Biten cinsel hayatımız ve evliliğimiz

En son ne alemdesiniz, düzeldi mi aranız? Bizde de aynı sorun var. 10 senelik evliyim. Eş gibi neredeyse mükemmele yakın, ama cinsellik 0, artık hiç denemiyoruz bile, çünkü sonu hep hüsran
Hayır değişen hiç bı şey yok.boşanıcam. yine hayla tanışma sayitlarinda yazıyo Kendi kendine mastürbasyon yapıyo görüyorum malasef gidicek yerim yok maddi durumum da Yok bı de bi buçuk yaşında kızım var hasta. Napıcam
En son ne alemdesiniz, düzeldi mi aranız? Bizde de aynı sorun var. 10 senelik evliyim. Eş gibi neredeyse mükemmele yakın, ama cinsellik 0, artık hiç denemiyoruz bile, çünkü sonu hep hüsran

Peki şuan durum aynı mı ?
Bi değişme var mı ?
Hayır aynı durum yine sayitlarda yazisiyo ben hiç umrunda değilim görmüyo bile. Kadın erkekten gerçekten soğudumu bı daha eskisi gibi olmuyo 3 senemi verdim ona çok çabaladım direndim ama çok yanlış yapmışım en baştan bitirmeliydim başka bi gidecek yerim olsa dakka beklemem ama Yok işte annemler yabancı ülkede yaşıyorlar ikincisi kimseye yük olmak istemiyorum.

Hayır Bizim durum farklı ilk günden hiss etmiştim boşanmak istemedim
Anlıyorum.
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah.
Teşekkür ederim.

Bizimde böyle ne yazıkki herşey iyi huzur var ailemizde çok şükür ama cinsellik yok böyle olunca insanın içinde koca bir boşluk oluyor mutlu olamıyorum
Sizce hayat böyle sürer gidermiş yoksa yılardır sonra pişmanlık olurmuş kafam çok karisik

Ah kız kardesim sen anlatirken kendimi okudum diyebilirim. Cok iyi bir insan sohbeti merhameti cok iyi ama cinsel uyum yakalayamadik bir türlü. Bastan beri cok kötü. 10 yillik evliyim

Sizin adınıza çok üzüldüm fakat bunun çocuk olayına bağlamayın yani çocuksuz çiftlerin arasında da böyle şeyler oluyor özellikle evi geçindiren tek kişi ve erkekse kocaman bir yorgunluk oluyor onlarda bütün yük ve sorumluluklar onlarda anlamak lazım kocaman bir yorgunluk ve mental çöküş diyebiliriz saydıklarınızdan eminseniz işte aldatma , gay vs. Ozaman bir çift terapisine beraber katılın orda herşeyi paylaşın konuşun tartışın çünkü atmosfer farklı ve ciddiye de alabilir bu durumu kendini düzeltmek isteyebilir bu sayede elbette. Yorgun düşebilir iş güç ama zaman ayırması gerekirdi tabi ki keşke tamam düzelecek dediğinde sözünde durabilseydi acaba ailesiyle alakalı bir durum varmı moral bozukluğu veya depresyon yaşıyor olabilir mi .. ve uzun süredir cinsellik yok diyorsunuz ozaman iktidarsızlık olmadığına nasıl eminsiniz? Erkekler böyle şeyleri söylemiyorlar kendilerini düşük göstermeyi sevmezler.. içinde yaşarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…