Merhaba bir haftadır kendimi yiyip bitirdiğim bi konuyu size danışmak istiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sevgilim ve ben ikimiz de üniversite son sınıf öğrencileriyiz. Kendisi zamanında çok peşimden koşmuştu ben de zaten son sınıfım aklımda kalmasın diye bir şans verdim. Ocak şubat ayları gibi başlayan ilişkinin ilk 2-3 ayı gayet iyi gibiydi sonra birden kendisinin temmuz ayında ailesinin yanına temelli döneceğini öğrendim. Kendisi en başında bana ben senin için burda da (okuduğumuz şehirde) kalırım diyordu. Benimle hiç oturup açıkça konuşmadı bunları ben de haliyle sürekli hayal kırıklığıyla kavga çıkarıyordum ama bana uzaktan da devam ederiz diyip geçiştiriyordu. Ama ne kadar sürecek ne zaman bir arada olacağız gibi hiçbir sorunun cevabı da yok. Ailesinin burda kalmasına izin vermediğini söyledi. Anne babası ayrı ben annemi bırakamam anneannem dedem beni bekliyor diye kendince bana bi şeyler açıklıyordu. Zaten bu ilişkide benim ailesinden arkadaşlarından çok sonra geldiğim belliydi. En son onun evinde otururken bayram tatilinde sen ne zaman ailenin yanına gideceksin dedemler gelecek dedi. Zaten kendisini bi ay sonra bi daha ayda bir iki görecekken bi de bana beni kovar gibi bunu söyledi. Bitti bu sefer dedim çektim kendi evime geldim. Sonra üzüldüm sızlandım tekrar konuşmayı denedim ama istemedi. Çok yıprandım artık telafisi yok dedi. Ben de çok yıpranmıştım ama hala uğraşıyordum. Gerçekten sevse yanımda kalmak için çabalar, hatam varsa kendimi affettirmeme izin vermez miydi? O bunları hiç istemedi. Kendisi bu şehirde istediği gibi bir iş bulabilirdi. Çevresi geniş sıkıntısı yoktu. Ailesiyle yaşayacağı kadar parasal anlamda belki rahat olamazdı ama insan sevdiği için ne bileyim katlanmaz mıydı?
aşınız muhtemelen 20 küserlerse... genel olarak ilişkilerin başları ayaklarını yerden kesercesine heyecan dolu olur, sonra rutine yer yer mutsuzluk tartışma vs ya bitirme ya evlilik şeklinde sonuçlanır...Merhaba bir haftadır kendimi yiyip bitirdiğim bi konuyu size danışmak istiyorum. Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Sevgilim ve ben ikimiz de üniversite son sınıf öğrencileriyiz. Kendisi zamanında çok peşimden koşmuştu ben de zaten son sınıfım aklımda kalmasın diye bir şans verdim. Ocak şubat ayları gibi başlayan ilişkinin ilk 2-3 ayı gayet iyi gibiydi sonra birden kendisinin temmuz ayında ailesinin yanına temelli döneceğini öğrendim. Kendisi en başında bana ben senin için burda da (okuduğumuz şehirde) kalırım diyordu. Benimle hiç oturup açıkça konuşmadı bunları ben de haliyle sürekli hayal kırıklığıyla kavga çıkarıyordum ama bana uzaktan da devam ederiz diyip geçiştiriyordu. Ama ne kadar sürecek ne zaman bir arada olacağız gibi hiçbir sorunun cevabı da yok. Ailesinin burda kalmasına izin vermediğini söyledi. Anne babası ayrı ben annemi bırakamam anneannem dedem beni bekliyor diye kendince bana bi şeyler açıklıyordu. Zaten bu ilişkide benim ailesinden arkadaşlarından çok sonra geldiğim belliydi. En son onun evinde otururken bayram tatilinde sen ne zaman ailenin yanına gideceksin dedemler gelecek dedi. Zaten kendisini bi ay sonra bi daha ayda bir iki görecekken bi de bana beni kovar gibi bunu söyledi. Bitti bu sefer dedim çektim kendi evime geldim. Sonra üzüldüm sızlandım tekrar konuşmayı denedim ama istemedi. Çok yıprandım artık telafisi yok dedi. Ben de çok yıpranmıştım ama hala uğraşıyordum. Gerçekten sevse yanımda kalmak için çabalar, hatam varsa kendimi affettirmeme izin vermez miydi? O bunları hiç istemedi. Kendisi bu şehirde istediği gibi bir iş bulabilirdi. Çevresi geniş sıkıntısı yoktu. Ailesiyle yaşayacağı kadar parasal anlamda belki rahat olamazdı ama insan sevdiği için ne bileyim katlanmaz mıydı?
Elin adamlarını hayatlarının merkezine koydukları için karşıdan da bunu bekliyorlar. Allahtan erkek milleti genelde daha rasyonel bakıyor olaylara.Bi arkadaşım yaptı benzerini. Okul bitince kızın olduğu şehirde, yani okulun şehrinde kaldı. Aynı eve çıktılar. Onlar işi bi adım öteye taşıyıp kafe işletmeye de başladılar. Sonra öküz öldü ortaklık bozuldu, herkes işini eline almışken çocuk başka ile gidip sıfırdan başlamak zorunda kaldı. Gerek var mıydı tartışılır.
Ayrıca ailesinin önce geldiği belliydi tavrınız garip. Kim gelecekti önce?
Konu silmek yasak
Bayramda dedenin gelmesine bile laf edilmiş konuda.Elin adamlarını hayatlarının merkezine koydukları için karşıdan da bunu bekliyorlar. Allahtan erkek milleti genelde daha rasyonel bakıyor olaylara.
He kıza soracaklardı gelebilir miyiz diyeBayramda dedenin gelmesine bile laf edilmiş konuda.