu ürün. İte kaka bitirdim ve şuan içinde parçalanmış ve daha sonra tarafımdan toz haline getirilmiş top allık var Şuanda diadermine in nemlendiricisini kullanıyorum veçok çok çok memnunum. Niveanınkini bir daha alırmıyım. Asla asla asla.
10- Avonun kendinden fırçalı bronzlaştırıcı pudrası. Tam olarak adını hatırlamıyorum çünkü üzerindeki yazısı silinmiş. Bu ürünü neden aldım hiç bilmiyorum. Fotoğraftakirenklerden en açığı bana uygun olur diye düşünmüş olmalıyım. Fakat nerdeee. Bana baya koyu gelmişti. Daha çok allık olarak kullanmıştım. Tamamen bitti ve fırçasını kullanıyorum.
11- Avon super extended mascara: Bu rimelden memnunum. Avonun birkaç rimelini kullandım ve memnun kalmadığım hiç olmamıştı. Bir daha alırmıyım. Almam sanırım. Maybelline in rimellini alıp deneyeceğim.
12- Golden rose dipliner: Bu ürün çok güzel bir ürün. Özellikle eye liner çekmeyi beceremeyenlerdenseniz muhakkak alın deneyin. Fakat far kullanmadan sürerseniz bir süresonragöz kapağınıza bulaşma yapabiliyor. İnglotun jel eyeliner ını alıp denemeyi düşünüyorum bu yüzden bir daha almam sanırım
13- Pastel makyaj bazı: Bu üründen baya memnun kaldım. Fiyatıda çok uygun. Uzun sürede gidiyor. Tavsiye ederim. Şuan inglotun makyaj bazını kullanıyorum ve çok çok çok memnunum. Bu yüzden pastelinkini bir daha alacağımı sanmıyorum.
14- Flormar oje no:48 : En çok kullandığım renk bu diyebilirim. İçinde çokazıcık var ama fırçası artık pert olduğu için kullanılacak durumda değil. Yarın gideceğim yerde varsa tekrar bu rengi alacağım.
15- Kalyon oje kurutucu sprey: Bu benim 2. şişem ve hiç memnundeğilim. Neden 2. şişeyi aldım hiç bilmiyorum. İşlevine görede fiyatı çok fazla. Hiçbir işe yaramıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bir daha alırmıyım. 3. kere o hatayı yapacağımı sanmıyorum. Oje kurutucu tavsiyesinde bulunabilecek varsa pek mutlu olurum
16-17 - Golden rose tırnak sertleştirici - golden rose tırnak uzatıcısı gibi bişeydi sanırım : Açıkçası bu iki ürünün işeyarayıp yaramadığını anlayamadım. Sırf sürmüş olmak için sürdüğümü söyleyebilirim. Uzatıcıyı birdaha alacağımı sanmıyorum. Fakat sertleştiriciyi sırf sürmüş olmak için alırım